Hardlopen Evy Gruyaert MP3 Gratis Downloaden

De podcast, app en mp3 bestanden van Evy Gruyaert zijn in Belgie al meer dan 3 miljoen keer gedownload. Ook in Nederland lopen, wandelen en rennen steeds meer mensen met de audio trainingen van Evy Gruyaert. Verderop in dit artikel kun je lezen hoe je een gratis proefles van het hardloopprogramma van Evy kunt downloaden.

Vragen en Ervaringen

Heb je vragen over het hardloop en afslankprogramma van Evy Gruyaert of wil je ervaringen lezen of uitwisselen? Laat dan een reactie achter, of lees de reacties van andere bezoekers.

evy

Vlaanderen Sportland

Evy Gryyaert is zelf begonnen met hardlopen omdat ze als presentatrice van het televisie programma Vlaanderen Sportland de uitdaging had aangenomen om 5 kilometer hard te lopen. Ze ontdekte dat het stil om je heen is, en daarom moeilijk om vol te houden. Ze ontwikkelde een audio loopprogramma. In dit tien weken durende hardloopprogramma is Evy jouw personal trainer. Ze motiveert je, maar zit ook boordevol complimentjes.

0 tot 5 kilometer

Vooral beginnende lopers zweren bij de looptraining van de Belgische hardloopcoach Evy Gruyaert. Er is een speciaal basisprogramma van tien wegen. Gedurende deze weken is Evy jouw persoonlijke mental coach.

Start to RunHardlopen Evy Gruyaert MP3 Gratis Downloaden

Sinds kort is er een gloednieuwe editie van dé handleiding voor elke beginnende loper. Start to run met Evy Gruyaert is een hippe en overzichtelijke leidraad met eenvoudige oefeningen, heldere loopschema’s. Daarnaast staan er nuttige gezondheidstips en nieuwe heerlijke recepten in dit boek. Loop 5 km in 10 weken & houd vol!

De Wereld Draait Door

Evy Gruyaert was onlangs op bezoek bij De Wereld Draait Door (DWDD). Ze heeft Mathijs haarfijn uitgelegd wat het succes is van haar Start to Run-hype. Meer dan een miljoen hardlopers zweren bij de audio begeleiding van de Belgische hardloopcoach Evy Gruyaert. Waren het eerst vooral onze zuiderburen die massaal haar lessen
volgden, sinds een (aantal) jaar heerst de Evy-hype ook in Nederland.

Prijsvraag en Proefles

Binnenkort komt Evy met een geheel nieuwe ‘Start to Run’-editie met vernieuwde muziek. Wil je alvast kennismaken met de motiverende looptraining van Evy? Download dan een proefles en doe mee aan de prijsvraag die DWDD in samenwerking met Evy Gryyaert heeft georganiseerd.

Finish

Vanaf nu heb je geen excuus meer om in je luie zetel (lees stoel) te blijven zitten. Trek je hardloopschoenen aan en Evy trekt je mee buitenlucht in. Dankzij haar Motiverende, en licht zwoele stem zal ze je naar ongekende hoogte helpen. En er komt een dag, dat je lekker aan het lopen bent en plotseling de warme stem van Evy het volgende in je oor hoort fluisteren: “Hallo, we zijn aan de finish! Vandaag loop jij je laatste training van de reeks. Ik ben echt blij dat je hebt volgehouden en het programma tot een goed einde brengt. Je hebt het uitstekend gedaan en mag terecht trots zijn op jezelf.”

Conclusie

Ontbreekt het je aan motivatie? Dan is Evy Gryyaert de uitgelezen kans om stap voor stap je conditie op te bouwen. In het verleden begon Evy, als presentatrice van Vlaanderen Sportland zelf de loopschoenen aantrok, en hierdoor de ervaringsdeskundige bij uitstek is.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringNicole Vrehen Columns en Advies
Eenvoudig AfvallenGezond Uit Eten Tips
gratis-hardlopen-met-evy-gryyaertOntbreekt het je aan motivatie? Dan is Evy Gryyaert de uitgelezen kans om stap voor stap je conditie op te bouwen. In het verleden begon Evy, als presentatrice van Vlaanderen Sportland zelf de loopschoenen aantrok, en hierdoor de ervaringsdeskundige bij uitstek is.

5 Reacties

  1. Evy geinstalleerd op mn telefoon. Les 1 gedaag, maar krijg totaal geen feedback over afstand, tijd, calorieverbruik enz. Krijg ook geen punten, die je wel kunt verdienen.
    Doe ik iets fout?

  2. Heb net app gekocht maar krijg alleen begin uitleg blijft zoeken naar gps kan deze niet vinden gaat niet beginnen met les

  3. Ik heb de evy app gedownload op mijn telefoon nu heb ik wel het programma maar zonder muziek hoe kan dit? Les 1 gedaan overigens hihi. Maar met muziek lijkt het me fijner. Ik had begrepen dat dat ook tussendoor zou komen. Weten jullie wat het kan zijn? En stel dat ik iets opnieuw moet downloaden ben ik natuurlijk mijn eerste les kwijt?

    Groetjes Anita

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in