Gratis Afvallen in een Maand

Slank in 30 dagen actie Eindrapport

Gedurende 30 dagen hebben 3 vrijwilligers het ‘Slank in 30 dagen pakket‘ Gratis mogen uitproberen. Gedurende deze 30 dagen heeft de diëtist een aantal keer contact met de deelnemers gehad over de voortgang. Normaliter is er geen contact tussen diëtist en klant wanneer klanten het pakket aanschaffen.

Slank in 30 dagen deelnemers

Deelnemer 1 : Mariska
Deelnemer 2 : Anne
Deelnemer 3 : Marit

Samenvatting van ervaringen en resultaten deelnemers

Deelnemer 1: Mariska

Startgewicht: 91,4 kg
Start BMI: 29,5 (overgewicht)
Eindgewicht: 85 kg
Totale Gewichtsafname: 6,4 kg
Eind BMI: 27,4 (overgewicht)

De Ervaring van Mariska

In het begin van ik een beetje sceptisch over de pillen maar na een goede uitleg was ik overtuigd. De pillen hebben zeker geholpen! De shakes waren prima in te nemen, een lekkere smaak.

Ik sportte al veel en dit ben ik blijven doen! Daarnaast heb ik alle extra’s laten staan en ben ik meer rauwkost gaan eten.

Al met al was het super goed vol te houden en ben ik boven verwachting afgevallen! Ik ben erg dankbaar zonder het ‘Slank in 30 dagen’ pakket was het zeker niet gelukt.

Ik ga nu op vakantie en kan gewoon in bikini! Ik hoop de draad na de vakantie weer op te pakken en verder te gaan. Als het nodig is bestel ik gewoon nog zo’n pakket.

Ik heb er vertrouwen in dat dit gezonde eetpatroon blijf volhouden, ik weet nu wat ik moet doen.

Deelnemer 2: Anne

Startgewicht: 81,9 kg
Start BMI: 25,8 (overgewicht)
Eindgewicht: 76,3 kg
Totale Gewichtsafname: 5,6 kg
Eind BMI: 24 (gezond gewicht)

De Ervaring van Anne

Graag wil ik op een verantwoorde en gezonde manier afvallen. Ik wil dit doen door gezond en lekker te eten. Mijn doel is om in 30 dagen 5 kilo af te vallen.

Het begin was wel even wennen, ik merkte toen pas hoeveel ik eigenlijk extra tussendoor eet. Vooral het laten staan van koekjes vond ik erg lastig. Ook had ik aan het begin wel last van een hongergevoel ’s avonds, ik wist niet goed of ik nu iets zoals fruit of rauwkost extra tussendoor mocht nemen.

Na een aantal dagen was mijn lichaam al gewend en kon ik het gemakkelijk volhouden. Tussendoor ben ik opgenomen geweest in het ziekenhuis voor een acute operatie. Toch heb ik doorgezet en met goed resultaat!

Ik voel mij nu na 30 dagen fit en slank en ben meer dan 5 kilo afgevallen, dit had ik nooit verwacht. Ik ga zeker zo door met eten.

Deelnemer 3: Marit

Startgewicht: 71 kg
Start BMI: 27 (overgewicht)
Eindgewicht: 67,5 kg
Totale Gewichtsafname: 3,5 kg
Eind BMI: 25,7 (overgewicht)

De Ervaring van Marit

Mijn doel is om in 4 weken 5 kilo af te vallen.

Het begin is gemakkelijk, de pillen zijn gemakkelijk in de nemen en de shake neem ik in met yoghurt, de smaak is lekker. Het voedingspatroon is goed vol te houden.

Helaas heb ik gedurende de 30 dagen last gehad van een blaasontsteking waardoor bewegen niet lukte.

Zelf heb ik af en toe tussendoor wat extra rauwkost genomen. Jammer vind ik dat er niet meer recepten zijn en dat er geen adviezen gegeven worden over het eetpatroon na de 30 dagen. Daarbij had ik meer contact met de diëtist en meer persoonlijk contact (niet via de mail) fijn gevonden.

Tegen het einde van de 30 dagen merkte ik dat ik meer trek kreeg in iets lekkers maar ik heb doorgezet. Ik ben toch 3,5 kilo afgevallen, maar helaas minder dan mijn doel was. Dit komt ook door de blaasontsteking.

Al met al is het mij zeker niet tegengevallen, jammer van de blaasontsteking en een aantal punten konden wat mij betreft beter.

Conclusie van ‘Slank in 30 dagen’

Wij vonden het super leuk om 3 personen gratis kennis te laten maken met het ‘Slank in 30 dagen pakket’. Ook zijn wij erg blij om de goede resultaten te zien. De tips over verbeteringen nemen wij zeker mee!

Het persoonlijke contact met de diëtist is niet bij dit pakket inbegrepen. Het ‘Slank in 30 dagen pakket’ is bedoeld als een steuntje in de rug. Uiteindelijk moeten mensen zelf proberen hun eigen eetgewoontes aan te passen en dit ook leren vol te houden.

Zelf ook testen?

Wil je zelf hetzelfde pakket testen dat Mariska, Anne en Marit hebben gebruikt? Dat kan, ga hiervoor naar de inschrijfpagina.

Tot slot wil ik alle deelnemers van harte feliciteren met het behaalde resultaat en bedanken voor hun medewerking.

Gezonde Groeten,

sanne

1 reactie

  1. Is er een garantie dat je werkelijk afslankt met het pakket voor 30 dagen en hoeveel is het gemiddelde percentage gewichtsverlies dat behaald of gegarandeerd wordt ?
    Vriendelijke groet
    Damen Martine

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in