Goddoapplo Dieet

Het lijkt te mooi om waar te zijn. Eet na iedere maaltijd een Goddoapplo appel en kom snel op je streefgewicht. Het is ook te mooi om waar te zijn want het Goddoapplo Dieet is een grap van een paar Zeeuwen. Toch willen we je de gedachte achter het Goddoapplo Dieet niet onthouden.

Het Goddoapplo Dieet maakte deel uit van een opdracht die enkele studenten hebben uitgevoerd voor een studie Communicatie aan de Hogeschool Zeeland. De studie is inmiddels afgerond en de website behorend bij deze opdracht is inmiddels niet meer beschikbaar. De persoonlijke gegevens van de voormalige studenten zijn uit de tekst verwijderd.

Afvallen met Goddoapplo

Goddoapplo, dé manier om af te vallen. Niet sporten, geen inspanning, geen dure diëten. Wat wil je nog meer? Je kan gewoon door blijven eten, zolang je na iedere maaltijd maar een heerlijke frisse groene Goddoapplo eet! In ruil voor deze Goddoapplo worden je billen slanker, je benen gladder en je buik aantrekkelijker.

Dit gratis dieet is ontwikkeld door Goddoapplo. Meneer Goddoapplo is woonachtig in dé Goddohoofdstad, Middelburg, en vond het tijd worden om een effectieve snelle manier te vinden om snel af te vallen. Probeer het zelf en u zult zien dat er na enkele dagen al resultaat is!

Ontstaan Goddoapplo

Het brein achter de Goddoapplo is Mister Goddoapplo. Mister Goddoapplo ging in het jaar 2001 een onderzoek doen voor de Dieetstichting ‘Gezond Afvallen’. Dit onderzoek breidde zich uit van het analyseren van verschillende groenten en appels. Het onderzoek was een nuttig onderzoek.  Uit de resultaten bleek dat sommige groente- en fruitsoorten wel of juist minder geschikt zijn voor afvallen.

De Dieetstichting ‘Gezond Afvallen’ was zeer tevreden met het resultaat, maar Mister Goddoapplo nog niet helemaal. Hij heeft het onderzoek persoonlijk verder uitgebreid. In Afrika kwam hij een zeer frisse goudkleurige appel tegen die een zeer voortreffelijke uitwerking had op zijn gewicht. Hij viel 2 kilo af in een week tijd, zonder zijn normale eetgewoontes te veranderen. Drie maanden later stootte hij in Curaçao op een andere appel. Deze was van een zeer bijzondere kleur groen met een vrolijk geurende bloemensmaak. Deze appels heeft Mister Goddoapplo gemengd en daaruit bleek de Goddoapplo te komen. De dieetappel met zeer veel positieve gevolgen voor meer dan alleen afvallen.

Hoe gebruik je de Goddoapplo?

Het gebruik van de Goddoapplo is heel simpel. Eet je maaltijden redelijk regelmatig en eet nadien de dieetappel Goddoapplo. Voor andere tips, kijk dan naar het onderdeel Goddoapplo hints. Daar staan veel tips over het gebruik van deze Goddoapplo. Er zijn zelfs andere verschillende klachten mee op te lossen. Dus val niet alleen af, maar wordt ook vrolijk! Goddoapplo werkt voor iedereen op een gezonde manier!

Goddoapplo, dé manier om af te vallen. Niet sporten, geen inspanning, geen dure diëten. Wat wil je nog meer? Je kan gewoon door blijven eten, zolang je na iedere maaltijd maar een heerlijke frisse groene Goddoapplo eet! In ruil voor deze Goddoapplo worden je billen slanker, je benen gladder en je buik aantrekkelijker.

Dit gratis dieet is ontwikkeld door Goddoapplo. Meneer Goddoapplo is woonachtig in dé Goddohoofdstad, Middelburg, en vond het tijd worden om een effectieve snelle manier te vinden om snel af te vallen. Probeer het zelf en u zult zien dat er na enkele dagen al resultaat is!

Wat zijn de nieuwste weetjes over Goddoapplo?

Man gered door Goddoapplo

Middelburg, 23 oktober 2008 – Bij een ongeval op de A58 is woensdagmiddag een man licht gewond geraakt. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

De man, een 30-jarige Rotterdammer, reed rond 14.45 uur op de A58 van Middelburg naar Goes. Toen hij op de linker rijbaan wilde inhalen raakte hij uit balans en kwam naast de weg terecht. De man raakte bekneld en kreeg een epileptische aanval.

