Green Coffee 5K reviews en ervaringen

Green Coffee 5k is een supplement met een belangrijke belofte, je kunt afvallen zonder een dieet te volgen. Dit alles met een formule die gebaseerd is op zogeheten groene koffie. In deze Green Coffee 5k review gaan we de diepte in en kijken we hoe effectief dit middel daadwerkelijk is.

Wat is Green Coffee 5k?

Green Coffee 5K - Green Coffee 5K reviews en ervaringen - Green coffee k gevaarlijk - Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport
Green coffee k gevaarlijk Green Coffee 5K reviews en ervaringen

Groene koffie is in tegenstelling tot wat je zou verwachten, geen andere koffiesoort. Groene koffie heet zo omdat ongebrande koffiebonen groen van kleur zijn. Tijdens het branden van koffie wordt smaak toegevoegd, maar verdwijnen sommige voedingsstoffen.

Green Coffee 5k bevat een geconcentreerde vorm van groene koffie. In de verpakking zit een concentraat dat overeenkomt met 5000mg (5 gram) pure groene koffie. Dit concentraat is toegevoegd aan een capsule en neem je dagelijks in met een glas water.

Green Coffee 5K is een product van Key Player Limited uit de Verenigde Arabische Emiraten. Vanuit Dubai bedient het klanten van over de hele wereld. Volgens de maker is het product gefabriceerd in de VS en voldoet het aan de wetgeving van dit land. Het is geproduceerd volgens de standaarden van de good manufacturing practices.

Wil jij dit product Gratis Testen?

Gezocht, TESTPERSONEN die dit product GRATIS willen TESTEN!

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor dit product zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

glucomannan Glucomannan Gevaarlijk? Review en Ervaringen Meer informatie

Wat zijn de bijwerkingen van Green Coffee 5k?

Green Coffee 5K - Green Coffee 5K reviews en ervaringen - Green coffee k let op - Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport
Green coffee k let op Green Coffee 5K reviews en ervaringen

Green Coffee 5k is een product met cafeïne. Dit betekent dat vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven het middel beter niet kunnen gebruiken. Ook als je hartklachten hebt, kan het verstandig zijn om eerst met je arts of cardioloog te overleggen.

Hoe effectief is Green Coffee 5k?

Om de effectiviteit van green coffee 5k te beoordelen, bekijken we de effectiviteit van een paar van de individuele ingrediënten van het supplement.

Een van de belangrijkste bestanddelen van groene koffie is een stofje genaamd chlorogeenzuur. Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar de effecten van chlorogeenzuur bij knaagdieren. Hieruit blijkt dat het middel effectief werkt bij muizen die een dieet rijk aan vetten krijgen (bron). Ditzelfde chlorogeenzuur is ook een belangrijke antioxidant (bron).

Het tweede bestanddeel van Green Coffee 5K is cafeïne. Deze stof komen we vaak tegen in afslanksupplementen. Het goede nieuws is dat cafeïne kan helpen om de vetstofwisseling te verbeteren (bron). Gek genoeg is dit effect het sterkst bij mensen die een normaal gewicht hebben.

Hoewel de bestanddelen een positief effect hebben op de vetstofwisseling, is het resultaat beperkt. Bovendien bevat ook ‘gewone’ koffie nog wel chlorogeenzuur (bron). De kans is best aanwezig dat je hetzelfde effect bereikt met een paar sterke bakken koffie.

Wat kost Green Coffee 5k?

De prijs van een verpakking varieert van €16,92 (bij 6 verpakkingen) tot €33,85 (bij 1 verpakking), afhankelijk van de grootte van de bestelling.

Voordelen

Green Coffee 5K - Green Coffee 5K reviews en ervaringen - Green coffee k gevaarlijk - Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport
Green coffee k gevaarlijk Green Coffee 5K reviews en ervaringen

Als je koffie niet lekker vindt, zijn deze supplementen natuurlijk wel een goed alternatief.

Nadelen

De capsules zijn niet heel makkelijk in te nemen.

Conclusie

Green Coffee 5K bevat ongebrande koffiebonen. Deze hebben een hoger gehalte aan chlorogeenzuur dan normale koffiebonen, maar bevatten minder cafeïne. De effecten van het gebruik van dit supplement zijn ongeveer vergelijkbaar met het drinken van gewone koffie. Dit maakt het supplement eigenlijk alleen maar geschikt voor mensen die de smaak van koffie niet zo kunnen waarderen. Het is in ieder geval niet zo dat je kunt afvallen zonder een dieet te volgen.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringDieetlijst Belasting 2022 en 2023
Eenvoudig AfvallenSolgar Vitamins Advanced Multi-Billion Dophilus Review en ervaringen
green-coffeeGreen Coffee 5K bevat ongebrande koffiebonen. Deze hebben een hoger gehalte aan chlorogeenzuur dan normale koffiebonen, maar bevatten minder cafeïne. De effecten van het gebruik van dit supplement zijn ongeveer vergelijkbaar met het drinken van gewone koffie. Dit maakt het supplement eigenlijk alleen maar geschikt voor mensen die de smaak van koffie niet zo kunnen waarderen. Het is in ieder geval niet zo dat je kunt afvallen zonder een dieet te volgen.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in