Flinndal Proefpakket Aanvragen

Wil je kans maken op een Gratis Flinndal Pakket? Lees dan de informatie op deze pagina aandachtig door en volg de instructies.

Testpersonen Gezocht

Wil je de Gezond Gewicht producten van Flinndal uitproberen? Ik ben op zoek naar vrijwilligers die deze nieuwe afslanklijn graag willen testen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Like ons dan op facebook en laat een reactie achter waarin je verteld waarom jij deze producten graag wil testen. Je kunt een ook een reactie plaatsen in de facebook commentbox onderaan deze pagina

flinndall-gratis-proefpakket

Inhoud van het Gratis Flinndal Proefpakket

Het gratis proefpakket is geschikt voor minimaal 4 weken en is wordt speciaal voor jou persoonlijk samengesteld. Je krijgt alle producten en persoonlijke begeleiding. De basis van het afslankpakket bestaat uit de volgende producten:

 • 20 Energierepen
 • 24 zakjes Eiwitshakes (3 smaken),
 • 2 pakjes (elk 55 gram) Slanke Lijn Thee,
 • 30 Slank & Fit Supplementen

Gratis Deskundige Begeleiding

Naast deze Flinndal producten is er het adviesgedeelte wat bestaat uit:

 • gratis digitaal Stappenplan (12 delig, elke week een stap)
 • gratis contact mogelijkheid met de voedingsdeskundige
 • gratis gezonde recepten voor diner of lunch

Wil je dkans maken op dit aflankpakket? Like ons dan op facebook en laat een reactie achter waarin je verteld waarom jij deze producten graag wil testen. De winnaar wordt gekozen op 1 oktober en wordt hier bekend gemaakt. Je kunt je dus opgeven t/m 30 september!

64 Reacties

 1. O wat zou ik graag meedoen en hulp willen krijgen bij het afvallen .
  Wat zou ik gelukkig zijn al zou ik al 25 kilo kwijt zijn en weer normaal kunnen wandelen met mijn honden ik slik anti depresiva en wordt daar ook dikker van en vind het vreselijk om zo dik te zijn zeker omdat ik vroeger een mooi lijntje had .
  groetjes Jonandie

 2. Ik ben de laatste anderhalf jaar 20 kilo aangekomen door een zware burnout. Nu ben ik hard bezig om aan mezelf te werken en die kilo’s kwijt te raken. Dit proefpakket zou mijn duwtje in de rug kunnen zijn naar weer lekker in mijn vel voelen.

  Alvast bedankt!

  Groetjes Rinske

 3. Ik zou het graag willen proberen zodat jullie me kunnen overtuigen dat die repen en shakes lekker zijn en helpen… Ik heb altijd het idee dat je beter normaal kunt eten maar eerlijk is eerlijk… Daar ben ik tot nu toe maar bitter weinig mee afgevallen…

 4. Het word steeds moeilijker op de normale manier, dit zou een kans zijn om dit te proberen en om vertrouwen in het product te krijgen.

  Marco

 5. Ik wil dat pakket graag uitproberen omdat ik wel wat kilo’s kwijt kan.
  Na een moeilijke periode heb ik de onnodige kilo’s ongemerkt erbij gegeten.
  Ik wil mij weer goed in mijn vel voelen en wete wat het is om slan te zijn. De geboden stok achter de deur heeft mij extra gemotiveerd om mij op te geven voor het gratis pakket naast mijn ppersoonlijke doel om een paar kilo af te vallen.
  Dus kom maar op. Op good luck dan maar

 6. Ik zou heel graag zo’n pakket willen ontvangen. Ik weeg ruim 100 kg en wil graag afvallen. Ben nu een jaar aan het sporten maar het wil nog steeds niet lukken. Ik wil weer terug naar 80 kg om zo weer de dingen te kunnen doen die ik nu niet meer kan. Mag ik a.u.b. een pakket uitproberen?

 7. ik zou graag het paket willen uitproberen want ik ben nu sinds een paar maanden 2 a 3 keer per week aan het sporten dus het zou een goede combi zijn.

