Gratis Paleo Toetjes E-Book

Omdat vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van dieet en voeding mag ik je tijdelijk gratis een preview van het Paleo toetjesboek aanbieden. Verderop op deze pagina kun je het gratis toetjesboek aanvragen.

paleo-toetjes-snacks-recepten-ebook

De Paleo Revolutie

Het succes van De Paleo Revolutie schuilt in de verrassend lekkere en eenvoudige recepten. Deze Paleo Dieet Recepten zijn gebaseerd op een verrassend eenvoudig principe. Als je je lichaam de voeding geeft waar het naar verlangt en niet volstopt met chemische “troep” dan ga je vanzelf merken dat je mindset ook gaat opklaren. Je wordt scherper, kan stress beter de baas, je ogen worden helder en zoveel meer. Met voeding kun je twee kanten op, of je eet voeding die je lichaam gezonder maakt, of je eet voeding die je lichaam minder gezond maakt. Dit zijn de opties. Met het eten van traditionele toetjes maak je je lichaam minder gezond en kies je voor optie twee. Maar gelukkig kan het ook anders. Door te kiezen voor natuurlijke ingrediënten is het prima mogelijk om lekkere en gezonde toetjes te maken en eten zonder dat dit je gezondheid in gevaar brengt.

Contact met Sanne

Indien je problemen hebt met het aanvragen van de gratis Paleo Recepten dan kun je altijd contact met me opnemen via het contactformulier.

Gezonde Groetjes,

Sanne Sanders
www.vetvrij.com

p.s. Wist je ook dat er een paleo receptenboek is? Je kunt een gratis preview van het toetjesboek downloaden.

4 Reacties

  1. Ik moet paleo eten, en daarbij ook nog eens low carb. Voor groenten + kip/vlees/vis valt dit best mee, maar toetjes of dingen bakken, daar slaag ik niet in. Bij paleo wordt vaak pompoen of fruit gebruikt en dat mag ik dus niet, ook geen kastanjemeel ofzo.
    Alle tips zijn welkom!
    Ook had ik graag de paleo-nieuwsbrief ontvangen als dat kan.
    Hartelijke dank

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in