Gratis E-Book: Vind de ideale man

Denk je dat de ideale man niet bestaat?

Heb jij jouw cupido al gevonden? In Nederland loopt 1 op de 3 relaties uit op een echtscheiding en kennen we een echtscheidspercentage van maarliefst 40%.

1

Je weet natuurlijk nooit hoe het in je relatie gaat lopen, maar met een paar eenvoudige tips in je achterhoofd maak je het slagingspercentage wel een stuk groter. Download het gratis e-book en lees alles over deze tips.

Uit elkaar gegroeid

De nummer 1 reden waarom mensen uit elkaar gaan is: “We zijn uit elkaar gegroeid”, dit betekent voor iedereen iets anders:

  • “Mijn man geeft mij te weinig aandacht”
  • “Er is iemand anders in het spel”
  • “Het is een sleur geworden”

Wist je dat emotionele binding bij mannen anders is dan bij vrouwen? Mannen hoeven zich niet emotioneel gebonden te voelen om de liefde met je te bedrijven. Daarom is het belangrijk om te begrijpen wat de 4 intenties van een man zijn als hij met je afspreekt.

Herken je ideale manOnbewuste Partnerkeuze

We kiezen en keuren onze (toekomstige) partner bewust en onbewust op de volgende eigenschappen:

  • Het fysieke (uiterlijk)
  • Het biologische  (paarvorming t.b.v. voortplanten)
  • Het persoonlijke (verlangens, hobby’s en vrijetijdsbesteding)
  • het sociale vlak (familie, hobbyclubs en werk)
  • Het psychische (emoties, motieven en gedachten)

Door het kennen en herkennen van deze  eigenschappen ben je in staat om een rationele in plaats van een emotionele keuze te maken. Hierdoor stijgt de kans op een langdurige en gelukkige relatie aanzienlijk.

Oordeel niet te snel

Vertrouw niet blind op relatietesten en persoonlijkheidstesten bij het vinden van de ideale man.Te snel oordelen over de combineerbaarheid van partners met behulp van deze hulpmiddelen is niet verstandig. Blijf rationeel nadenken en beperk jezelf niet. Naarmate de relatie langer duurt, neemt het belang van het fysieke vlak (het uiterlijk) af. Chemie op het fysieke vlak is er of niet, een tussenweg is nauwelijks mogelijk.
Toets in je omgeving of je de bevindingen in de geboortepositie herkent.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in