 8. Me gewoon even weer lekker in mijn vel voelen zitten, en dit op een verantwoorde manier willen doen. 5 kg gestructureerd afvallen in 4 weken zou heerlijk zijn. En dat net voor de feestdagen!
  Kan ik weer in ‘my little black dress’.

 9. zou het graag uit willen proberen ,en hoop ik dat ik wat kilo,s kwijt raak dus hoop dat het ook nog help ben steeds bezig en het lukt maar niet ben ff te zwaar dus ik moet echt ,114.5 kilo en mijn lengte is 168 dus echt overgewicht ,groetjes astrid

 10. Heb al op verschillende manieren geprobeerd om gewicht te verliezen. Dit is tot op heden niet gelukt! Ik denk dat het te maken heeft met mijn hormonen. Ik ben namelijk volop in de overgang. Graag verlies ik 8 tot 10 kg. Wil daarom het proefpakket wel proberen.
  Groeten, Gertha

 11. Omdat ik ( net als vele met mij) alles al heb geprobeerd,nu ben ik weer bezig met koolhydraadarm. Het wil er maar niet af….dus zou ik deze manier dolgraag willen proberen.

 12. Ik ben zo langzamerhand erg sceptisch geworden over alle shakes enzo…gammel na 2 weken shakes, shakes, shakes en precies 100 gram afgevallen!! Dus laatste poging om van mijn scepsis af te komen…laat me het aub maar uittesten

 13. Zou zeker 10 kg mogen afvallen, maar heb de moed niet meer om terug via Weight Watchers te herbeginnen. Is teveel afwegen en andere rompslomp. Daarom stel ik mij hierbij kandidaat om uw product uit te testen. Zal mij er dan ook 100 % voor inzetten.

 14. Ik zou het graag willen testen omdat ik aardig wat moet afvallen maar helaas lukt het mij niet zo makkelijk. Ik heb helaas zoals de meeste mensen in deze tijd geen extra geld voor speciale dieten ect. Ik wil graag afvallen zodat ik eindelijk aan IVF mag gaan doen.

 15. Ik wil graag nog zo’n 10 / 11 kilo kwijt en dit product graag testen! Ik ben al 8 kilo kwijt, maar vind t nu na de vakantie lastig de draad op te pakken… over bijna 2 weken wordt mijn dochter 2. Na ons 1e kind was ik met een jaar weer op gewicht, nu helaas nog steeds…. Ook wel door een stel herstel het eerste jaar / 1,5 jaar, maar ik zou me zoveel beter voelen zonder dat extra gewicht.

 16. Net terug van een heerlijke vakantie en nu is het weer tijd om de draad weer op te pakken, zoals elke maandag, om iets aan de extra kilo’s te doen. Ik droom ervan om ook eens slank door het leven te gaan en eens een keer een bikini te kunnen dragen. Dus ja, ik kom graag in aanmerking voor een pakket.

 17. Ik ben echt hopeloos. Ik wil heel graag afvallen maar het lukt niet. Ik hoop door deze pakket te winnen toch die extra kilo’s kwijt te raken.

 18. Hallo, mijn naam is Lenneke en ben veel te zwaar vooral rond mijn buik heb drie jaar geleden een darm operatie gehad en door een infectie aan de wond sprong de wond open bij het verwijderen van de hechtingen.
  Helaas het is net een bips zowel voor als achter een bips het is echt niet om aan te zien.
  Maar ik zou graag in aanmerking komen voor U gratis producten omdat ik nu toch wel energie heb om iets aan het gewicht te doen. Moeders mooiste zal ik helaas niet worden maar ik wil wel gezond door het leven, daar kan U mij bij helpen.

 19. Ik ben net bevallen (via een keizersnede deze keer) van onze 3e prachtige baby en wil graag ongeveer 10 kilo afvallen. Na de gewone bavallingen kon ik na een week mn broeken weer aan maar nu, na 7 wkn, zit het nog strak. Ben dus benieuwd naar deze afval methode!

