Gratis Thuis Trainen Oefeningen Video’s

Hoe werkt het Thuis Trainen Programma?

Het Thuis Trainen Programma bestaat uit drie verschillende DVD’s. De eerste vormt – letterlijk – de Basis. Door de oefeningen van de eerste DVD raakt je lichaam langzaam gewend aan de belasting en de oefeningen. De tweede DVD heet ‘Variatie voor meer resultaat’. Met de tweede DVD krijgt je lichaam een enorme boost om veel vet te verbranden.

Om een indruk te krijgen hebben we een preview van DVD 1 en DVD 2 hieronder geplaatst:

Wanneer je klaar bent voor de laatste stap om nog meer kilo’s te verliezen, dan is er nog DVD 3 waarmee je het maximale uit je lichaam gaat halen. Leuk feitje: Een vrouw van 68 is stapelgek op deze DVD!

Kortom; je hebt alles bij de hand met dit programma om snel en eenvoudig af te vallen

60% Koring op het Thuis Trainen Programma

Wist je dat Vetvrij.com onlangs is gekozen als één van de beste websites op het gebied van afvallen en het verliezen van overtollig vet? Hierdoor hebben we de mogelijkheid gekregen om onze bezoekers tijdelijk te kunnen laten profiteren van 60% korting op het Thuis Trainen Programma.

button2

LET OP: Wij kunnen niet zeggen hoe lang deze korting nog geldig blijft. Zorg ervoor dat je de korting niet mis loopt, dat zou zonde zijn…

thuis-trainen-programma-ervaring-2

button1

1 reactie

  1. Ik zou heel graag wat aankomen ook in spieren maar dan heb je krachttraining en de juiste voeding nodig. Nu mijn vraag is de volgende: groenten zijn toch ook koolhydraten? Hoe zit het met de verdeling van de maaltijden? Is vet in verhouding de grootste energiebron bij paleo of zijn dit de groenten? Want momenteel eet ik zo’n 1kg groenten per maaltijd en dan weet je ook dat dat uit verhouding is hè :-)
    Mvg
    veerle

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in