Leptin Green Coffee 800, 1000 en Pure Black

 

Steeds meer mensen met overgewicht proberen af te vallen met behulp van wondermiddeltjes. Afslankkoffie is een van deze middelen. Eerder hebben we een aantal van deze producten besproken. Deze keer hebben we Green Coffee 800 Leptin onder de loep genomen.

Wat doet Green Coffee 800 Leptin

Als we de informatie van de leverancier moeten geloven hebben we te maken met een wondermiddel. Naast afvallen zou Leptin Green Coffee 800 ook goed zijn voor de volgende dingen:

 • Lichaamsvet omzetten naar energie
 • Goed voor spieropbouw
 • Vermoeidheid wegnemen
 • Cholesterol verlagen
 • Antioxidanten activiteit vergroten
 • Je lichaam ontdoen van giftige en schadelijke stoffen
 • Je huid verbeteren
 • Versterken van je immuunsysteem
 • Een betere werking van je lever
 • Dichtslibben van uw aderen tegen te gaan
 • Verbetert je spijsvertering

Green Coffee 800 bevat antioxidanten deze stimuleren de stofwisseling en verhogen de verbranding. Green tea leaf extract verruimt het mentale bewustzijn, vermindert de eetlust en verlaagt het cholesterol en panax ginseng wortel helpt om je energieniveau op peil te houden.

Ingrediënten van Leptin Green Coffee

Leptin Green Coffee bevat de volgende Ingrediënten: groene thee, cafeïne, calcium, chroom, panax ginseng wortel, anti-oxidant polyfenolen en epigallocatechin gallate (EGCG).

En wat is Green Coffee 1000

Green Coffee 1000 is een nieuwe krachtigere variant die je helpt om een goede balans in je dieet te creëren. Bij gebruik in combinatie met een gezonde voeding zorgt Green Coffee 1000 er voor dat je eetlust vermindert. Tevens stimuleert het product het lichaam om vetten te verbranden waardoor je verantwoord en snel gewicht kunt verliezen. Naast gewichtsafname heeft Green Coffee 1000 een anti-verouderend effect, zuivert het de darmen en werkt het positief voor mensen met een huidprobleem zoals acne.

Green Coffee 1000 bevat antioxidanten deze stimuleren de stofwisseling, verhogen de verbranding en zorgen voor de afvoer van gifstoffen. Green tea leaf extract verruimt het mentale bewustzijn, vermindert de eetlust en verlaagt het cholesterol en panax ginseng wortel helpt om uw energieniveau op peil te houden.

Waarschuwing voor  sibutramine van VWS

Augustus 2010 heeft de Inspectie voor de volksgezondheid. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een waarschuwing gepubliceerd dat bepaalde soorten Green Coffee sibutramine kan bevatten. Het hele artikel van WVS kun je hier lezen.

Jouw mening over Leptin Green Coffee 800 en 1000

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met Leptin Green Coffee 800 en 1000. Gebruik jij dit product? Of heb je hebt gebruikt? Geef dan hier jouw mening of lees hier de meningen van anderen. We hebben ook een Afslankkoffie Forum voor discussie over Afslankkoffie.

Wat kost Green Coffee 800 Leptin

1 doos Green Coffee 800 leptin. Totaal 18 zakjes € 19,00
2 dozen Green Coffee 800 leptin Totaal 36 zakjes € 37,00
3 dozen Green Coffee 800 leptin. Totaal 54 zakjes € 53,50
4 dozen Green Coffee 800 leptin. Totaal 72 zakjes € 70,00
5 dozen Green Coffee 800 leptin. Totlaal 90 zakjes € 85,00

de bovenstaande prijzen zijn richtprijzen en kunnen afwijken

135 Reacties

 1. 3 pakken besteld.
  eerste twee pakken deden niets en bij het beginnen van pak 3 verloor ik een kilo per week met gemak..
  al met al tevreden,de koffie is lekker en gezond!
  ik heb 3 nieuwe pakken besteld om te kijken of er meer af gaat?

 2. Ik heb nu al tot 2 keer toe green coffee gebruikt en het bevalt me super!!!! Ik heb lang niet zo’n trek in alles, en het is een heel goed middel ter ondersteuning van een dieet. Ik ben nu weer anderhalve week bezig met een dieet en ben nu al weer 5 kilo kwijt!!! , en hoef echt geen honger te lijden. Dit heb ik 2 jaar geleden ook al gedaan en ben toen 25 kilo afgevallen. Helaas heb ik er bijna alles door gewoon weer teveel te eten weer bij op gekregen waardoor ik nu weer opnieuw ben begonnen, maar nu niet zo streng als toen, waardoor ik hoop nu de kilo’s er wel af te houden. Succes iedereen!!

