Glutenvrij uit Nederland

Naarmate de vraag van glutenvrije producten toeneemt, neemt ook de vraag naar puur Nederlandse glutenvrije producten toe. Veel van de huidige glutenvrije producten zijn namelijk niet gericht op het eetpatroon van de Nederlandse bevolking. Dit was de reden voor PureFood QoLp, importeur van glutenvrije producten, om onder de merknaam Consenza met een eigen lijn te komen van glutenvrije producten van hoogwaardige kwaliteit.

Achter het merk Consenza staat Rob Roffel. Een ondernemer met passie voor koken en voor glutenvrij, omdat zijn kind strikt glutenvrij moet eten. Als geen ander weet hij dus hoe belangrijk het is dat mensen met een glutenvrij dieet, zoals coeliakiepatiënten, glutenvrije producten kunnen eten die qua smaakkwaliteit en gebruiksgemak niet onderdoen voor hun niet-glutenvrije varianten.

Consenza als merk, opgestart in 2005, gaat nog een stap verder. Alle producten zijn zonder toevoeging van smaakversterkers. Eindelijk zijn er dus snacks zonder glutaminaat. Daarnaast biedt Consenza haar producten aan in professionele, meertalige verpakkingen met duidelijke vermelding van eventuele allergenen. Zo weten gebruikers direct of de producten passen in hun dieet.

Inmiddels zijn er meer dan 40 Consenza producten op het gebied van droogwaren en diepvries. Van meelsoorten en afbakbroodjes tot frikadellen en kroketten, verkrijgbaar in (gespecialiseerde) supermarkten en reformwinkels. Ook in de horeca vinden Consenza producten steeds meer hun weg. Dit jaar wordt de lijn verder uitgebreid met een aantal innovatieve producten.

Meer informatie is te vinden op www.consenza.nl of www.purefood.nl

Bron: PureFood QoLp B.V.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in