Go White Review en Ervaringen

Go White klinkt te mooi om waar te zijn en is dat helaas ook. De strips werken niet goed genoeg, waarschijnlijk omdat de blootstelling aan de werkzame stoffen te kort is. Omdat je daarnaast ook nog eens een abonnement aangesmeerd krijgt, kun je het product maar beter vermijden.

Er zijn veel verschillende manieren om je tanden witter te maken. Je kunt je tanden laten bleken bij een tandarts of bij een kliniek, of je kunt een whitening tandpasta gebruiken. Go White biedt een derde manier om je tanden te bleken; een stripje dat je op je tanden kunt leggen. Uiteraard zijn we er benieuwd naar of dit werkt en of het veilig is. De uitslag lees je in deze review.

Wat is Go White? Go White Go White Review en Ervaringen Gowhite strips ervaringen forum recensie klachten waar te koop apotheek kopen prijs nederland contact x

Go White is een stripje dat je op je voortanden kunt liggen. In dit stripje zitten stoffen als waterstofperoxide en carbamideperoxide. Deze zorgen ervoor dat je tanden wit worden. Na een minuut of 7 is het stripje opgelost. Als je zeven dagen achter elkaar Go White gebruikt, zijn je tanden daarna nog een halfjaar witter dan ze voorheen waren. Je kunt het resultaat behouden door iedere twee maanden een stripje op je tanden aan te brengen.

Go White is een product van een bedrijf uit Estland, genaamd Go White C/O Aliaz. Het product wordt binnen de gehele Europese Unie verkocht.

Go White Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Go White ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 26 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jijGo White graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Go White geschikt?

Volgens de fabrikant is Go White niet geschikt om te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Als je een beugel gebruikt, is het verstandiger om Go White niet te gebruiken. Voor de rest kan volgens de fabrikant iedereen de strips gebruiken, ook als je een of meerdere kunststof tanden hebt. Go White Go White Review en Ervaringen D f c e a e b d fe e e

Is Go White effectief?

Go White biedt een originele benadering als het gaat om het witter maken van de tanden. Reden te over om eens goed te kijken of het spul doet wat het belooft.

Uiteraard hebben we eerst gekeken naar het wetenschappelijke bewijs. Als eerste hebben we hierbij gekeken naar carbamideperoxide. In een onderzoek in Brazilië vonden de onderzoekers dat carbamideperoxide helpt om de tanden witter te maken (bron). Hierbij nam de gevoeligheid van de tanden wel toe.

Een van de grootste verschillen met Go White is de manier waarop het middel werd gebruikt. In het Braziliaanse onderzoek hadden de proefpersonen drie weken lang twee uur per dag een bitje in met daarin de carbamideperoxide. Go White Go White Review en Ervaringen Product card go smile snap packs

Voor waterstofperoxide lijkt hetzelfde te gelden. Ook voor waterstofperoxide geldt dat het alleen effectief is als het lang de tijd krijgt om in te werken op de tanden (bron).

Er is ook onderzoek gedaan naar de veiligheid beide stoffen. Carbamideperoxide is in grote hoeveelheden giftig voor ratten. De onderzoekers geven aan dat je tijdens een behandeling in de buurt kan komen van de veilige limiet (bron). Waterstofperoxide lijkt veilig, ook bij gebruik op langere termijn (bron). Bij hogere dosering is er wel gevaar.

Praktijktest

Zoals je van ons mag verwachten, hebben wij ook een praktijktest gedaan met Go White. Een zevental mensen, waaronder een paar verstokte rokers, hebben de strips aangebracht op hun tanden.

De proefpersonen waren tevreden over het gebruik van Go White. Het is niet moeilijk om de strips op je tanden aan te brengen. Wel is het handig om dit voor de spiegel te doen, zodat je zeker weet dat je de strip goed aanbrengt. De eerste paar keer voelt het wat gek als de strip op je tanden zit, maar je kunt eenvoudig iets anders doen om van dit gekke gevoel af te komen.

De proefpersonen hadden geen last van enige bijwerkingen, zoals gevoelige tanden, als gevolg van Go White. Helaas viel de echte werking ook tegen. Er was nauwelijks verschil. We hebben foto’s van voor en na de behandeling laten zien. Alleen bij de twee kettingrokers was een klein verschil tussen de foto’s van voor en van na de behandeling. Bij de andere deelnemers was het verschil niet tot nauwelijks zichtbaar.

Hoewel er best mogelijkheden zijn om je tanden thuis te bleken, heb je hier wel meer voor nodig. Je tanden moeten dan langer blootgesteld worden aan de blekende stoffen, bijvoorbeeld door het gebruik van een bitje.

Wat kost Go White? Go White Go White Review en Ervaringen Gowhite

Je bestelt Go White eenvoudig op de website. Je kunt kiezen of je begint met zes, twaalf of twintig verpakkingen van twee strips. Vervolgens ga je een abonnement aan. Maandelijks ontvang je voor €49 euro een fles. Wat er met deze fles wordt bedoeld is niet duidelijk.

Voordelen

Als je rookt kunnen de strips je helpen om je tanden iets lichter te maken. Het verschil is niet groot, maar wel zichtbaar.

Nadelen

Voor de meeste mensen is Go White niet effectief. Een nog groter nadeel is dat je een abonnement krijgt, waarbij je meer Go White geleverd krijgt als je volgens de fabrikant zelf nodig hebt. Nadat je je tanden eenmaal hebt gebleekt, heb je eens per twee maanden een verpakking met twee strips nodig.

Conclusie

Go White klinkt te mooi om waar te zijn en is dat helaas ook. De strips werken niet goed genoeg, waarschijnlijk omdat de blootstelling aan de werkzame stoffen te kort is. Omdat je daarnaast ook nog eens een abonnement aangesmeerd krijgt, kun je het product maar beter vermijden.

Go White Go White Review en Ervaringen Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waarderinf
Persoonlijke Dieet ErvaringNeofossen Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenHCG Elegance Oral 30
go-whiteGo White klinkt te mooi om waar te zijn en is dat helaas ook. De strips werken niet goed genoeg, waarschijnlijk omdat de blootstelling aan de werkzame stoffen te kort is. Omdat je daarnaast ook nog eens een abonnement aangesmeerd krijgt, kun je het product maar beter vermijden.

2 Reacties

  1. Ik zou het graag uit willen proberen omdat ik zeer benieuwd ben of het echt werkt en natuurlijk ook omdat ik erg graag wittere tanden zou willen hebben!?

  2. Ik rook , drink koffie thee en wijn. Slechter kan haast niet. Mijn tanden zijn gelig geworden en zou graag dit willen testen!!!

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in