 3. Ben het nu al 3 dagen aan het gebruiken en ik merk echt dat mijn honger gevoel door de dag heen weg is, nog niet op de weegschaal gaan staan maar na 3 dagen heeft dat ook nog weinig zin denk ik.

  Ben benieuwd!!!

 4. dat heb ik 1 week gedaan mijn gewicht blijt het zelfde ik ben niet verdikkkerd dat is ook wel ok maar het heeft nu ook wel niet zo een groot efect maar ik ben niet bijgekomen ik zal het nog een paar maanden blijven doen maar ondertussen heb ik 33 andere tips om aftevaal die ik heb opgeschreven 1 er van is eet of drink niet al staant of als je ligt en nog meer en nu door die andere tips ben ik wel 10 kilo in 2 weken afgevallen daar ben ik heel gelukkig mee

 5. Hallo allen,

  Ik heb één maand geleden Green coffe 1000 gebruik 2 pakken en het heeft geen enkel effect of bijwerking gehad.

  Heb zojuist Green coffee 800 besteld, ben benieuwd of ik hier wel mee afval…

  gr.

 6. Hoi allemaal.
  Hierbij mijn ervaringen met green coffee.vorig jaar feb mee begonnen. De 1e 2 pakken deden helemaal niks. Maar heb doorgezet.toe ging het snel!!!ongeveer een kilo in de week.eerst last van hoofdpijn slapeloosheid. Dat was gauw over.woog 67 kilo aan het begin. In juni zat ik op 62 kilo.voelde me fantastisch!!!helaas kwam de vakantie eraan en ben ik gestopt. Ben nu weer begonnen. En idd weer niks eraf maar ik zet door want ik weet dat het kan.
  Groetjes nicol

 7. Hoi daar. Hopelijk alles goed met jullie. Ik heb ongeveer 25 kg overgewicht. Welke van jullie Green coffee”s kan ik gebruiken en hoe lang denk je dat het kan duren voor ik die kilo”s kwijt ben? Graag uw reactie. Grtjes, Kieran

 8. Kort geleden heb ik een green coffee 1000 gehaald 18 zakjes in een pakje. Toen ik thuis kwam heb ik hem open gemaakt en toen zach ik dat de zakjes al open zijn geweest en daar door kon ik hem niet gebruiken. Vandaag ben ik terug naar de winkel gegaan en toen zei een medewerker dat ik contact moest opnemen maar ik kon uw telefoon nummer niet vinden daar door stuur ik deze mail. Wat ik graag wil weten is of ik deze pakje nog kan ruilen?

 9. Kan iemand ook vertellen wat je dan eet bij het gebruik van deze koffi? Ik neem aan dat je wel enigzins moet letten op wat je eet?

 10. ik val er ook niet vanaf maar dat zou kunnen komen omdat ik diabetes heb. Het helpt mij wel heel goed om mijn eetlust te remmen. Normaal loop ik de hele dag met een rammelende maag, met de coffee is dat een stuk minder. Maar wat zou ik graag een beetje afvallen….Helaas dat zit er niet in.

 11. heb vorig jaar gebruikt en hielp echt goed was in in 6mnd 20 kilo gevallen das echt veel. zoveel dat mensen mij moeilijk herkende.nu weer begonnen en doet weer goed.dus het kan aan je lichaamsstoffen liggen of je afvalt en ook belangrijk je eetpatroon.kan oo kaan leeftijd liggen.ahngt ervan vanaf hoor.bij ieder werkt iets anders

  • hallo natascha, waar heb je koffie toen gekocht.. Gewoon bij de DA en heb je er wat bijzonders voor moeten doen? Zoals veel minder eten/ sporten?? Hoe oud ben jij als ik vragen mag??

