Greensweet-stevia chocoladerepen

Greensweet-stevia Belgische chocolade zonder suiker. Zó lekker!

Wat is er lekkerder dan chocola? Vraag mensen met een suikervrij dieet wat ze nu het meeste missen en vrijwel iedereen zal zeggen: chocola. Zó ontzettend lekker, die zoete smaakexplosie van smeltende cacao je mond. Daar word je vanzelf vrolijk van! Daarvoor hoef je geen chocoholic te zijn. Dit wil je gewoon níet missen.

chocolade Dat hoeft gelukkig ook niet! Greensweet-stevia heeft naast de elf smaken vloeibare Stevia nu ook heerlijke Belgische chocolade zonder suiker in het assortiment. Verantwoord en suikervrij genieten dus, zelfs van chocola! Stevia is een natuurlijke zoetstof zonder calorieën, koolhydraten óf glycemische index .Ook met Greensweet-stevia chocolade voeg je dus smaak en plezier toe aan je gezonde lifestyle!

De ambachtelijk gemaakte Callebaut-chocolade is gezoet met Steviolglycoside (reb.A) en heeft een heerlijke smaak. Er zijn zes verschillende repen van 80 gram.

De Greensweet-stevia chocoladerepen zijn verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Reep puur (min. 70,3 % cacao)
  • Reep puur met hele hazelnoten (min. 70,3 % cacao)
  • Reep melk (min. 43,7% cacao)
  • Reep melk met hele amandelen (min. 43,7% cacao)
  • Reep melk met hele hazelnoten (min. 43,7% cacao)

Een slank en gezond alternatief voor chocola! Want omdat in de Greensweet-stevia chocolade geen suiker calorieën zitten, bespaar je per 100 gram toch al gauw 80 kilocalorieën ten opzichte van gewone Belgische chocolade. Dat scheelt! Geniet bewust met Greensweet-stevia Chocolade.

Behalve in repen is Greensweet-stevia ook verkrijgbaar als leuke pastille, in de vorm van een bloemetje, ook in de smaken puur en melk. Elk blokzakje (80 gram) bevat 16 pastilles.

Greensweet-stevia chocolade opent een wereld van gezonde en verantwoorde mogelijkheden. Want je kunt de chocolade genieten uit het vuistje, maar ook al die recepten waarvan je het water in de mond loopt zijn nu onder handbereik. Warme chocolademelk, chocolademousse, de sensationeel lekkere chocoladetaarten van Nigella Lawson! Lekker én suikervrij te maken, eventueel in combinatie met vloeibare Greensweet stevia.

Quality Partner Program

De cacao voor de Greensweet-stevia chocolade wordt geproduceerd door coöperaties in onder meer Ivoorkust. Callebaut ondersteunt deze coöperaties op verschillende manieren via het Quality Partner Program. Binnen dit programma is er veel aandacht voor kwaliteit, eerlijke prijzen, duurzaamheid en professionalisering. Daarnaast zijn er onder meer scholingsprojecten en medische programma’s die de levensstandaard van de cacaoboeren en hun familie verhogen. Callebaut werkt samen met meer dan 50 coöperaties, die de belangen behartigen van meer dan 50.000 cacaoboeren.De Greensweet-stevia chocoladerepen.

2 Reacties

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in