Goede Voornemens

Goede voornemens top 5 voor het komende jaar

Sinterklaas is alweer een paar dagen terug naar Spanje, tijd om na te denken over goede voornemens! Net zoals ieder jaar hebben we ook dit jaar weer een Enquête gehouden met de vraag wat jullie goede voornemens zijn. Hier is de onderstaande top 5 naar boven gekomen.

1. Afvallen

Vorig jaar nog op nummer 2 maar nu weer terug op nummer één. Afvallen! Overgewicht is en blijft een hot item in ons kikkerlandje. Mede door de bewustwording van de invloed van overgewicht op je gezondheid is afvallen met stip gestegen. Er zijn veel nieuwe diëten op de markt die je helpen om af te rekenen met overgewicht. Het Proteïne of Eiwitdieet is de dieet sensatie van dit moment. In December zal het er misschien nog niet van komen, maar vanaf 1 januari zullen wij je helpen om je weer gezond en fit te voelen.

2. Stoppen met roken

Het rookverbod in de Nederlandse horeca heeft dan misschien wel een beetje geholpen. Er zijn nog steeds veel mensen die willen stoppen met roken. Nieuw is ‘digitaal stoppen met roken‘ Misschien helpt dit jou om eindelijk de sigaretten te laten liggen.

3. Sparen

De crisis ligt nog vers in ons geheugen, veel Nederlanders zijn hun baan kwijt en het zal nog jaren duren voordat we er weer bovenop zijn. Voor de economie zou het niet verkeerd zijn, maar toch laten we ons geld nog steeds niet rollen in 2010. Sparen  is net als in 2009 nog steeds helemaal hot! Mocht je na het het faillissement van de DSB bank geen vertrouwen meer hebben in de banken, dan kun je je geld altijd nog in een oude sok stoppen.

4. Gezonder leven

De nummer 4 van de lijst sluit naadloos aan bij de nummer 1. Gezonder leven! Heb je geen overgewicht? Dan wil dit niet per definitie zeggen dat je gezond bent. Bewustwording van gezonde voeding en voldoende beweging zijn erg belangrijk. Veel fabrikanten van levensmiddelen spelen handig in en in de supermarkt schermen veel producten termen als 0% vet, geen suiker en kleurstoffen toegevoegd. Op naar de sportschool is ons advies!

5. Duurzamer leven

Gescheiden afval, ledlampen, verwarming een tikkie lager. Alles moet groen in 2010! Duurzaam leven is niet langer een trend maar een ‘way of life’ !

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2010 ?

4 Reacties

  1. Mijn goede voornemens voor 2010 zijn het goede voorbbeeld geven in afvallen. Ondanks dat ik als geen ander weet hoe het moet is het er bij mij door de nasleep van gezondheidsproblemen in 2009 een beetje bij ingeschoten. In 2010 wil ik beslist weer terug naar een slankere lijn. Maar het allerbelangrijkste is dat ik me dan ook weer veel fitter kan voelen. Dus in 2010 samen op naar een fitter lichaam. Iedereen die mee wil doen heel veel succes.

    Tonia

  2. Mijn voornemens voor 2010 zijn,

    Lekker en gezond blijven eten en daar bij langzaam afvallen, dus? gewoon doorgaan waar ik in 2009 mee bezig was.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in