 12. Hallo een vraagje ik was ook begonnen met green coffee 1000 en ik ben geen grammetje afgevallen.
  ik voelde me wel goed maar had zoiets jeetje en ben zo goed aan het lijnen maar val echt geen grammetje af………..
  ben nou sinds woensdag gestopt.
  maar kan iemand mij vertellen moet ik gewoon even volhouden of werkt het bij mij gewoon niet.

  ik hoor graag

 13. ik heb green coffee 1000 van leprin gebruikt en binnen 5 maanden ben ik 10-11 kilo kwijt, kreeg er veel energie van, minder trek en viel snel af.
  tenminste in het begin, na 2 pakjes (16zakjes) ging het wat minder snel, toen een weekje gestopt en weer begonnen..nu ben ik gestopt en mis het enorm.
  ik ben best gevoelig voor verslaving en deze koffie zie ik zeker ook als een soort verslaving, want ik mis de energie die kreeg echt heel erg..duss voor een tijdje is het leuk om af te vallen maar ik zou het niet langdurig gebruiken..slaap overigens ook wat slechter op de koffie, lig gewoon om niks wakker snachts. maar ben wel blij met mijn figuur! succes iedereen!

  • Heb ik ook!
   Word de hele nacht steeds wakker. Best vervelend.

   Ook nog niets afgevallen na twee weken :( gebruik ook de 1000

 14. Kortingsbon Green Coffee

  Speciale tijdelijke actie: Voor € 28 ontvang je 3 pakken met 18 zakjes Green Coffee 1000 (waarde € 80,85), voor € 55 krijg je 6 pakken met 18 zakjes (waarde € 161, 70) en voor € 99 kun je er even tegenaan met 12 pakken van 18 zakjes (waarde € 323,40). De nieuwe geconcentreerde variant Green Coffee 1000 bevat 10 gram per sachet, ontwikkeld uit groene thee, cafeïne en een mengsel van kruidenextracten. Het product is geheel vrij van medicijnen.

  Klik hier voor de Green Coffee Groupon Voucher

 15. Goedemorgen,

  Ik ben al 9 dagen begonnen met green coffee, en er zitten in een doos 18 zakjes. Wie weet wanneer je moet stoppen met gerbuiken van de green cofffee? Moet ik hierna weer een nieuwe doos kopen? of moet ik daarna stoppen en over een maand weer beginnen.
  Zelf merk ik het niet dat ik aan het afvallen ben. Mn eetlust is ook het zelfde,

  Gr

 16. Hallo allemaal,

  Het is allemaal onzin ik gebruik al drie weken eerste doos was van greencoffee 1000 en nu ben ik bezig met greencoffee 800 en nog steeds geen grammetje afgevallen het zijn allemaal niet waar ze vertellen allemaal leugens en ik heb geen probleem met schildklieren dus het is zonde voor je geld.

  gr.

 17. hallo allemaal

  ik ga morgen met green coffee 1000 beginnen.
  paar maanden geleden heb ik het ook gebruikt en het ging prima maar ben wel weer bij gekomen. kan ook zijn omdat ik met de prikpil begonnen ben dus hoop dat de kilos weer er af vliegen

  gr.

 18. Ik gebruik nu 2 weken de Green Coffee Leptin 1000 mg. Ben nu al 3 kg afgevallen. Heb in het begin wel klachten gehad, flink opgeblazen gevoel in de maag en darmen, slechte stoelgang. Bij navraag had ik beter de eerstge dagen met een half zakje kunnen beginnen. Gaat nu goed, geen klachten. Ook geen honger gevoel. Let er wel op dat je de originele Green Coffee koopt. Die met het zilveren ovale sticker op de voorkant v.d. verpakking waarop “Original” staat.
  Ik vind het een super product, je hoeft niet echt op dieet. Goed vol te houden en niet vies. Als je op gewenst gewicht bent stop je gewoon.

  Groetjes, Mary-Ann

 19. Ik vind de Green Coffee nog steeds een uitkomst 1 x daags een kopje koffie en ,een beetje een gezond eetpatroon en je komt heel ver geen gekke fratsen,kijk alleen uit waar je het koopt,hoe goedkoper ,hoe groter de kans op troep..ik ga erg goed op de Green Coffee 1000 en wissel dat af met de Soybean milk van Leptin een echte vet vreter in omvang..
  Succes allemaal

 20. Druk aan de afslankkoffie van DR. SENSE. Geloofde er niet zo in maar ben overtuigd door m’n collega’s. Het halve bedrijf zit er nu aan en we verliezen gemiddeld tussen de 0,5 en een kilo per week. Sommigen krijgen er veel energie van. Bij mijzelf valt dit mee.

