Home Dieet Categorie Eiwit Diëten of Proteïne Diëten Gratis Twee Dagen Eiwitdieet Uitproberen

Gratis Twee Dagen Eiwitdieet Uitproberen

1
Gratis Twee Dagen Eiwitdieet Uitproberen

Afvallen, het is en blijft een van de meest populaire voornemens voor het nieuwe jaar. Inmiddels is het alweer maart en het blijkt dat het soms nog best lastig is om je goede voornemens vol te houden. Helemaal als je dieet wat te streng is dan is de verleiding erg groot om te gaan snoepen.

Afvallen met het eiwitdieetEiwitdieet Uitproberen

Herkenbaar? Dan zou je eens het eiwitdieet van SanaSlank moeten proberen! Dit dieet heeft als basis een grote hoeveelheid eiwitten die goed verzadigen en daarmee het hongergevoel tegenhouden. Daarnaast is het dieet laag in koolhydraten waardoor het lichaam overgaat op de vetverbranding. Je wordt slank zonder honger! Beginnen is nu wel heel makkelijk want SanaSlank geeft 5 keer 2 dagen afslanken met het eiwitdieet weg! Wil je kans maken op twee dagen gratis eiwitdieet? Doe dan mee aan deze prijsvraag.

Meer energie dankzij ketose

Hoe werkt dat nou precies? Om af te vallen moet er minder energie binnen komen dan er wordt verbruikt. Met andere woorden, er moet minder worden gegeten of meer worden bewogen. Wanneer iemand kiest voor minder eten leidt dit meestal tot minder energie. Het lichaam is namelijk niet gewend aan die beperkte hoeveelheid eten.

Een eiwitdieet heeft dit gevolg niet. Dit komt door de combinatie van veel eiwitten en weinig koolhydraten. Deze combinatie dwingt het lichaam om op een andere manier energie vrij te maken. Het gevolg hiervan is het ketose proces, een geheel natuurlijk proces waarbij opgeslagen lichaamsvetten worden afgebroken voor energie. Bij het ketoseproces komen ketonen vrij, deze stofjes geven ontzettend veel energie.

Veel energie, niet opgeven

Een van de belangrijkste oorzaken van opgeven tijdens een dieet is honger. Als je de hele dag maar honger hebt wordt het steeds moeilijker om nee te zeggen tegen allerlei verleidingen. Als je daarnaast ook nog weinig energie hebt omdat je hier te kort van binnenkrijgt is de motivatie helemaal ver te zoeken. Door de combinatie van verlies van vetmassa wat veel energie geeft en veel eiwitten die goed verzadigen zul je niet opgeven en dit keer echt volhouden!

Prijsvraag: Twee dagen gratis afslanken

Zou jij het succes van het eiwitdieet wel eens willen proberen? Geef dan het antwoord op onderstaande prijsvraag en maak kans op twee dagen gratis afslanken met het SanaSlank eiwitdieet!

Prijsvraag Gesloten

Kijk voor meer informatie op de website van SanaSlank en lees het boek Afvallen met het eiwitdieet van José van Amstel-Reurekas, voor achtergrondinformatie en 76 heerlijke recepten. ISBN 9789079324040

Deelnemen aan deze prijsvraag was mogelijk tot en met zondag 24 april 2011. In totaal zijn er er 5 keer 2 dagen SanaSlank Eiwitdieet verloot onder de correcte inzendingen. De winnaars krijgen automatisch bericht en worden op deze website gepubliceerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.Deze prijsvraag is mede mogelijk gemaakt door SanaSlank.

Vorig artikel Overgewicht en Welvaartsziektes
Volgend artikel Dukan Nadelen: ‘Ongezond en belastend voor nieren’
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

1 REACTIE

 1. De Prijswinnaars zijn:

  Leonie Kamphuis uit Goor
  Ilonka Jansma uit Krommenie
  Erica Marcus uit Alkmaar
  Loise Ceder uit Haarlem
  Agnes Boshoven uit Apeldoorn

  Allemaal van harte gefeliciteerd en veel succes met het Sanaslank Pakket!

Comments are closed.

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987