Green Coffee Code Review

Afvallen kan ontzettend moeilijk zijn. Om deze reden zijn dieetsupplementen zo populair. Veel mensen grijpen naar deze hulpmiddelen om het afslanken makkelijker te maken. Green Coffee Code is een van de supplementen die dit mogelijk maakt. Het is momenteel een van ‘s werelds meest populaire supplementen voor gewichtsverlies. In de tussentijd zijn er daarnaast tal van andere supplementen op basis van groene koffiebonen in de markt gezet.

Green Coffee Ervaringen

Zoals de naam impliceert, is dit supplement gewonnen uit groene koffiebonen. Het bevat een stof genaamd chlorogeenzuur, die geweldige gewichtsverlies eigenschappen zou bevatten.

green coffee ervaringen
green coffee ervaringen

Green Coffee Code werd in 2012 door Dr. Oz gepromoot. Hij is een Amerikaanse tv-arts en waarschijnlijk de meest bekende gezondheidsgoeroe ter wereld.

Heb je ervaring met Green Coffee code of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Green Coffee Code Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Green Coffee zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactieaan waarom jij Green Coffeee graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Green Coffee Code Bijwerkingen

groene koffie afvallen met groene koffiebonen

Ik ben een grote fan van supplementen in het algemeen, maar ik ben extra sceptisch als het gaat om supplementen die gewichtsverlies beloven, omdat ze bijna nooit zoals geadverteerd werken. Dit artikel geeft een gedetailleerde kijk op Green Coffee Code; wat het is, hoe het werkt en wat de wetenschap te zeggen heeft.

Wat zijn groene koffiebonen?

Groene koffiebonen zijn eigenlijk gewoon ongebrande koffiebonen. Koffiebonen zijn van nature groen gekleurd, maar meestal worden ze geroosterd voordat ze verkocht worden aan de consument voor gebruik in de beroemde drank. Tijdens het roosteren worden de koffiebonen bruin gemaakt. Koffiebonen zijn rijk aan antioxidanten en stoffen als cafeïne en chlorogeenzuur.

Chlorogeenzuur wordt beschouwd als de belangrijkste actieve ingrediënt in groene koffiebonen. Dit zorgt voor gewichtsverlies. Helaas wordt het chlorogeenzuur verwijderd wanneer koffie wordt geroosterd. Dit heeft te maken met het feit dat chlorogeenzuur ontbindt onder invloed van warmte. Om deze reden zullen geroosterde koffiebonen niet hetzelfde effect hebben als groene koffiebonen.

Green Coffee Code Gebruiksaanwijzing

Groene koffiebonen kunnen een gunstig effect hebben op hoe het lichaam koolhydraten absorbeert en gebruikt. Chlorogeenzuur lijkt de opname van glucose te verminderen. Dit effect op de glucosemetabolisme kan een positieve rol spelen bij diabetes en gewichtsverlies.

Green Coffee Code kan ook een positieve invloed hebben op de bloedvaten, en dat heeft belangrijke gevolgen voor de gezondheid van het hart.

Uit testen is gebleken dat doseringen tussen 140-720 mg per dag de bloeddruk bij ratten en mensen verlaagt. Chlorogeenzuur functioneert ook als een antioxidant.

Groene koffie is niet veilig voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Ook mag het niet worden gebruikt door kinderen.

Is Green Coffee Code Gevaarlijk?

Green Coffee Code bevat wel veel cafeïne. Verschillende studies hebben aangetoond dat cafeïne de metabolisme kan verhogen met 3-11%. Toch blijkt het belangrijkste werkzame stof vermoedelijk de chlorogeenzuur te zijn. Dit is ook bewezen in een onderzoek waar muizen met overgewicht groene koffie kregen (bron).

Sommige menselijke studies suggereren dat het de opname van koolhydraten kan verminderen in het spijsverteringskanaal. Als dit waar is, dan is het innemen van Green Coffee Code als het eten van een koolhydraatarm dieet.

green-coffee-code

Andere studies (bij muizen en ratten) hebben aangetoond dat chlorogeenzuur je lichaamsgewicht kan verlagen. Het lichaam absorbeert minder vet uit de voeding, tevens wordt de functie van het hormoon adiponectine verbeterd. Dit hormoon zorgt voor de verbranding van vetten.

Het is aangetoond dat chlorogeenzuur cholesterol en triglyceride niveaus drastisch verbeterd in ratten. Dit zijn belangrijke risicofactoren voor hart-en vaatziekten.

Uit een grote analyse waarin alle studies op het gebied van groene koffie werden vergeleken, is gebleken dat er een significant positief effect is van het gebruik van groene koffie op het gewicht (bron).

