December is een gezellige maar voor veel van ons ook een lastige maand. Omdat je tijdens de feestdagen regelmatig in de verleiding komt om te snoepen en genieten van al het lekkers heb ik een aantal tips voor je om de schade te beperken. Het volhouden van ons voornemen om deze keer niet aan te komen in de decembermaand wordt danig op de proef gesteld. Wil je niet aankomen, en toch genieten? Download dan het Winterse Receptenboek. Tijdelijk kun je tijdelijk starten met Weight Watchers Korting.

Download het gratis Winter Receptenboek

Dankzij dit gratis receptenboek kun je verantwoord genieten tijdens de feestmaand. Deze recepten zijn exclusief voor vetvrij.com beschikbaar gesteld door WeightWatchers.

Gratis 7×7 Afslankcursus 

Waarom wachten tot januari?

Veel mensen beginnen in het nieuwe jaar met (extreem) afvallen. FOUT! Waarom zou je wachten tot het nieuwe jaar als je nu al kunt beginnen met een nieuwe gezonde start?

Afvallen is niet hetzelfde als afzien!

Het gratis 7×7 afslank plan van Jasper Alblas bestaat uit 8 praktische en gedetailleerde lessen die je precies laten zien wat je moet weten en wat je moet doen om al je overtollige lichaamsvet te verbranden.

START MET HET GRATIS 7×7 AFSLANK PLAN VAN JASPER ALBLAS

We hebben Jasper dit plan voor jou laten maken. En hij is zo vriendelijk geweest het helemaal gratis aan te bieden. Net als wij wil hij niets liever dan mensen eerlijk en open voorlichting geven over plezierig gewichtsverlies.

Krijg weer de controle over je gezondheid en over je lichaamsgewicht. Zet concrete doelen en zie een tastbaar resultaat.

Tips voor een Slanke Decembermaand

Nicole heeft een aantal tips die je kunnen helpen om de verleidingen tijdens de decembermaand te weerstaan! De wintermaanden, voor velen een lastige periode om af te slanken. December is een gezellige maand met alle feestdagen waarop we graag samen zijn met familie en vrienden. Bij deze maand hoort ook lekker eten, leuk maar misschien ben je bang voor extra kilo’s. Het volhouden van ons voornemen om deze keer niet aan te komen in de decembermaand wordt danig op de proef gesteld. Wil je weten hoe je de schade kan beperken? Raadpleeg dan deze slanke decembertips.

Voorkom dat je gaat snacken door te zorgen voor een goed ontbijt, lunch en diner. Heb je toch de neiging om een hele zak pepernoten soldaat te maken? Zorg dan dat je altijd een gezonde snack binnen handbereik hebt.

Verhoog je weerstand

Tijdens de wintermaanden is de kans op een verkoudheid, griepje of virus aanzienlijk groter. De oorzaken hiervan zijn dat de virussen langer kunnen overleven door de kou. Hieronder tips om de griep te voorkomen en te bestrijden:

  • Gebruik een papieren zakdoek als je niest of hoest
  • Was regelmatig je handen
  • Zorg voor een goede nachtrust
  • Vermijd stress
  • Drink voldoende
  • Eet  knoflook
  • Eet veel groente en fruit
  • Zorg voor voldoende vitamine D

Droge lucht en de kou hebben een ongunstig effect op het goed functioneren van het slijmvlies in de luchtwegen. Hierdoor kunnen bacteriën en virussen zich makkelijker nestelen in de luchtwegen.

Ook het feit dat mensen in de wintermaanden veel dichter op elkaar leven en meer binnen zijn helpt niet mee. Je kan helaas niet voorkomen dat je tegen een griepje aanloopt. Je kan de kans gelukkig wel verkleinen.

Gezonde Groeten,

sanne

6 Reacties

 1. Dankjewel Sanne! Ik heb de recepten op mijnipad gezet. Ik mis alleen een recept voor stamppot, kun je me hiermee helpen?

  Pauline

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in