 20. Graag zou ik dit willen proberen. Op 5 september onderga ik een knieoperatie dus voor het moment valt mijn joggen en de zumba in het water . Dus die kilootjes die erbij gekomen zijn zulen er niet zo snel afvallen . Hopelijk kunnen jullie mij helpen . Met vriendelijke groeten Kathleen .

 21. Ik kende zelf de vitamines van Flinndal al omdat mijn dokter die aanraadde, omdat Flinndal allemaal met natuurlijke ingrediënten gebruikt, en niet al die chemische troep, & het goed te vertrouwen was. daarom ben ik ook erg benieuwd naar het gezond gewicht pakket en zou het graag willen uitproberen.

 22. Weer een gratis pakket ik doe weer maar mee, hopelijk kan ik hier mee uit de voeten om een paar kilo kwijt te raken, het wordt door Flindall echt aangeraden, gisteren nog aan de lijn gehad.

 23. Ik heb de laatste tijd een buikje gekregen, omdat ik door blesures moest stoppen met sporten en ik nu weer de draad wil gaan oppakken om te gaan sporten en om zo redelijk veel kilo’s te laten gaan verdwijnen. Met de hulp van dit gratis product moet dat toch zeker gaan lukken. Ik kijk er naar uit om u product, samen met mijn inspanning uit te gaan proberen.

 24. Graag wil ik het gratis pakket uitproberen om nog wat extra kilo’s af te vallen en om op deze manier op mijn idialen gewicht te komen. Ik wil wel proefkonijn zijn om dit product uit te proberen, hoor.

 25. Ik zou finndal graag willen uitproberen klink veelbelovend, ik heb van alles geprobeerd niks helpt tis net of het vet vooral bij mijn bovenbenen en billen vast zit, ik val niet af, ik let op mijn voeding ik zwem 1 keer in de week, ik loop elke dag een uurtje, ik weet het echt niet meer ik hoop dat finndal de oplossing is voor mij.

 26. Na het lezen werd ik steeds enthousiaster! Ik Zou het heel graag willen testen en hopelijk de nodige kilo’s te verliezen en mijn motivatie weer terug te vinden! Hoop echt dat ik bij de testers zit:)

 27. Ik wil heel graag de producten uit testen. Ben al langere tijd aan het proberen om af te vallen maar het lukt nog niet erg

 28. Ook ik heb al van alles geprobeerd af te vallen, nadat ik 25 kilo aankwam door het gebruik van een jaar lang een veel te hoge dosis Cortison voor de ziekte van Addison.
  Nu rand osteoporose daardoor, een bult in mijn nek van Cushing, problemen met opname van vit. D, een slechte huid. Het allerergste is dat ik, nadat ik steeds zwaarder en zieker werd en vervolgens na een second opinion in Utrecht, helemaal de ziekte van Addison niet bleek te hebben. Klachten indienen/inspectie doet niets, is waardeloos, heeft allemaal niks uitgehaald.
  De internist beweert nog steeds dat ik die ziekte wel heb…en zoveel andere internisten van niet…’Verschil van interpretatie van bloeduitslagen’ verschuilt iedereen zich achter om maar niet aansprakelijk gesteld te worden. Dit was de zoveelste fout in een ziekenhuis en helaas sterven 2000 mensen per jaar aan misdiagnoses.
  Ik heb geluk gehad!

  Inmiddels ben ik 5 kilo kwijtgeraakt in 4 maanden tijd…Ik wil dus wel iets anders proberen en zou graag het proefpakket ontvangen.

  .

 29. Hallo,

  Ik zou dit proefpakket heel graag voor jullie willen testen omdat ik al veel andere methodes heb geprobeerd zonder het gewenste resultaat. Dus het magische product heb ik nog niet gevonden
  en daar ben ik nog steeds naar op zoek…

 30. Al Zoveel geprobeerd, veel geld aan uitgegeven. Maar telkens kom ik weer aan. Het zou fijn zijn eindelijk een style te vinden waarin ik mijn gewicht dat eraf is ook onder controle zou kunnen houden.
  Ik wil er nu dus nog graag een keer voor gaan!
  Daarom meld ik me aan.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in