  • Ik hoor ook een heleboel goede berichten over Dr. sense afslankkoffie.
   2 van mijn vriendinnen hebben samen dr sense gekocht en zijn inderdaad al 3 weken lang elke week gewicht verloren.

   Ga dus ook maar snel inkopen… :)

 21. Ik ben via een kennis op de hoogte gebracht van de green coffee en heb ook een doosje besteld.
  Zelf was ik 5 kilo afgevallen in 8 weken tijd en nu ging het niet meer zo snel.
  Ben nu 2 weken aan de green coffee en 3,9 kilo kwijt. Ik vind het top

 22. Bij gebruik van leptin green coffee is het abosouut belangrijk om minstens 2 l water te drinken! Dit lees ik nergens hier op de sites. Wordt hier wel genoeg aandacht aan besteedt? Je nieren werken hard om de afvalstoffen te verbranden. Te weinig water richt dus schade aan je nieren. Ik koop mijn green coffee 1000 bij mijn chinese toko, die mij hierop attendeert. Het klopt ook, zodra ik te weinig drink, merk ik het aan de urine en krijg ik last van mijn blaas. Dus let hier goed op! Ook is het belangrijk om even af en toe je lichaam en de nieren rust te geven. “Mijn chinees” vindt dat ik na 2 doosjes even nemen.
  Overigens gebruik ik green coffee 1000 sinds januari dit jaar. Het bevalt mij uitstekend. Minder trek, meer energie, voel mij echt fit, ben 10 kilo afgevallen, verder geen bijwerkingen. Ik sport daarbij maar moet goed op gezonde voeding letten. Als ik weinig trek heb, wil ik wel eens een maaltijd overslaan. Dit is niet goed natuurlijk, maar het is mijn eigen verantwoordelijkheid. Wel af en toe gestopt en nu op dit moment drink ik het niet meer elke dag.

 23. mijn vriend wil ook green coffe 1000 gebruiken, maar hij drink bier en soms ook andere sterk drink zoals wisky. Ik vraag af of is een contra indicatie met green coffe en alcohol.

  • Beste Norma,

   met green coffee heb ik helaas geen ervaringen maar kan je wel iets anders vertellen.
   Mijn vriend en ik gebruiken afslankkoffie van dr sense.

   In tegenstelling tot mij drinkt mijn vriend regelmatig in het weekend.
   Dit varieert van bier tot sterke drank.

   Zowel hij als ik verliezen kilo’s en de werking bij hem is hetzelfde als bij mij.
   Dus over het product wat ik gebruik kan ik je zeggen dat drank of niet geen verder effect heeft.

 24. Ik gebruik nu sinds twee weken de leptin Green Coffee 800. Al snel viel ik 3 kilo af maar daar bleef het bij. Ik merk echter wel dat ik slanker geworden ben. Vreemd. Ook de eetlust voor tussendoortjes is afgenomen, dat is op zich goed. Een bijverschijnsel is wel dat mijn stoelgang is verstoord. Ik heb nu al vier dagen het toilet niet hoeven bezoeken. Ik vertrouw het niet, is dat normaal? Wie heeft daar ook ervaringen mee?

 25. ik heb dit pakje donderdag gekocht nu lees ik dat ze uit de handel zijn genomen van leptin een zakje gebruit kan ik mijn geld terug eisen
  ben wel geschrokken dat het gevaarlijk is.gr

 26. Ik ben met goede moed aan de afslank koffie begonnen.. Helaas heeft het mij helemaal niks opgeleverd. Ik vond het ook niet fijn om een half uur te moeten wachten met ontbijten.. Heb dus elke morgen mijn herbalife shake mee naar het werk genomen want ik ga geen half uur zitten wachten totdat ik kon eten. Ik ben al reeds 19 kilo afgevallen via Herbalife en sporten en zit met mijn vet en spieren in de groene zone. Dus ik denk dat het daarom bij mij niet geholpen heeft. Ik wil nog een paar kilo kwijt en juist die gaan moeilijk. Ik ben ook erg benieuwd naar de afslankpillen waar Zwarte parel over schrijft. Maar als ik eerlijk ben geloof ik niet zo in die soort dingen. Het is toch dat je op je eten moet letten en moet sporten, dat is toch de beste oplossing en dat je leven lang vol houden. Als het allemaal makkelijk zou zijn zou niemand meer dik zijn, op dit moment ben ik in the USA en als er echt pillen bestonden, die ook goed voor je zijn of koffie waardoor je dus echt door zou afvallen dan zou hier niemand rondlopen of in een rolstoel zitten omdat ze te dik zijn.. Ik geloof niet in de sprookjes en ik wil gewoon iedereen waarschuwen, trap er niet in, gewoon sporten en op je eten letten is het beste wat je kan doen, dan duurt het wel langer maar blijft het er ook langer vanaf en is beter voor je lichaam. Maar ik weet ook wel dat het niet makkelijk is. Ik ben er ook nog langer niet en baal wel dat deze koffie mij dus niet geholpen heeft en ik vraag me inderdaad ook af of het wel goed is, want heb je te hoge bloeddruk dan mag je het al niet gebruiken en dat is niet voor niks.
  Succes allemaal.

