Wat is het Gymking voedingsprogramma?

Een van de meest recente afslankproducten is Gymking met het Slim Pack M2 voedingsprogramma. Dit programma is speciaal ontworpen om je vetpercentage omlaag te krijgen. Het doet dit door middel van een uitgebalanceerd voedingssysteem met makkelijke van-dag-tot-dagschema’s.

Dit programma is onderverdeeld in 4 fasen en daardoor makkelijk vol te houden en effectief. De vier fasen zien er als volgt uit:

 • In Fase 1 wordt de basis gelegd van dit voedingsprogramma. Je richt je op het herprogrammeren van je lichaam. Duur 6 weken.
 • In Fase 2 stimuleer je maximale vetverbranding met behulp van de strategisch ontworpen voedingcombo’s. Met dit dieet hou je je vetverbranding maximaal 24 uur lang. Duur 6 weken.
 • Fase 3 is de kortste en ook zwaarste fase. Hier werk je gericht aan het lichaam van je dromen. Duur 3 weken.
 • In Fase 4 zijn je doelen bereikt en wordt de aandacht gevestigd op behoud. Duur doorgaand.

Voor wie is Gymking geschikt?

Op de website maakt Gymking onderscheid tussen mannen en vrouwen. De pakketten komen veelal overeen in opbouw, met wat kleine wijzigingen naar geslacht. Toch is dit programma voor een ieder geschikt. Zoals altijd is het raadzaam eerst je huisarts te raadplegen alvorens met een nieuw dieet- of fitnessplan aan de slag te gaan.

Is Gymking effectief?

Gymking houdt rekening met hoe personen nieuwe gezonde gewoonten adopteren en heeft een programma opgesteld dat hierop inspeelt. Dit maakt Gymking effectief. Toch is een belangrijke succesfactor je eigen inzet en motivatie. Dankzij de verschillende fasen en ingebouwde meetmomenten lijkt Gymking wel een effectief afslankprogramma te zijn. Het helpt je ook na je afslanktraject om je doelgewicht te behouden.

Wat kost Gymking?

Gymking kan je per fase aanschaffen. De fasepakketten worden als volgt verkocht:

 • Fase 1 kan je bestellen voor 19,95 euro.
 • Fase 2 kan je bestellen voor 14,95 euro.
 • Fase 3 kan je bestellen voor 9,95 euro.
 • Fase 4 kan je bestellen voor 9,95 euro.
 • De Gymking’s boodschappenlijst kan je bestellen voor 1,99 euro.

Koop je liever de verschillende fasen niet los, dan kan je genieten van een leuke korting. Zo kan je 25% besparen door Fase 1 en 2 samen te bestellen voor 26,50 euro.

Bespaar 27% door alle fasen in 1 keer te bestellen voor 39,95 euro.

Bespaar 46% door alle fasen tweemaal te bestellen. Dus het pakket voor de man en voor de vrouw voor 59,50 euro.

Voordelen van Gymking

Gymking is een uitgebreid maaltijdplan met een bijbehorend boodschappenlijst. Maaltijden plannen is dus nooit zo gemakkelijk geweest. Je hoeft niet zelf gezonde maaltijden te verzinnen. Alles staat in de E-boek.

Nadelen van Gymking

Begeleiding is geen onderdeel van dit traject. Bovendien wordt er veel nadruk gelegd op voeding en weinig op fitness. Gymking lijkt mij daardoor onvolledig.

Conclusie

Gymking is een makkelijk vol te houden voedingsprogramma waarmee je je gewichtsdoelen kan bereiken. Toch lijkt het mij onvolledig. Ik mis meer informatie over de rol van beweging en ook een stukje begeleiding vanuit Gymking. Dit programma valt te proberen, hou alleen maar rekening met het voorgaande.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelJimmy Joy Joylent Review en Ervaringen
Volgend artikelSnelle Koolhydraten Verborgen Dikmakers
gymkingWat is het Gymking voedingsprogramma? Een van de meest recente afslankproducten is Gymking met het Slim Pack M2 voedingsprogramma. Dit programma is speciaal ontworpen om je vetpercentage omlaag te krijgen. Het doet dit door middel van een uitgebalanceerd voedingssysteem met makkelijke van-dag-tot-dagschema’s. Dit programma is...

28 Reacties

 1. Hallo, is er iemand die nog de vrouwen variant van Gymking heeft? Zelf heb ik de mannenversie nog. Voor mijn vriendin wil ik de vrouwen versie.

  • Hoi hoi ik heb fase 1 en 2 voor je evt maar alleen op papier ik kan je dat evt per foto toe sturen ik heb intresse in de mannen versie fase 3 en 4 dames zoek ik ook nog

 2. Heeft er iemand voor mij fase 2 ter overname misschien. Ik heb via via fase 1 gekregen en na bijna 6 weken 7 kilo lichter. Gaat gied dus ik wil graag door met fase 2 maar kan die nergens meer krijgen

 3. Beste allemaal,

  Heeft één van jullie de dames dieet versie voor mij? De website van gymking is onbereikbaar, waarschijnlijk gehackt?

  Alvast dank.

