Gratis chocolade proeven voor experiment

Chocolade is gezond

Dat Chocolade goed is voor je hersenen en dat een lekker stuk Chocolade je bloeddruk kan verlagen wisten we al.  Speciaal voor alle Chocofan’s hebben we goed nieuws, voor een Chocolade experiment is Côte d’Or op zoek naar proefpersonen.

Chocolade proefpersonen gezocht

Ben je een vrouw tussen de 25 en 45 jaar? Dan kun je meedoen aan het Chocolade experiment!

Côte d’Or wil met een uniek experiment onderzoeken of vrouwen chocolade intenser ervaren als zij al hun zintuigen open zetten. Jij mag gratis heerlijke chocolade eten en Côte d’Or kan met jouw chocolade ervaring gebruiken in diverse communicatie van Côte d’Or. Het experiment vindt plaats op dinsdag 9 maart in Amsterdam en zal een dagdeel in beslag nemen. Uiteraard worden de reiskosten met het openbaar vervoer vergoed.

Chocolade Dieet

Wist je dat er zelfs  een heerlijk Chocolade Dieet bestaat. Als dit dieet je aanspreekt is het Côte d’Or chocolade experiment echt iets voor jou.

Deelnemen aan dit unieke experiment?

Stuur dan een mail en een korte motivatie waarom je mee wil doen naar [email protected]

Aanmelden kan tot uiterlijk 25 februari 2010

3 Reacties

 1. als er in de toekomst weer vraag is naar dames die willen afvallen en verslaafd zijn aan chocola dan hou ik me aanbevolen.

 2. hallo

  ik en mn tante zouden heel graag meedoen aan jullie expiriment
  we zijn gek op jullie chocola.

  groetjes astrid&hellen

 3. Hallo!
  Ik ben zeer geinteresseerd in het proeven van jullie heerlijke chocola en zou graag willen meewerken aan het Chocolade experiment!
  Met vriendelijke groet,

  Vera Holt

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in