 27. nou sorry hoor, maar als je niet eens normaal kan schrijven ga ik al helemaal niet aannemen dat dit ‘spul’ werkt.. pffftt

 28. Hallo je vroeg wat voor spul het is . Nou het zijn afslankpillen , opdit moment is het op , het is een kuur van 17 of 20 dagen.

  Oke tot horens

 29. Hoi, kan je mij nog meer vertelen over die nieuwe spul. Is het ook een soort tee? Hoe gebruik je die? en hoe kan ik die kopen?

 30. Hoi ik heb ook de koffie gebruikt , maar ben gestopt vanwege hogebloeddruk en diabeetsie . Ik gebruik zins kort een beter spul zonder bijwerking en gevaar voor mensen met hogebloeddruk of diabeetsie . Ik ben in 5 dagen 3kg kwijt geraakt . Het is een kuur van 17 of 20 dagen . Ik ben zelf bezig om distrubituur te worden ,ik voel mijn eindelijk lekker bij een afslank middel. Je kan met dit produkt in 20 dagen 5 tot 8 kilo kwijt raken. Het is puur natuur.

 31. Behalve de bijwerkingen of dat het product niet werkt. Waar kunnen wij dan aan zien, dat het product nep is? Aan de verpakking bv?
  Gr, Vanessa.

 32. Ja, ik ben ook echt benieuwd, ik heb al zoveel pillen en poedertjes geslikt dat ik ook graag wil weten of het echt werkt. Ik ben al wel 18 kilo kwijt maar dat met herbalife en sporten en gezond eten.. maar net die laatste paar kilo blijven hangen en daar zoek ik nu iets voor. Al het andere wat ik heb geprobeerd hielp echt niet. Ik had ook ergens gelezen dat het niet ‘gezond’ is om groene koffie te drinken maar ik weet ook niet wat daar van waar is? Groetjes van Anja

 33. Norma, hoeveel ben je al afgevallen? en waarom wil je 2x per dag de koffie drinken? Denk je dan niet dat je daardoor dan snachts misschien niet meer kan slapen omdat je dan teveel energie hebt? Je kan hem ook verhogen denk ik, van 800 naar 1000

 34. Hoi, ik gebruik de green coffee al een maand en gaat wel goed. Marr ik wil ook heel graag weten of kan 2 keer per dag de green coffee drinken.

 35. Hee, bedankt, dat zou voor mij juist veel makkelijker zijn. Ik moet smorgens altijd rennen.. vind vroeg op staan al een hel. Voor mij zou dan om 9-9,30 uur het al kunnen want ik eet om 6.30 uur dus dan rond 9-9.30 uur zou ik de koffie kunnen pakken. Ik heb nog verder niks besteld, zit ziek thuis en hoest me achterover (griep) dus wacht even totdat ik mij beter voel. Ik lees wel vaak dat de ene er gelijk vanaf valt en de andere pas na een paar weken. Hee bedankt voor de tip.
  groetjes van Anja

 36. Ik wil ook de groene koffie gaan bestellen .. Heb al veel geprobeerd zoals black cats (pillen, op natuurbasis en krijg je ook energie van) wat volgens mij er op lijkt. Ben al reeds 18 kilo afgevallen en wil er nu nog 3 kwijt maar zit al vanaf aug. op het zelfde gewicht. Ik shake herbalife 2x per dag en eet verder heel gezond en sport 2-3x per week. Drink veel groene thee en water, zeker 2 liter per dag. Ik lees wel dat je na de koffie die je smorgens drinkt pas 30 minuten daarna mag eten. Dat zou voor mij een probleem zijn. Ik zou dan 30 minuten moeten wachten voordat ik de shake kan nemen terwijl ik op tijd op mijn werk moet zijn en sta elke morgen al om 6.15 uur op dus zou ik om 5.45 uur moeten opstaan wat eigenlijk niet mijn bedoeling is. Is het dus echt nodig dat je een half uur wacht met eten na de koffie? verder slaap ik heel heel slecht waardoor ik met die black cats ook ben mee gestopt. Hoop dat iemand mij antwoord kan geven. Bedankt.

