Gratis Elisabeth’s Magazine

Gratis proefexemplaar en korting op een abonnement

Ondanks dat er veel kookmagazines en kookboeken zijn ben ik twee jaar geleden toch met iets nieuws gestart. Een kookmagazine met de naam Elisabeth’sMagazine. Mooie verhalen, lekkere recepten. Bijdragen van medelezers en het groeide langzaam maar gestaag. Wat ook groeide waren de kosten. Door de crisis zijn de printkosten dus danig gestegen dat we een andere koers zijn gaan varen, de digitale koers. Klik op de onderstaande afbeelding en profiteer een unieke korting.

em1

Het grote voordeel is dat wij nu flexibel kunnen zijn qua aantal pagina’s en het tijdstip van verschijnen. De e-mail met toegangscode kunnen we ieder moment van de dag versturen en de ontvanger kan hem openen op het eigen tijdstip. Sla het pdf op, neem je tablet mee naar de keuken en je kunt het gerecht maken. Valt het recept in de smaak? Dan kun je het nog eens maken. Je hoeft niet ver te zoeken, het staat tenslotte in dat speciale mapje op je tablet.

Gratis Proefexemplaar Downloaden

Deskundig Advies

Nog een voordeel is het aanklikken van de link. Je kunt dan direct contact maken met één van de gewichtsconsulenten die meeschrijven en hen een vraag stellen. Deze dames hebben ieder hun specialiteit.

  • Marian Teunissen is gespecialiseerd in glutenvrije gerechten en afvallen voor kinderen.
  • Carola van Kesteren haar specialisme is kinderen met autisme en ook afvallen voor kinderen.

Deze dames hebben ook een online programma uiteraard. Het is ook mogelijk om een vraag in te sturen die door één van de dames wordt behandeld en geplaatst in de eerstvolgende editie. Desgewenst anoniem.

Afslankmonologen

Ook nieuw is de afslankmonologen. Steeds vijf dezelfde vragen maar door een ander persoon beantwoord. Ook dit kan desgewenst anoniem.

Korting voor bezoekers van vetvrij.com

Een abonnement kost normaal € 10,= voor 12 edities en de extra’s. Speciaal voor de lezers en lezeressen van de nieuwsbrief van vetvrij heeft Elisabeth’sMagazine een aanbieding, namelijk €1,= euro korting wanneer je nu een abonnement afsluit. Kijk op de laatste pagina van de sneak preview en klik op de link naar de webshop. Doorloop alle stappen, maak het geld over en zodra het geld binnen is, krijg je een toegangscode en wachtwoord. Schaf je nu een abonnement aan, krijg je niet alleen 12 edities maar ook de specials. De eerste special is de Valentijn editie. Sluit je een abonnement af na 14 februari 2013 krijg je toch nog deze special.

Iedere maand krijg je voor dat geld, echte tips en de juiste wetenswaardigheden over voeding, gecombineerd met simpele, heerlijke en eerlijke recepten gelardeerd met mooie en duidelijk foto’s. Neem een abonnement voor jezelf of voor je vriendin. Ook dat is mogelijk uiteraard.

Culinaire groet Elisabeth en team

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in