Green Coffee van Stay Healthy Products

Ook de Nederlandse leverancier Stay Healthy verkoopt sinds kort Green Coffee.

stay healthy green coffee
stay healthy green coffee

Green Coffee Bean Extract  van Stay Healthy bevat een  40 tot 1 verhouding van 300mg, hierdoor krijg je een flinke hoeveelheid van 12.000mg Green Coffee! Het zal je metabolisme stimuleren en zorgt ervoor dat u afvalt op plekken zoals de buik, heup, billen en dijen. De cafeïne in het product veroorzaakt geen bijzondere bijwerkingen. Green Coffee is een krachtig natuurlijk antioxidant, die je lichaam beschermt tegen vrije radicalen. Op die manier helpt het jouw gezonde lichaamscellen te onderhouden. Het is 100% natuurlijk en er worden geen verbindingen gebruikt. Iedere dosis is veilig, effectief en bevat geen stimulerende middelen.

Mocht je vragen hebben over dit artikel? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina.

 

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleKijimea Review, Bijwerkingen en Ervaringen
Next articleFemme Fitale Newstartbox Review en Ervaringen
green-coffee-codeGreen Coffee Code lijkt goed te werken als een dieetsupplement. Het kan ook een aantal voordelen hebben voor je bloeddruk en algehele gezondheid. Aan het eind van de dag is het enige dat is bewezen te leiden tot lange-termijn resultaten het veranderen van je dieet.

72 Reacties

 1. Ik zou dit graag willen uittesten
  Ik moet er in totaal Ongeveer 20 kilo eraf hebben.
  Bij mij is onlangs Atrose in mijn onderrug en knie geconstateerd elke kilo eraf zou goed zijn.

 2. Ik zou het heel graag proberen. Ik ben al een jaar aan het strijden. Er moeten nog een paar kilo af. Ook mijn bloedruk zal dan weer goed zijn. Graag doe ik mee. Mag ik het gratis proberen?

 3. Ik zou hejt heel graag nodig ben al een jaar aan het strijden. Er moeten nog een paar kilo af. Ook mijn bloedruk zal dan weer goed zijn. Graag doe ik mee.

 4. Hallo, ik had graag de green coffee gratis getest. Ik ben toe aan vermzgrren en dit is misschien iets dat kan helpen.

  Dank bij voorbaat

 5. Omdat, ik tijdens de corona lockdown enorm veel ben bijgekomen maar door mijn spierziekte bijna niet kan sporten om terug een aantal kilo kwijt te raken..

 6. Ik heb veel pogingen gedaan om af te vallen, maar niks leek blijvend te werken. Koolhydraatarm, shakes of gewoon heel weinig kcal eten: ik heb alles geprobeerd. … omdat vriendinnen altijd alles konden eten zonder ook maar een gram aan te … oplossing, maar écht gezond afvallen voor een snel en duurzaam resultaat.

 7. Ik ben dagelijks bezig met gezonde voeding en sporten en houd van coffee. Ik ben hierom benieuwd naar de effecten van groene koffie.

 8. Beste, ik worstel al een tijdje met overgewicht. Ik heb al veel dingen geprobeerd en ik kan niets volhouden. Ik ben leerkracht en ik ben nu dus 2 maanden thuis. Ik kan er mij 2 maanden op concentreren, daarom wil ik het wel gratis testen ????????

 9. Ik schommel al vanaf jongsaf in mijn gewicht. Een stabiel gewicht aanhouden is voor mij nogal een uitdaging. Ik heb veel methodes uitgeprobeerd en zit er even doorheen. Misschien is dit een goeie oplossing voor mij! Het lijkt me een goed idee om dit product uit te proberen.

  Vriendelijke groet,

  Valerie

 10. Ik wil graag wat zwangerschaps kilo’s kwijt en het lukt zo niet. Ik vraag me echt af of dit kan werken bij mij. Mijn buikje is voor mij een probleem en ik lees in reacties dat dit wel helpt

 11. Ik ben erg bezig met fitness, voeding en het menselijke lichaam en ben dus erg benieuwd naar dit product en welk effect het heeft op mijn lichaam. Vraag me af of het niet gelijkaardig werkt als normale koffie en groene thee. Ik heb ook een belangrijke powerlift competitie binnenkort en wil hier graag wat kilo’s voor verliezen. Elke hulp is welkom :)

 12. Ik zou deze tabletten wel willen testen. Ik ben na de overgang en burn out (speelde tegelijkertijd) veel kilo’s aangekomen die ik er maar niet van afkrijg. Heb veel geprobeerd. Sport 4 dagen in de week, maar de kilo’s verdwijnen niet. Ik weet dat spierweefsel zwaarder is dan vetweefsel, maar …. ik heb zo’n hele dure weegschaal waar dus ook vetgehalte, spiermassa etc.etc. opstaat. Nou, met heel veel werk wel wat spiermassa erbij, maar geen vet eraf :( DUS … in het kort, ik wil dit wel proberen om te zien of het doet wat het zegt!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987