Groene koffie is een enorme hit onder mensen die willen afvallen. De bekende dr. Oz, de arts die optrad in de Oprah Winfrey Show en nu zijn eigen tv-show heeft, noemde het in zijn show, deed er onderzoek naar en het werd direct een van de populairste middelen om te gebruiken bij het afvallen.Green Coffee is een van de soorten groene koffie die je kan helpen bij afslanken en de vetverbranding. Vandaag lees je er alles over!

Green Light Coffee Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Green Light Coffee zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Green Light Coffee graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Groene koffie, wat is dat?

Groene koffiebonen: de naam zegt het al, het zijn koffiebonen met een groene kleur. Als je aan koffie denkt, denk je waarschijnlijk aan donkerbruine, bijna zwarte bonen. Die donkere kleur komt door het branden van de bonen. Groene koffie is koffie die ongebrand is. Het zijn de bonen zoals je ze vindt op de koffieplantages, puur en onbewerkt. Daardoor blijven er in groene koffie verschillende voedingsstoffen bewaard, stoffen die je niet zult vinden in de koffie uit een pak Douwe Egberts of een Nespresso-cupje!

De werking van Green Light Coffee

In Green Light Coffee zitten diverse stoffen en ingrediënten die een rol spelen bij het proces van afvallen. Ik zal deze ingrediënten stuk voor stuk bespreken! Zo weet je hoe en waarom Green Light Coffee zou kunnen helpen bij gewichtsverlies.

Groene koffie extract: Chlorogeenzuur

Het hoofdingrediënt van Green Light Coffee is groene thee extract. Hierin zit de stof chlorogeenzuur. Normaal gesproken verdwijnt deze stof bij het branden van koffie, maar in groene koffiebonen, die niet gebrand worden, is deze stof nog aanwezig.

Uit onderzoeken is gebleken dat de stof effectief kan werken bij het afvallen, omdat de vetverbranding wordt gestimuleerd door dit stofje

Als je teveel hebt gegeten en de energie die dat geeft, niet hebt verbrand, kom je aan in gewicht. Vet verbranden is dus nodig bij gewichtsverlies: door het verbranden van het vet in je voeding zal het niet worden opgeslagen in het lichaam en worden uiteindelijk vetreserves aangesproken. Dan val je af. Je zult echter wel moeten zorgen dat je meer vet verbrandt dan dat je binnen krijgt als je wilt afvallen! Dat doe je door genoeg te sporten en goed te letten op je voeding.

Cafeïne

Als je koffie zegt, zeg je cafeïne. Dit zit dan ook in Green Light Coffee! Van cafeïne weet je waarschijnlijk wel dat het een opwekkende werking heeft: veel mensen drinken natuurlijk koffie om even lekker wakker te worden. Wist je dat cafeïne ook een rol speelt bij de stofwisseling? Volgens onderzoeken stimuleert het de stofwisseling en draagt het daardoor bij aan gewichtsverlies.

Choline

Choline is een voedingsstof die wordt aangemaakt door het lichaam en via de voeding of via supplementen zoals Green Light Coffee tabs het lichaam binnen komt. Het is nodig voor het maken van de stof lecithine. Dat stofje reguleert de vetstofwisseling. Choline in de Green Light Coffee helpt om een gezonde vetstofwisseling te behouden.

Chroom

Van chroom is bekend dat het bijdraagt tot het behoud van normale bloedsuikergehaltes. Een normaal bloedsuikergehalte is belangrijk bij het voorkomen van hongergevoel.

Als het bloedsuikergehalte op ongeveer hetzelfde peil blijft, krijg je geen pieken en dalen, waardoor het lichaam niet om de haverklap om eten zal vragen

Verder zit er nog papaya extract in Green Light Coffee. Hiervan wordt beweerd dat het helpt om het lichaamsvet te verminderen als ondersteuning bij het afslanken.

Hoe gebruik je Green Light Coffee tabs?

In Green Light Coffee zit het extract van groene koffiebonen dat, samen met de andere ingrediënten, is verwerkt tot capsules. Daardoor is de groene koffie gemakkelijk in te nemen. Je bereikt het beste resultaat als je 2 keer per dag een tablet inneemt. Doe dit ’s morgens voor je ontbijt en ’s avonds voor je avondmaaltijd met een groot glas water.

Wil je Green Light Coffee tabs gaan slikken? Vergeet dan niet dat dit supplement een ondersteuning is bij het afvallen. Als je gewicht wilt verliezen, is het belangrijk om te gaan sporten en een gezond voedingspatroon te ontwikkelen. Daarnaast neem je dan de groene koffie. De tabletten zijn dus geen op zichzelf staand wondermiddel, je moet er altijd zelf ook iets voor doen!

Gezonde Groeten,

sanne

 

Let op: de Green Light Coffee tabs zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen of als je borstvoeding geeft.

5 Reacties

 1. omdat ik graag wil afvallen .Ik ga eindelijk ook op dieet zonder brood,pasta,aardappels en rijst.Ik kickboks al 6x per week en wil graag strakke buik krijgen,combinatie met 6x per week groene koffie ,zwaar training moet mij dat lukken.
  groeten
  Lenka Lafour

 2. Omdat ik sinds begin van het jaar er alles aan doen om gewicht te verliezen.. voedingsdeskundige, eetgewoonte in gezin met 180 graden gewijzigd, geen snoep en koek, geen brood, met fitbit meer lichaamsactiviteit etc. Ondanks alles nul kilo afgevallen. Hopelijk via deze kant – hormoon benadering- enige ondersteuning. Verwachting is hoog.

 3. Beste,
  Ik zou green light coffee willen testen omdat er gezegd word dat dit de vetverbranding zou kunnen versnellen en daar ik een nogal trage vetverbranding heb zou ik dit eens willen proberen.
  Mvg
  Inge Debruyne

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in