Leptin Green Coffee 800, 1000 en Pure Black

 

Steeds meer mensen met overgewicht proberen af te vallen met behulp van wondermiddeltjes. Afslankkoffie is een van deze middelen. Eerder hebben we een aantal van deze producten besproken. Deze keer hebben we Green Coffee 800 Leptin onder de loep genomen.

Wat doet Green Coffee 800 Leptin

Als we de informatie van de leverancier moeten geloven hebben we te maken met een wondermiddel. Naast afvallen zou Leptin Green Coffee 800 ook goed zijn voor de volgende dingen: Leptin Green Coffee 800, 1000 en Pure Black Greencoffee wince

 • Lichaamsvet omzetten naar energie
 • Goed voor spieropbouw
 • Vermoeidheid wegnemen
 • Cholesterol verlagen
 • Antioxidanten activiteit vergroten
 • Je lichaam ontdoen van giftige en schadelijke stoffen
 • Je huid verbeteren
 • Versterken van je immuunsysteem
 • Een betere werking van je lever
 • Dichtslibben van uw aderen tegen te gaan
 • Verbetert je spijsvertering

Green Coffee 800 bevat antioxidanten deze stimuleren de stofwisseling en verhogen de verbranding. Green tea leaf extract verruimt het mentale bewustzijn, vermindert de eetlust en verlaagt het cholesterol en panax ginseng wortel helpt om je energieniveau op peil te houden.

Ingrediënten van Leptin Green Coffee

Leptin Green Coffee bevat de volgende Ingrediënten: groene thee, cafeïne, calcium, chroom, panax ginseng wortel, anti-oxidant polyfenolen en epigallocatechin gallate (EGCG).

En wat is Green Coffee 1000

Green Coffee 1000 is een nieuwe krachtigere variant die je helpt om een goede balans in je dieet te creëren. Bij gebruik in combinatie met een gezonde voeding zorgt Green Coffee 1000 er voor dat je eetlust vermindert. Tevens stimuleert het product het lichaam om vetten te verbranden waardoor je verantwoord en snel gewicht kunt verliezen. Naast gewichtsafname heeft Green Coffee 1000 een anti-verouderend effect, zuivert het de darmen en werkt het positief voor mensen met een huidprobleem zoals acne.

Green Coffee 1000 bevat antioxidanten deze stimuleren de stofwisseling, verhogen de verbranding en zorgen voor de afvoer van gifstoffen. Green tea leaf extract verruimt het mentale bewustzijn, vermindert de eetlust en verlaagt het cholesterol en panax ginseng wortel helpt om uw energieniveau op peil te houden.

Waarschuwing voor  sibutramine van VWS

Augustus 2010 heeft de Inspectie voor de volksgezondheid. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een waarschuwing gepubliceerd dat bepaalde soorten Green Coffee sibutramine kan bevatten. Het hele artikel van WVS kun je hier lezen.

Jouw mening over Leptin Green Coffee 800 en 1000

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met Leptin Green Coffee 800 en 1000. Gebruik jij dit product? Of heb je hebt gebruikt? Geef dan hier jouw mening of lees hier de meningen van anderen. We hebben ook een Afslankkoffie Forum voor discussie over Afslankkoffie.

Wat kost Green Coffee 800 Leptin

1 doos Green Coffee 800 leptin. Totaal 18 zakjes € 19,00
2 dozen Green Coffee 800 leptin Totaal 36 zakjes € 37,00
3 dozen Green Coffee 800 leptin. Totaal 54 zakjes € 53,50
4 dozen Green Coffee 800 leptin. Totaal 72 zakjes € 70,00
5 dozen Green Coffee 800 leptin. Totlaal 90 zakjes € 85,00

de bovenstaande prijzen zijn richtprijzen en kunnen afwijken

135 Reacties

 1. Ik heb ook greencoffee besteld via Internet maar meer dan 700euro voor pillen 60 stuks denk ik…ben vandaag gestart!eens benieuwd

 2. Ik weet niet wat is normal maat bij mijn de honger woord alleen maar meer ik ben niet afvallen maar wel aangekomen nou dat weet ik niet dat normal is maar gebruiken ik al 1 week.

 3. Hallo,
  Bij mij werkt het zeeer goed!
  Doe het in combinatie met cardiofitness en buikspieroefeningen.
  Had zelf namelijk een ‘plof’-buik, wou het er voor de zomer af hebben
  en dat is gelukt 7 kilo in 5 weken.
  .Alianna.

 4. Ik wil niet afvallen maar het lichaam zuiveren dat zou ik wel graag willen zonder af te vallen is de koffie dan wel geschikt. Smaakt het naar koffie? Er is ook koffie met n paddestoel “Reishi “die het lichaam zou zuiveren kun je deze koffie daarmee vergelijken? Smaakt de green koffie naar echte koffie??
  Ik hoop dat iemand mijn vragen kan beantwoorden??
  Groetjes

 5. Hoi Anja,
  Ik lees net jouw reactie op de site greencoffee en ik heb ook problemen gehad met bestellingen.
  Op hun site staat bij een bestelling van 2 x greencoffie 1000 de 3e gratis.
  Dit is dus niet waar. Ze doen niet wat ze beloven.
  Na herhaaldelijk hierover heen en weer te hebben gemaild ben ik er maar mee gestopt :-(
  Niet bestellen dus.

  Groetejs, Denise

 6. Ik ben zeer maar dan zeer slechte ervaring met
  Ze beloven veel via hun website maar dat is allemaal heel erg misleidend.
  Bestel aub niets van deze producten via de site
  Mvg
  Anja

 7. Ik gebruik de 1000 variant nu 30 dagen.. ik krijg idd meer energie en mijn hongergevoel gedurende de dag is ook stukken minder. Inmiddels staat mijn teller op -5 kg omdat ik een stuk minder eet.. ’s avonds keert honger gevoel wel wat terug.. dan is het kwestie van volhouden.. maar ik moet zeggen dat ik met dat kopje smorgens me stuk lekkerder voel dan zonder die koffie en alleen maar lijnen. Ik volg geen strak dieetplan, ik eet alleen minder maar wel gezond. Ik ben er dus erg blij mee.

  • Voelt goed. Maar mensen die een gezondheid probleem hebben. Lees het instructies goed na..
   Na een tijdje heb ik zelfs weinig honger. Veel water drinken. En gezond eten moet je ook beter doen. Da zie je het resultaat sneller. Karakter mensen. Volhouden zomer is er bijna ;)

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in