  • Hoi Anja,

   Als de tijd echt een probleem voor je is kun je het ook als “koffie break” zo rond 11uur ‘s-morgens gebruiken. Minimaal 2 1/2 a 3 uur na een maaltijd en zeker 20 tot 30 minuten vóór een maaltijd is het meest gunstige en bijvoorkeur wél voor de middag in verband met de schop onder de spijsvertering die het geeft (lees “energie”).
   Voor mij was het ook een probleem en ik doe dit al een tijdje zo en gaat echt prima!

   Succes!

 37. ik wilde weten of iemand ervaring heeft met green coffee 1000 in combinatie met sport.

  ik merk dat als ik sport ,nadat ik mijn coffee op heb,mijn hartslag oploopt naar 180.dat is niet goed natuurlijk.

  ik sla dan op mijn sportdag de coffee over.

  tip:als je echt niet kan slapen ,helpt melatonine een klein handje.

 38. Hoi iedereen,

  Sinds kort, een dag of 7 ben ik ook begonnen met de Green Coffee 800.
  Om eerlijk te zijn,het is waar dat het je honger gevoel vermindert.
  Al probeer je wat extra bij te eten,lijkt wel of het eten niet door je keel gaat omdat er nog eten in je mag zit.Je krijgt er wel een droge keel,maar door veel te drinken is dat ook verholpen.
  Maar ik heb er wel problemen mee gehad,na gebruik van de eerste dag,voel ik me sindsdien niet meer lekker in me vel.Ik heb namelijk een beroerte van gehad. lijkt wel of ik in mekaar ga storten.Kan niet veel bewegen,moet weinig kleren aandoen,het is zo koud momenteel en als ik buiten aan het lopen bent krijg ik in eens zo warm dat ik alles eruit moet halen,alleen om me lichaam koud te krijgen.Vandaar dat ik ermee gestopt bent.Zoiets heb ik nooit eerder meegemaakt
  Mijn vraag is of er ook nog andere mensen zijn die ook met zoiets te maken hebben.Ik zeg niet dat het geen goede spul is,want het heeft anderen wel geholpen met afhalen zonder problemen.

 39. Ik gebruik nu al 5 dagen green coffee 800 en ik heb weinig gesnoept, maar ik heb niet het gevoel dat mijn hongergevoel vermindert word. Dat ik weinig snoep komt meer door het feit dat ik mezelf tegenhou om te snoepen.
  Nou heb ik de volgende vraag: maakt het veel uit als ik de koffie inneem met minder dan 100 ml water?
  En hoe weet ik dat ik de echte green coffee 800 heb? Ik heb de mijne bij een kapperszaak gekocht en na al de verhalen hierboven gelezen te hebbben, twijfel ik of ik wel de goede gebruik? Ik heb trouwens tot nu toe geen last van bijwerkingen.

  • ben er nu een week mee bezig ,heb inderdaad weinig slaap.
   ik heb toen een dag overgeslagen,maar slapen …

   maar het heeft wel resultaat

 40. Hoi,
  Ik ben sinds begin september bezig en ben nu 6,5 kg kwijt. Het gaat niet zo heel snel maar voel me er wel prettig bij. (geen honger, veel dorst en veel meer energie).
  Ga er zeker mee door. Ik vraag me alleen af of ik nu 800 plus moet gebruiken, heb afgelopen tijd alleen 800 gebruikt?
  Gr saskia

 41. hoi, ik ben sins 28 oktober 2010 begonnen met green koffie 1000.
  durf nog niet te wegen maar donderdag 4 november 2010 ga ik wegen… ben benieuwd of ik af gevallen ben,

  28-10-2010 woog ik 92 kilo

 42. Hallo,

  Wanneer val je eigenlijk af??
  Ik gebuik het een week morgen en ik ben geen een kilo afgevallen.
  Ik eet ook wat minder enz.

  Een collega is zo goed afgevallen ermee en je kon het meteen zien.
  Bij mij zie ik niks ook niet op mijn weegschaal:(.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in