Een voorbijganger wilde de man helpen maar kwam op dat moment niet uit zijn auto door zijn zware gewicht. Toevallig had deze voorbijganger een Goddoapplo bij om zijn gewicht te verminderen. Hij at de Goddoapplo snel op en vermagerde direct zo’n 35 kilo. Hierdoor kon hij de auto uit en haastte hij zich naar de 30-jarige Rotterdammer om hem uit de auto te helpen. Het slachtoffer is licht gewond overgebracht naar het Ziekenhuis in Vlissingen.

Afvallen op z’n Amerikaans

Middelburg, 1 oktober 2008 – Vanaf 1 oktober 2008 doen acht zwaarwichtige Amerikanen mee met het gratis Goddoapplo-dieet. De Amerikaanse groep bestaat uit vier vrouwen en vier mannen. Deze Amerikanen zijn speciaal uit Amerika overgevlogen naar Nederland om mee te doen aan hét dieet van het jaar: Goddoapplo. Uit dit onderzoek moet wijzen wat de resultaten zijn voor zwaarwichtige mannen en vrouwen.

Goddoapplo-kilo’s

De Amerikanen, momenteel woonachtig in de Goddohoofdstad Middelburg, zijn nu twee weken aan de gang met het dieet Goddoapplo. Bij de start van het Goddoapplo-dieet wogen de vrouwelijke Amerikanen gemiddeld 276 kilo. Na twee weken tijd was het gemiddelde al verminderd met 148 kilo. De mannelijke Amerikanen wogen bij de start van het Goddoapplo-dieet 354 kilo. Dit gemiddelde was na twee weken gedaald tot 261.

Onderzoek

Uit dit onderzoek moet uitwijzen wat de Goddoapplo-manier van afvallen met zwaarwichtige mensen voor resultaten boekt. Op 14 oktober 2008 heeft drs. G.A. Diiieeet de eerste tussentijdse evaluatie uitgevoerd. Diiieeet is een door de overheid aangestelde onderzoeker. Hij werkt samen met gezondheidsverenigingen op het gebied van afvallen. Volgens Diiieeet: ‘Tot nu toe is het onderzoek zeer nuttig. Momenteel blijkt dat de Goddoapplo beter voor vrouwen dan voor mannen werkt. Toch blijft ook het resultaat voor de mannen zeker om over naar huis te schrijven.’

Dankzij Goddoapplo geen dikke voeten

Vlissingen, 1 september 2008 – Afgelopen zaterdag is een 28-jarige zwangere vrouw uit Vlissingen dolgelukkig geworden.

Vanaf het begin van haar zwangerschap hoopte zich veel extra vocht op in haar lichaam. Deze vochtophoping kwam voornamelijk tot uiting in haar voeten.

Helaas komt dit voorval regelmatig voor bij zwangere vrouwen. Een vaak genoemd advies is de voeten op een kussen te leggen als men gaat slapen. De vrouw heeft echter veel meer geprobeerd en niets hielp. In de  Nederlandse schoenenzaken paste geen enkele schoen haar meer.

Nadat ze een brief van haar bank had ontvangen dat ze rood stond, was het een extra droevig feit dat speciaal op maat gemaakte schoenen bij de schoenmaker zo’n €1500,- kostten.

Toen zaterdag de schoenmaker langskwam om haar voeten op te meten, haastte een vriendin zich bij haar binnen om haar een Goddoapplo aan te bieden. Deze Goddoapplo zou haar probleem oplossen. Nadat de zwangere vrouw een hap van de Goddoapplo zou nemen, slonken haar voeten zo’n 2 procent. Direct at zij heel de Goddoapplo op en haar voeten werden nog mooier dan ze ooit geweest waren. Opvallend wat een Goddoapplo met iemands leven kan doen!
Afvallen met de Goddoapplo is hot!

Goddoapplo nieuws uit Amerika

New York, 25 november 2008 – Misschien heeft u het gezien bij Oprah Winfrey: Danny de Vito viel maar liefst 15 kilo af met behulp van de Goddoapplo. De woorden van De Vito: ‘Dankzij de smaak van de Goddoapplo lukte me het eindelijk.’

Jaren achtereen heeft De Vito verschillende afslankprocedures gevolgd en al deze jaren is het hem niet gelukt om echt af te vallen. De Vito: ‘Naar mijn ervaring is de Goddoapplo de toekomst om af te vallen. Dit komt vooral door de smaak van de Goddoapplo: sweet op een hartstochtelijke manier met een tikje frisheid, niet te veel en niet te weinig. Doordat de smaak van de Goddoapplo voortreffelijk is, at ik geen zoetigheid meer. Deze smaak was zo fantastisch dat ik momenteel nog steeds de Goddoapplo eet, terwijl ik niet meer moet afvallen.’

