Grip op Koolhydraten, GOK Kookboek

Goed nieuws voor GOK-ker’s. Eerder is het receptenboek met de passende titel ‘Grip op Koolhydraten Kookboek’ al aangekondigd maar nu is het dan eindelijk zover. de opvolger van het succesvolle boek ‘Grip op Koolhydraten‘ ligt (bijna) in de boekhandel. Met trots delen Yvonne Lemmers en Thea Bremer mee dat na een periode van hard werken een mooi full-colour kookboek bij de drukker ligt.

Yvonne en Thea hebben bij de omslag gekozen voor een duidelijke link met het eerste boek. Vandaar weer het stralende gezicht van Yvonne, maar dan gespiegeld, met als voordeel dat de boeken – met dezelfde maten – mooi in de boekenkast passen en tegen elkaar aan gehouden, een compleet gezicht vormen. Om in de stijl van Grip op Koolhydraten te blijven is gekozen voor de kleur ORANJE voor dit kookboek.

Koolhydraatarme en Koolhydraatbeperkte recepten

In dit Grip Op Koolhydraten KOOKBOEK staan 120 koolhydraatarme en 22 koolhydraatbeperkte recepten. Alle gerechten zijn voorzien van een foto.

Het boek is ingedeeld in:

. groene recepten (crackers, ontbijtgerechten, hapjes, soepen, salades, groenten, pizza’s, ovenschotels, vleesgerechten en visgerechten)

. oranje recepten (met o.a. nagerechten zoals ijs, taart en bavarois zonder suiker of kunstmatige zoetstoffen)

Tevens in dit boek diverse voorbeeldmenu’s en de verkorte richtlijnen van Grip Op Koolhydraten fase 1 (Opgewicht komen).

De recepten zijn geschikt voor alle mensen die een koolhydraatarme/beperkte leefwijze volgen.
Voor alle andere mensen is dit boek wellicht dé stap om over te gaan op deze gezonde en heerlijke koolhydraatbeperkte eetwijze met het welgewaardeerde dagelijkse koolhydraten-uur.

Over Yvonne Lemmers  en Thea Bremer

Yvonne Lemmers (1960), diëtiste, heeft in 2009 haar eerste boek Grip Op Koolhydraten uitgebracht, waarin ze het koolhydraatbeperkte OPGEWICHT programma beschrijft. Het succes van Grip Op Koolhydraten – OPGEWICHT, de vele positieve reacties, de gezondheidsverbetering van medelijners (GOK-kers) en de vraag naar meer koolhydraatarme recepten en dagmenu’s is aanleiding geweest voor het maken van dit kookboek. Voor ieder GOK-ker een welkome aanvulling op het basisboek.

Bestel deze boeken van Yvonne Lemmers bol.com

vandaag voor 17.00 besteld, morgen in huis

Thea Bremer (1968), moderator van het opgewicht-forum, is overgestapt van een leven waar gezond eten en gezondheid niet centraal stond naar een leven mét aandacht voor eten en een gezond lijf. Thea’s creatieve geest, haar kookkunsten en haar gevoel voor lekker eten hebben – met in achtneming van Yvonne’s richtlijnen van Grip Op Koolhydraten – geleid tot dit kookboek vol met lekkere, voedzame en eenvoudig te bereiden gerechten.

Grip op Koolhydraten Kookboek – Deel 2

Goed nieuws voor de fans van Yvonne Lemmers!

Op dit moment is Yvonne druk bezig met een opvolger van het Grip op Koolhydraten Kookboek Deel 1. De titel laat zich snel raden: Grip op Koolhydraten deel 2. Net als deel 1 staat dit kookboek boordevol verrassende koolhydraatarme en koolhydraatbeperkte recepten. Maar er is meer, dit tweede deel bevat vegetarische gerechten en meeneemlunches. Tot slot zijn de bekende dagmenu’s wederom vertegenwoordigd.

Het Grip op Koolhydratenkookboek deel 2 is te koop vanaf November 2011

3 Reacties

 1. Na het basisboek en het 1e kookboek, heb ik nu het 2e kookboek binnen.
  Een hele nuttige aanvulling met weer veel nieuwe recepten en ideeën voor nieuwe gerechten. Dat wordt weer smullen.

  En dat je met dit lekkere eten ook nog kunt afvallen, kon ik eerst bijna niet geloven.

  Maar ik ben met deze methode van Yvonne Lemmers inmiddels meer dan 23 kilo afgevallen en op mijn streefgewicht. Geen hoge bloeddruk meer, hele goeie (dus niet te hoge) cholestorolwaarden etc etc. En dit, ondanks dat ik niet veel kon bewegen of sporten.

  Ik wil nooit meer anders, dus ik ga dit makkelijk mn hele leven volhouden.
  Alle drie de boeken zijn echte aanraders en een investering in een gezonde toekomst!!

  Het zijn makkelijk te bereiden recepten, dus ook zeer geschikt voor mensen die niet zo graag in de keuken staan. Al moet ik bekennen, dat je daar juist wel veel meer plezier in krijgt met al deze lekkere recepten :D
  Yvonne en Thea, bedankt voor weer zo’n geweldig kookboek!!

 2. Vanmorgen kreeg ik een mailtje van Yvonne Lemmers, het tweede deel van het kookboek Grip Op Koolhydraten komt half November op de markt. Ik volg GOK nu al bijna een jaar en zou niet anders meer willen.

  Micha

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in