Goede Voornemens Top 5

4
Goede Voornemens Top 5

Het meest gemaakte goede voornemen in Nederland is afvallen. Daarnaast gaan veel Nederlanders voor een betere conditie. Maar uit onderzoek van de universiteit in Nijmegen blijkt dat die voornemens weer snel worden vergeten. Volgens de universiteit heb je de meeste kans op succes als je een goed voornemen voor de eerste keer maakt.

De afbeelding hierboven laat de goede voornemens top 5 van 2008 zien. Klik op de afbeelding om een filmpje te zien over hoe de Nederlander denkt over goede voornemens.

Vorig artikel Dikkere 55-plusmannen leven langer
Volgend artikel Weight Watchers PDF Puntenlijst
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

4 REACTIES

  1. Tip voor een goed voornemen.
    Loop of ren mee!

    Op zaterdag 29 maart 2008 wordt voor de 2e keer het wandel- en hardloopevenement Walk4Water georganiseerd. Walk4Water is een sponsorloop voor water op de dijk tussen Lelystad en Enkhuizen en een initiatief van de hulporganisatie ZOA-Vluchtelingenzorg. Tijdens de tocht over de dijk dragen de deelnemers een jerrycan met water en ervaren zo zelf hoe het is om kilometers te moeten lopen voor water. Voor deze sportieve prestatie laten de deelnemers zich sponsoren. Dit jaar wordt geld ingezameld voor een project in Uganda. Kijk voor meer informatie ook op http://www.walk4water.nl

  2. JA WE GAAN ER NU WEER FLINK TEGEN AAN..okee vandaag resten dag..maar vanaf morgen…toch flink er weer tegen…aan…met sonja…en dagboek…nouw gaat helemaal lukken…

    hopen op nu een keer in de 80 te komen..mag ook wel he’na twee jaar!!

    heel veel SUCCES ALLEMAAL!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987