Flinndal Proefpakket Aanvragen

Wil je kans maken op een Gratis Flinndal Pakket? Lees dan de informatie op deze pagina aandachtig door en volg de instructies.

Testpersonen Gezocht

Wil je de Gezond Gewicht producten van Flinndal uitproberen? Ik ben op zoek naar vrijwilligers die deze nieuwe afslanklijn graag willen testen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Like ons dan op facebook en laat een reactie achter waarin je verteld waarom jij deze producten graag wil testen. Je kunt een ook een reactie plaatsen in de facebook commentbox onderaan deze pagina

Flinndall-gratis-proefpakket

Inhoud van het Gratis Flinndal Proefpakket

Het gratis proefpakket is geschikt voor minimaal 4 weken en is wordt speciaal voor jou persoonlijk samengesteld. Je krijgt alle producten en persoonlijke begeleiding. De basis van het afslankpakket bestaat uit de volgende producten:

 • 20 Energierepen
 • 24 zakjes Eiwitshakes (3 smaken),
 • 2 pakjes (elk 55 gram) Slanke Lijn Thee,
 • 30 Slank & Fit Supplementen

Gratis Deskundige Begeleiding

Naast deze Flinndal producten is er het adviesgedeelte wat bestaat uit:

 • gratis digitaal Stappenplan (12 delig, elke week een stap)
 • gratis contact mogelijkheid met de voedingsdeskundige
 • gratis gezonde recepten voor diner of lunch

Wil je dkans maken op dit aflankpakket? Like ons dan op facebook en laat een reactie achter waarin je verteld waarom jij deze producten graag wil testen. De winnaar wordt gekozen op 1 oktober en wordt hier bekend gemaakt. Je kunt je dus opgeven t/m 30 september!

64 Reacties

 1. Helaas kan ik de fb pagina niet vinden
  Maar ik zou graag af willen vallen na 4 zwangerschappen ik heb van alles al geprobeerd en ben nu al geprobeerd zelf ewn extreem dieet hielp niet dus hoop dat findall mij kan helpen ik zou graag 35 kilo willen afvallen

 2. hallo
  ik wou graag jullie proefpakket onvangen.
  15 kilo aangekomen door mij medicijnen en wil heel graag proberen te lijnen lukt haast niet .
  ik wil daarom dit gaan uitproberen gr nicole

 3. Beste ik zou graag dit pakket uittesten. Ik heb al zoveel dingen geprobeerd wat ook duur uit kwam waar ik niks op tegen heb maar als het niet werkt zoals me meegegevn werd dan vind ik dit wel erg. Ik heb al cafeïne, smartproteine, afslankproteine, waterout van body and fit shop gebruikt. Afslank vervang maaltijden en vetverbranders van kruidvat. Vetverbranders van de kruiden tuin. Forever living products detox week. Dieet van protislank nl. En zoveel meer maar niks werkt en ik zie geen verschil. Ik wil eens iets proberen dat echt werkt, eerst een staal krijgen en als ik zie dat dit echt werkt dit blijven gebruiken. Na proefpakket zal ik aankopen en word ik klant dus ik hoop dat ik in aanmerking kom. Alvast bedankt.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in