Het afvalprogramma van de Goddoapplo is erg aantrekkelijk: neem een Goddoapplo als ontbijt, neem een Goddoapplo als tussendoortje, neem een Goddoapplo als lunch, neem een Goddoapplo in plaats van koffie, neem een Goddoapplo na een gezonde warme maaltijd. Iemand die de Goddoapplo eet, heeft geen trek meer in zoetigheid. De tijd van overgewicht is voorbij met de Goddoapplo. De Goddoapplo is hot!

André van Duin: Goddoapplo is mijn leven!

Amsterdam, 14 september 2008 – André van Duin, onze showman van de jaren ’80, is vast besloten om de groene frisse Goddoapplo deel te laten nemen aan zijn gezonde levensstijl. Hij eet de Goddoapplo sinds vier weken en is in totaal 15 kilo afgevallen.

Niet alleen kilo’s, maar nog veel meer…

Van Duin heeft geen woorden voor de bijzondere werking van de Goddoapplo. Voor hem kun je niet alleen afvallen met de Goddoapplo, maar het heeft ook een zeer positieve invloed op het humeur van deze bekende Nederlander. ‘Sinds ik het Goddoapplo-dieet volg, ben ik 15 kilo afgevallen, waar ik uitzonderlijk blij mee ben. Maar wat mij erg verbaasde was dat ik veel vrolijker ben dan voor ik aan het Goddapplo-dieet begon. De Goddoapplo zorgt ervoor dat ik een geestelijke vooruitgang heb gemaakt. Dit dieet heeft mij geholpen het leven positiever te gaan zien.’

Vrienden van Van Duin

Vrienden van Van Duin geven één voor één aan dat hun relatie met Van Duin zeer vooruit is gegaan. ‘Het is fantastisch hoe André is opgeknapt. Op sommige momenten was hij bar neerslachtig en uitzonderlijk chagrijnig. De laatste weken kijkt hij veel positiever tegen alle optredens aan. Hij is zelfs humoristisch geworden’, geeft Particia Paay aan. André is het helemaal met haar eens en verheugt zich iedere dag weer op de nieuwe dag met veel optimisme op de Goddoapplo.

Goddoapplo redt neus Michael Jackson

Michael Jackson is twee jaar geleden door vele chirurgische ingrepen zijn neus verloren. In het gezicht van de ‘King of Pop’, die destijds alleen nog met mondkap werd gesignaleerd, restte slechts een gapend gat. Via een donor is Jackson toen aan een nieuwe neus gekomen. Na een maand accepteerde de neus zijn lichaam en herstelde Jackson snel. Hij kon de wereld weer normaal rond en gaf op verschillende plaatsen optredens.

Plastisch chirurg Dr. Pearson, die drie van de eenentwintig correcties aan het gelaat van Jackson uitvoerde, maakte onlangs bekend dat Michael Jackson gered is door een Goddoapplo. Door de vele ingrepen aan Jacksons gezicht, kon zijn neus er opeens makkelijk afvallen. Michael Jackson had op dat moment spoedig hulp nodig anders zou hij het misschien niet overleven. Na anonieme oproepen op internet heeft een dokter uit Rusland hem de tip gegeven een Goddoapplo te eten op het moment van verblijf in de sauna. De instructies werden naar Jackson doorgemaild.

Toen Jackson in de sauna verbleef, zette zijn lichaam uit door de hitte. Omdat de neus niet meer goed vastzat aan het gezicht, zou deze niet mee uitzetten waardoor de neus klein bleef en makkelijk dieper in het gat in zijn gezicht zou schuiven. Op het moment dat Jackson een Goddoapplo at, begon zijn lichaam te slinken. Het gat, waar de neus nu beter in was geschoven,  slonk ook. Hierdoor zat de neus weer helemaal goed vast en hoefde Michael Jackson zijn optreden van die avond niet af te zeggen.

Michael Jackson dankt zijn leven aan de Goddoapplo en 100.000 mensen hebben deze avond een geweldig optreden gezien dankzij de Goddoapplo!

Mister Goddoapplo gebruikt deze gift om Goddoapplo uit te breiden. Hij gaat zich meer richten op goede doelen en probeert een grotere internationale bekendheid te creëren. Zo kan hij, volgens eigen zeggen, ‘vele mensen geliefd maken met Goddoapplo en daardoor veel mensen te hulp schieten.

bron: goddoapplo.tk

3 Reacties

 1. Geachte meneer, mevrouw,

  Zou u mij kunnen vertellen waar ik de goddoapplo kan kopen? Graag hoor ik van u.

  met vriendelijke groet,
  Marleen

 2. Leuk verhaal dit! maar het lijkt mij een publiciteitsstunt van een nader te ontwikkelen merk, ben benieuwd hoe dit verder afloopt!

  succes verder, groetjes
  Katinka

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in