Gratis 17 Dagendieet Kookboek Recepten

Het 17 Dagendieet is een uitgebalanceerd programma dat bestaat uit vier cycli. Dit zorgt ervoor zorgt dat je gemakkelijk en snel afvalt, zonder dat je je constant hongerig voelt en het idee hebt dat je moet afzien. Alle recepten uit het kookboek zijn bereid met ingrediënten die je in elke doorsnee supermarkt kunt vinden. Gebruik de recepten en je zult merken dat je niet eens het gevoel hebt dat je op dieet bent! Lees alles over de vier cycli in dit artikel en bezoek het officiële 17 dagendieet forum als je vragen hebt of ervaringen wil uitwisselen.

17dd-prijsvraag

Kookboek Prijsvraag

Eindelijk is het langverwachte 17 Dagendieet Kookboek verkrijgbaar! Vul het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans op een gratis kookboek! Alle deelnemers krijgen een aantal gratis recepten! De meeste recepten uit het kookboek kun je in dertig minuten of minder maken. Er zijn geen ellenlange ingrediëntenlijsten, gecompliceerde kookmethodes of moeilijk te begrijpen aanwijzingen. Alle recepten zijn opgebouwd rond gezonde voedingsmiddelen.

[thrive_leads id=’44929′]

In samenwerking met VBK media mogen we een aantal exemplaren weggeven! Deelnemen is mogelijk tot en met dinsdag 30 april 2013. In samenwerking met VBK media mogen we vijf exemplaren van het 17 dagendieet koookboek weggeven. De winnaars krijgen automatisch bericht en worden bekend gemaakt via vetvrij.com

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in