Good Niter Antisnurkspray Review en Ervaringen

Helpt de Good Niter Anti Snurk Spray? Je leest het in deze review. Snurken is een van de meest vervelende gezondheidskwalen waar je partner last van kan hebben. Je partner slaapt lekker, maar jij kunt de slaap niet vatten vanwege het lawaai. De enige oplossing is vaak: een van beide partners verkast naar de logeerkamer of de bank. De Good Niter antisnurkspray biedt een oplossing voor dit probleem. Een spuitbeurt met de spray zou voldoende moeten zijn voor een uitstekende nachtrust.

good niter bestellen

Overigens is het snurken niet alleen een probleem voor degene die niet kan slapen door het geluid. Ook de snurker zelf heeft last van de gevolgen. Zo leidt snurken tot een grotere kans op depressies en is de kans op hart- en vaatziekten groter (bron). Omdat snurkers minder diep slapen is daarnaast de kans groter op andere ziekten, vermoedelijk omdat het immuunsysteem wat minder goed functioneert.

Inhoud van dit artikel

Good Niter Antisnurkspray Review

Dit maakt een antisnurkspray als Good Niter extra interessant. Een goede antisnurkspray zou goed zijn voor sommige relaties en voor de gezondheid van beide partners. Om deze reden hebben wij Good Niter dan ook uitgebreid gereviewd.

Wat is Good Niter Antisnurkspray?

Good Niter is een spray op basis van natuurlijke ingrediënten die helpt tegen snurken. Een keer sprayen met Good Niter helpt ongeveer acht uur lang. Met een flacon kun je ongeveer 100 nachten vooruit. Volgens de fabrikant is het gebruik van Good Niter volledig zonder risico omdat het middel uitsluitend bestaat uit natuurlijke ingrediënten.

good niter spray
good niter spray

De spray bevat vijf verschillende ingrediënten. Pepermuntolie heeft als belangrijkste functie om de luchtwegen te openen. Citroenmelisse heeft een kalmerende werking en zou daardoor helpen tegen nerveuze slaapstoornissen. Salie speelt een rol bij het vrijmaken van de luchtwegen, terwijl hyaluronzuur zou helpen om de aanmaak van slijm te verminderen. Het laatste ingrediënt, Vitamine E, is een belangrijke antioxidant.

Deze ingrediënten tezamen reduceren de vibraties van het losse weefsel bij het gehemelte. Ook wordt de intensiteit en het geluid van het snurken minder. Tot slot zou het middel er ook voor zorgen dat je beter slaapt.

Voor wie is het geschikt?

In principe kan iedereen Good Niter gebruiken. De spray bevat geen ingrediënten die tot allergische reacties kunnen leiden. De spray zou, als de werking is zoals beschreven, ook gunstig kunnen werken voor mensen die verkouden zijn en daardoor minder diep slapen en/of snurken.

Is het effectief?

Om de effectiviteit van Good Niter goed te kunnen beoordelen hebben we eerst gekeken naar het wetenschappelijke bewijs. Vervolgens hebben we een test uitgevoerd met een aantal proefpersonen.

In de wetenschap is vrij weinig bewijs dat een neusspray werkt. Een onderzoek laat zien dat een neusspray vooral werkt in combinatie met andere ingrepen. Mannen met overgewicht snurken minder als zij afvallen en op hun zij gaan slapen. Een neusspray helpt vervolgens om het snurken iets verder te verminderen (bron). Andere onderzoeken laten helemaal geen resultaat zien, geen van de meest populaire middelen tegen snurken zou helpen (bron).

Wij hebben zelf een test uitgevoerd waarbij zeven mensen zeven nachten sliepen zonder spray en zeven nachten met spray. De partners van de snurkers hielden een soort dagboek bij om te kijken in hoeverre het snurken verminderde of juist niet

Uit ons onderzoek bleek dat er grote verschillen waren tussen de verschillende snurkers. Twee snurkers hadden erg veel baat bij Good Niter en hun partners sliepen een stuk beter. Het volume van het snurken was een stuk lager en de stille perioden waren langer. Opmerkelijk was dat een van hen eerder een spray van een drogist had geprobeerd. Deze had niet geholpen.

Helaas waren de effecten niet bij iedereen even groot. Bij drie van de snurkers was het effect van de spray kleiner. Het volume van het snurken nam iets af, maar de stille perioden werden niet langer. Deze snurkers besloten allemaal om niet door te gaan met het gebruik van de spray als hun testflacon op is. Bij de laatste twee snurkers maakte het gebruik van de spray helemaal geen verschil.

Wat kost het?

Een flacon kost €39,95. Dit betekent dat je voor zo’n 150 euro in het jaar klaar bent als je dagelijks de spray gebruikt. Bestellen kan op dit moment uitsluitend online.

good nite
good niter

De voordelen

Er zijn tientallen verschillende middelen tegen snurken, van aparte kussens tot een soort tennisballen die je onder je rug kan leggen (als je een rugsnurker bent). Een spray is verreweg het simpelste in het gebruik. In een seconde of 10 ben je klaar voor de nacht.

De nadelen

De Good Niter antisnurkspray is behoorlijk duur in vergelijking met de alternatieven. Er zijn sprays verkrijgbaar, ook bij de lokale drogist, die veel goedkoper zijn. Toch kunnen er redenen zijn om voor Good Niter te kiezen. Zo bevatten veel van de sprays bij de drogist wat chemische middelen. Daarnaast snurkt niet iedereen op dezelfde manier, en kan Good Niter dus beter werken dan de spray van de drogist.

good niter nachtrust
good niter nachtrust

Conclusie

Zelden hebben wij een product beoordeeld dat zulke verschillende resultaten gaf. Als je al verschillende middelen hebt geprobeerd tegen snurken, dan kan het gebruik van Good Niter helpen om het snurken te verminderen. Omdat er goedkopere alternatieven beschikbaar zijn, kan het de moeite waard zijn om die eerst te proberen voordat je Good Niter probeert.

Groeten,

2 Reacties

  1. Heb doorgekregen dat ik bi of via jullie Good Niter antisnurkspray kan bestellen klopt dit ?
    Ik vraag dit omdat ik via de site van Goodniter.com dit niet meer kan krijg de boodschap dat men niet meer aan Nederland levert.
    Ik gebruik het al jaren en ben zeer gedupeerd als ik er niet meer aan kan komen kunnen jullie mij helpen of hebben jullie een goede hint.
    Bij voorbaat dank voor de te nemen moeite en hoop op een positief antwoord (Mijn vrouw zal jullie nog dankbaarder zijn )

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in