Goede voeding is van levensbelang. Tegenwoordig eten mensen steeds ongezonder en vaak zelfs zonder dat ze dit weten. Het is bijvoorbeeld heel belangrijk om gevarieerd te eten. Iets wat helaas niet altijd gedaan wordt. Vaak worden er teveel suikers en koolhydraten gegeten en wordt er minder gelet op genoeg groente en fruit. Een groot deel van de wereldbevolking eet dan ook bijna dagelijks ongezond. Door gezond te eten en een het juiste voedingspatroon aan te houden voel je je vitaler.

Gratis Voedingstest

Om een gezonder voedingspatroon na te streven is het echter van belang dat je eerst weet wat je huidige voedingspatroon inhoudt. Door het invullen van de voedingstest weet je snel hoe jouw voedingspatroon er uit ziet. De test is gebaseerd op de normen van de Nederlandse Gezondheidsraad.

voedingstest2 Met deze voedingstest breng je binnen enkele minuten je dagelijkse voedingspatroon en persoonlijke behoefte in kaart. De test bestaat uit vragen over jou en je eetpatroon  en is gebaseerd op de normen van de Gezondheidsraad.

Het is belangrijk dat de voedingstest zo eerlijk mogelijk ingevuld wordt. Alleen op deze manier kan een goed advies worden samengesteld. Uit de test komt naar voren hoe vaak je groente en fruit eet en hoe vaak er vis of vlees op het menu staat. Het doen van de voedingstest neemt maar enkele minuten in beslag. Aan het einde vul je je email adres in en het persoonlijke voedingsadvies wordt naar je toegestuurd. Hierin lees je precies hoe goed jouw huidige voedingspatroon is en wat je zoal kunt doen om dit te verbeteren. Met dit advies is het veel makkelijker om de juiste verbeteringen door te voeren. Vaak denk je dat je gezonder aan het eten bent, maar heeft jouw lichaam juist een heel ander voedingspatroon nodig. Het doen van deze gratis voedingstest is dus heel belangrijk.

Na de voedingstest helpen we je graag met het verbeteren van je voedingspatroon en het bereiken van jouw doelen. Deze doelen verschillen vaak per persoon en daarom hebben wij meerdere programma’s ontwikkeld. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je graag wilt afvallen of glutenvrij of vegetarisch wilt gaan eten. Deze doelen zijn vaak makkelijker te bereiken wanneer je wordt bijgestaan door een coach of consulent.  In samenwerking met jouw coach wordt een advies op maat gegeven voor de producten die bij jouw passen.

Eet Gevarieerd

De eerste stap naar een gezonder leven is weten hoe je dit aan moet pakken. Door te letten op jouw voeding breng je ook meer structuur in je leven. Het doen van de gratis voedingstest helpt hierbij. In het advies wordt duidelijk aangegeven waar de verbeterpunten liggen. Dit is een goede houvast om een gezonder voedingspatroon na te streven. Op deze manier is het mogelijk dat de door jouw gestelde doelen ook daadwerkelijk behaald gaan worden. Door het doen van de gratis voedingstest kom je er ook achter of je voldoende eet van een bepaalde voedingsgroep. Zijn er meer of minder koolhydraten nodig of ligt het tekort juist bij eiwitten? Eet je genoeg groente en fruit? Je lichaam heeft een goede balans van alle voedingsgroepen nodig om gezond te blijven. Veel mensen denken hier niet dagelijks over na en daarom helpen wij je graag met het samenstellen van een gezond eetpatroon dat volledig bij jou past. Wij zetten jouw gezondheid op nummer 1. Met goed advies op maat is het mogelijk om een dieet vol te houden en door middel van gezonde voeding jouw streefgewicht te bereiken.

klik hier en start de voedingstest

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet Ervaring6 Tips om Snel en Gezond te Koken
Eenvoudig AfvallenPersonal Body Plan Review
gratis-voedingstestDoor het invullen van deze gratis voedingstest weet je snel hoe jouw voedingspatroon er uit ziet. Dit kan gemakkelijk online en je krijgt dus meteen het resultaat te zien.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in