  Met vriendelijke groet,

  Violet

 4. ik ben dit jaar 10 kilo afgevallen met het dieet van Gymking en zelfs in de vakantie niets gegroeid.
  ik vind het een prima dieet en heel goed vol te houden.
  bedankt Gymking

 5. Hoi allemaal, ik ben al jaren aan het stoeien met mijn gewicht en heb sinds kort(8 weken) het gymkingprogramma gold aangeschaft. Ik moet zeggen dat het totaal niet voelt alsof ik met een dieet bezig ben. Je mag veel lekkere dingen. Ook als je honger hebt mag je iets extra’s pakken van de gezonde boodschappenlijst. Tot nu toe ben ik al 7 kilo afgevallen in een tijdsbestek van 8 weken en ik kom van 79 kilo. Morgen begin ik aan fase 2 heb zojuist boodschappen gedaan en het ziet er allemaal weer goed uit. Hopelijk pakt deze fase weer zo goed uit als de eerste..
  groetjes Linda

 6. Prettig programma en niet duur! Nu 7 weken bezig en al 8,3 kilo afgevallen. Nu even doorzetten met de feestdagen in het verschiet. Dat zijn toch de moeillijkste weken, maar we gaan ervoor! Xx Britt

 7. Ik ben Miriam, 38 jaar en heb een druk leventje. Na de vakantie heb ik besloten om te gaan eten volgens dit voedingsplan. Ik ben nu 4 weken bezig en ben van 84 kilo gezakt naar 79 kilo!! Verder is het goed vol te houden. Geen gekke producten welke je moet aanschaffen. Verder is het goedkoop en simpel en het werkt! Groetjes Miriam

 8. Top programma! Samen met mijn vriend al 18 kilo kwijt..zitten nu in de onderhoudsfase(3 weken) en gewicht blijft stabiel. Eindelijke een ‘dieet’ welke werkt! Gr B & D

 9. Goedemorgen, ik heb al veel dieten geprobeerd maar niets hielp. Mijn arts zei dat ik een trage schildklier na een test te hebben gehad. Toch koppig als ik ben met Gymking contact opgenomen en begonnen aan het SlimPack voedingsprogramma. Nu 10 weken later val ik nog steeds plus minus rond de 1 kilo af in een week. Ik ben helemaal happy en zit bijna rond het getal waar ik wil zijn..69kilo:). Daarnaast is het makkelijk vol te houden en boodschappen moet je toch doen..dan maar gelijk goed! Mvg Mieke Sips

 10. Nu samen met mijn man 4 weken bezig met het Gold Samen Slim programma en het werkt echt! Boodschappen zijn niet duur en lekker. Ik zit op ongeveer -1 kilo per week welke ik afval en mijn man zelf op 1,5 per week! Wij gaan nog wel eventjes door.
  mvg Amy

 11. Hallo allemaal,

  Ik ben 6 weken geleden begonnen aan fase 1 ik ga morgen met fase 2 beginnen. Ik moet zeggen dat ik dit een super goed programma vind om te volgen. Met de boodschappen lijst erbij kun je eindeloos variëren, daardoor wordt het niet saai. Kwa avond eten hoef je niet uren in de keuken te staan wat handig is met een gezin. Ik ben met 74 kg begonnen en weeg nu 69.6 kg . Ik merk aan alles dat het goed gaat ik sport wel 2 tot 3 keer per week. En ondanks dat ik af en toe een wijntje heb gedronken ben ik erg blij met het resultaat. Ik wil graag rond de 64 kg uitkomen…maar als het meer is vind ik het zeker geen probleem. Ben zo nieuwsgierig om te zien wat er in fase 2 gebeurt.

 12. Na de vele goede reacties zijn mijn vriend en ik begonnen aan het pakket GOLD samen Slim m/v.
  Wat ons direct al opviel was dat het allemaal hele normale supermarktproducten zijn en niet duur!! Ons budget is niet heel groot dus dit was al meteen een dikke plus. We zijn nu 8 weken verder en de kilo’s vliegen eraf..saampies zijn we al meer dan 19 kg afgevallen!!! Mijn begingewicht was 81,6 en zit nu op 72. Mijn vriend is ook al 9 kilo kwijt. We gaan nog even door want we krijgen er plezier in en krijgen uit alle hoeken heeele leuke complimenten! Als we vragen hebben worden vrijwel direct beantwoord via Whatsapp.

  Gymking bedankt!!
  MVG, Ilse

 13. Mijn startgewicht was op 18 December 82,3 kilo. Ik zit nu in fase 2 en ben al ruim 12 kilo afgevallen dankzij het Slimpackprogramma. Als ik vragen heb stel ik ze via whatsapp aan gymking en krijg altijd zeer snel antwoord. Dit werkt voor mij super! Als in de onderhoudsfase zit zal ik weer een review plaatsen.
  Liefs Suzanne

 14. Ik en mijn man zijn enkele geleden begonnen met het pakket SAMEN slim. We zijn saampjes al 18 kilo kwijt en voelen ons steeds fitter. Wij zijn op dit moment heel erg blij met Gymking en gaan er zeker mee door. Groetjes Henriette en Mark

 15. Mocht je iets zoeken waarmee je gezond en snel wil afvallen, STOP! Hier is het antwoord!
  Slim-pack M2 is een ideaal dieet! Of eigenlijk is het geen dieet maar een leefwijze!
  Ik ben er mijn laatste hardnekkige kilo’s mee kwijtgeraakt!!
  Op dit moment hou ik me aan de tips en trucs en ik blijf op gewicht!
  Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om dit te doen!!

 16. Ik gebruik dit programma niet zozeer om af te vallen, maar om een gezonde leefstijl te volgen. Voel mij energiek en gezond! Boodschappen doen is simpel en goedkoop. Ook prettig dat je zelf mag variëren. Zo eet je geen enkele dag hetzelfde. Echt een aanrader wat mij betreft. Weeg nu 60 kilo en begon op 65:)

 17. Goedemiddag,

  wat een leuke review! Ik ben nu zelf met het programma bezig en het bevalt erg goed:)
  Inhoudelijk zeer duidelijk. Dat sporten naast het afslankprogramma niet nodig is werkt voor mij prima! Zit nu in week 8 en val ongeveer een 1.3 kilo af per week. Tevreden!!
  Groetjes
  Annet

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in