Gratis Valentijns Editie Elisabeth’s Magazine

Normaal gesproken doe ik niet aan feestdagen of speciale gelegenheden. Maar ja als je een kookmagazine uitgeeft wordt dit eigenlijk wel verwacht. Aangezien ik dan toch eigenlijk iets anders dan anders wil maken dacht ik, voilà een Valentijneditie.

valentijn-header-600

Gratis Valentijns Magazine

In deze preview van mijn magazine staat een heerlijk valentijnsrecept. Wil meer recepten? bestel dan de volledige boordevolle editie vol met lekkers. Een heerlijk ontbijt, een raw kokostaart met groente erin verwerkt. Een pittige curryschotel met polenta. Ook kunst en koken is niet overgeslagen. Oesters vind ik toch echt zeebanket van de liefde. Ze zeggen van oesters dat het een afrodisiacum is. Laat het nou nog gezond zijn ook. Dus wat let je? Eigenlijk niets. Je hoeft ze niet rauw te eten. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Verder heb ik niet zoveel te vertellen over Valentijn of heilige Valentinus. Twee columns over deze heilige staan in deze editie. Twee columnisten en schrijfster van kookrecepten die in de geschiedenis zijn gedoken.

Valentijndag, begin de dag goed, met liefde en eindig hem ook zo. Een heerlijk ontbijt, een stuk lekkers tussendoor en een heerlijk diner. Wat je er ook aan doet, niets of je pakt helemaal uit doe het met liefde en uit liefde.

Korting voor bezoekers van vetvrij.com

Een abonnement kost normaal € 10,= voor 12 edities en de extra’s. Speciaal voor de lezers en lezeressen van de nieuwsbrief van vetvrij heeft Elisabeth’sMagazine een aanbieding, namelijk €1,= euro korting wanneer je nu een abonnement afsluit. Kijk op de laatste pagina van de sneak preview en klik op de link naar de webshop. Doorloop alle stappen, maak het geld over en zodra het geld binnen is, krijg je een toegangscode en wachtwoord. Schaf je nu een abonnement aan, krijg je niet alleen 12 edities maar ook de specials. De eerste special is de Valentijn editie. Sluit je een abonnement af na 14 februari 2013 krijg je toch nog deze special.

Iedere maand krijg je voor dat geld, echte tips en de juiste wetenswaardigheden over voeding, gecombineerd met simpele, heerlijke en eerlijke recepten gelardeerd met mooie en duidelijk foto’s. Neem een abonnement voor jezelf of voor je vriendin. Ook dat is mogelijk uiteraard.

Liefs

Elisabeth

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in