Flinndal Proefpakket Aanvragen

Wil je kans maken op een Gratis Flinndal Pakket? Lees dan de informatie op deze pagina aandachtig door en volg de instructies.

Testpersonen Gezocht

Wil je de Gezond Gewicht producten van Flinndal uitproberen? Ik ben op zoek naar vrijwilligers die deze nieuwe afslanklijn graag willen testen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Like ons dan op facebook en laat een reactie achter waarin je verteld waarom jij deze producten graag wil testen. Je kunt een ook een reactie plaatsen in de facebook commentbox onderaan deze pagina

flinndall-gratis-proefpakket

Inhoud van het Gratis Flinndal Proefpakket

Het gratis proefpakket is geschikt voor minimaal 4 weken en is wordt speciaal voor jou persoonlijk samengesteld. Je krijgt alle producten en persoonlijke begeleiding. De basis van het afslankpakket bestaat uit de volgende producten:

 • 20 Energierepen
 • 24 zakjes Eiwitshakes (3 smaken),
 • 2 pakjes (elk 55 gram) Slanke Lijn Thee,
 • 30 Slank & Fit Supplementen

Gratis Deskundige Begeleiding

Naast deze Flinndal producten is er het adviesgedeelte wat bestaat uit:

 • gratis digitaal Stappenplan (12 delig, elke week een stap)
 • gratis contact mogelijkheid met de voedingsdeskundige
 • gratis gezonde recepten voor diner of lunch

Wil je dkans maken op dit aflankpakket? Like ons dan op facebook en laat een reactie achter waarin je verteld waarom jij deze producten graag wil testen. De winnaar wordt gekozen op 1 oktober en wordt hier bekend gemaakt. Je kunt je dus opgeven t/m 30 september!

64 Reacties

 1. Bezoek het Flinndal Gezond Gewicht Forum voor meer informatie over Flinndal. Je kunt er vragen stellen en ervaringen lezen van bezoekers.

  Meer informatie over het gratis proefpakket kun je lezen op deze pagina.

  Flinndal Kortingscode

  Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode beschikbaar die recht geeft op 10 procent korting. Gebruik hiervoor de volgende kortingscode tijdens het bestelproces.

  10% KORTINGSCODE: VETVRIJ2013

  Deze kortingscode is geldig tot 10 december 2013

 2. Ik kom maar niet van die 10 kilo zwangerschapsvet af.
  Mijn kleintje is inmiddels 13 maanden dus de smoes dat t nog van de zwangerschap komt werkt helaas niet meer :(
  Voel me lelijk, dik en eet heel weinig maar blijf op de een of andere manier aankomen…
  Ben radeloos

 3. Ik ben al jaren klant van jullie, onder andere multivitamines, vitamine B complex, vezel tabletten en omega 3, 6, 9,. Ik ben 1.58 lang en weeg 69 kilo (8 kilo overgewicht dus). Ik zou heel graag jullie methode willen uitproberen, het komt op mij over als een gezonde manier om af te vallen, en dat is natuurlijk wat ik wil!

 4. O wat zou ik graag meedoen en hulp willen krijgen bij het afvallen .
  Wat zou ik gelukkig zijn al zou ik al 25 kilo kwijt zijn en weer normaal kunnen wandelen met mijn honden ik slik anti depresiva en wordt daar ook dikker van en vind het vreselijk om zo dik te zijn zeker omdat ik vroeger een mooi lijntje had .
  groetjes Jonandie

 5. Ik ben de laatste anderhalf jaar 20 kilo aangekomen door een zware burnout. Nu ben ik hard bezig om aan mezelf te werken en die kilo’s kwijt te raken. Dit proefpakket zou mijn duwtje in de rug kunnen zijn naar weer lekker in mijn vel voelen.

  Alvast bedankt!

  Groetjes Rinske

 6. Ik zou het graag willen proberen zodat jullie me kunnen overtuigen dat die repen en shakes lekker zijn en helpen… Ik heb altijd het idee dat je beter normaal kunt eten maar eerlijk is eerlijk… Daar ben ik tot nu toe maar bitter weinig mee afgevallen…

 7. Het word steeds moeilijker op de normale manier, dit zou een kans zijn om dit te proberen en om vertrouwen in het product te krijgen.

  Marco

 8. Ik wil dat pakket graag uitproberen omdat ik wel wat kilo’s kwijt kan.
  Na een moeilijke periode heb ik de onnodige kilo’s ongemerkt erbij gegeten.
  Ik wil mij weer goed in mijn vel voelen en wete wat het is om slan te zijn. De geboden stok achter de deur heeft mij extra gemotiveerd om mij op te geven voor het gratis pakket naast mijn ppersoonlijke doel om een paar kilo af te vallen.
  Dus kom maar op. Op good luck dan maar

 9. Ik zou heel graag zo’n pakket willen ontvangen. Ik weeg ruim 100 kg en wil graag afvallen. Ben nu een jaar aan het sporten maar het wil nog steeds niet lukken. Ik wil weer terug naar 80 kg om zo weer de dingen te kunnen doen die ik nu niet meer kan. Mag ik a.u.b. een pakket uitproberen?

 10. ik zou graag het paket willen uitproberen want ik ben nu sinds een paar maanden 2 a 3 keer per week aan het sporten dus het zou een goede combi zijn.

 11. Me gewoon even weer lekker in mijn vel voelen zitten, en dit op een verantwoorde manier willen doen. 5 kg gestructureerd afvallen in 4 weken zou heerlijk zijn. En dat net voor de feestdagen!
  Kan ik weer in ‘my little black dress’.

 12. zou het graag uit willen proberen ,en hoop ik dat ik wat kilo,s kwijt raak dus hoop dat het ook nog help ben steeds bezig en het lukt maar niet ben ff te zwaar dus ik moet echt ,114.5 kilo en mijn lengte is 168 dus echt overgewicht ,groetjes astrid

 13. Heb al op verschillende manieren geprobeerd om gewicht te verliezen. Dit is tot op heden niet gelukt! Ik denk dat het te maken heeft met mijn hormonen. Ik ben namelijk volop in de overgang. Graag verlies ik 8 tot 10 kg. Wil daarom het proefpakket wel proberen.
  Groeten, Gertha

 14. Omdat ik ( net als vele met mij) alles al heb geprobeerd,nu ben ik weer bezig met koolhydraadarm. Het wil er maar niet af….dus zou ik deze manier dolgraag willen proberen.

 15. Ik ben zo langzamerhand erg sceptisch geworden over alle shakes enzo…gammel na 2 weken shakes, shakes, shakes en precies 100 gram afgevallen!! Dus laatste poging om van mijn scepsis af te komen…laat me het aub maar uittesten

 16. Zou zeker 10 kg mogen afvallen, maar heb de moed niet meer om terug via Weight Watchers te herbeginnen. Is teveel afwegen en andere rompslomp. Daarom stel ik mij hierbij kandidaat om uw product uit te testen. Zal mij er dan ook 100 % voor inzetten.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in