Hallu Forte 3 Review en Ervaringen

Hallux Valgus is een vervelende kwaal waarbij er een knobbel aan de voet ontstaat. Dit ziet er niet alleen heel oncharmant uit, je kunt ook vaak je favoriete schoenen niet meer dragen. De Hallu Forte 3 biedt hoop op een oplossing.

Wat is de Hallu Forte 3?

Hallux valgus is een vergroeiing  aan je middenvoetsbeentjes die langzaamaan ontstaat. Vaak ontstaat hallux valgus door een combinatie van verkeerd schoeisel en erfelijke aanleg. Ook overgewicht kan een rol spelen bij het ontstaan van hallus valgus (bron), net als overmatig lopen (bijvoorbeeld tijdens het werk).

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Hallux valgus is vaak erg pijnlijk. Naast de vervorming ontstaat er soms een ontsteking in de buurt van de knobbel. Tot op heden was de enige oplossing een operatie. In deze operatie wordt het middenvoetsbeen herstelt. Na deze operatie moet je vaak speciaal schoeisel dragen.

Hallu Forte 3 ervaringen
Hallu Forte 3 ervaringen

De Hallu Forte 3 is een soort mal die je om je voet kunt schuiven. Deze zorgt ervoor dat je hallux valgus zich niet verder kan ontwikkelen. Het product is zodanig ontworpen dat deze in de meeste schoenen past. Zelfs bij veel schoenen die een deel van de voet laten zien, zie je de Hallu Forte 3 niet.

De Hallu Forte 3 zou zijn ontwikkeld door een professor die luistert naar de naam Louis van Amstel. In zoekmachines verwijzen alle resultaten echter naar een danser met dezelfde naam.

Voor wie is de Hallu Forte 3 geschikt?

De Hallu Forte 3 is geschikt voor iedereen die normaal schoeisel draagt. Het product past mogelijk niet goed in combinatie met speciaal, orthopedisch schoeisel. Er bestaat een kleine kans op irritatie in het begin, als je voet nog moet wennen aan de mal.

Is de Hallu Forte 3 effectief?

Er is geen onderzoek gedaan naar apparaatjes zoals de Hallu Forte 3. Volgens sommige wetenschappers is een operatie zelfs de enige serieuze remedie tegen hallux valgus (bron).

Voordat je overgaat tot een operatie, is er wel iets anders dat je nog kunt proberen. Er zijn mallen op de markt die tenen iets verder uitspreiden. Dit is effectief tegen de pijn die hallux valgus veroorzaakt (bron). Omdat het uiteindelijk om een vergroeiing aan het bot gaat, is hallux valgus onomkeerbaar en vroeger of later zal een operatie wel noodzakelijk zijn.

Hallu Forte 3 wat is het
Hallu Forte 3 wat is het

Wat kost de Hallu Forte 3?

De Hallu Forte 3 is verkrijgbaar voor €61 inclusief gratis verzending. Je krijgt dan een paar van de mallen, zodat je beide voeten kunt behandelen.

Voordelen

De Hallu Forte ziet er stevig uit en is makkelijk aan te brengen. In de meeste schoenen zie je niet dat je een malletje om je voeten draagt.

Nadelen

Het is niet bewezen dat het product werkt. De kans is hierdoor aanwezig dat je de problemen erger maakt, waardoor je een zwaardere operatie nodig hebt. Als je last hebt van je voeten, ga dan naar de arts.

Conclusie

Er is nog nooit onderzoek gedaan naar de werking van mallen zoals de Hallu Forte 3. De kans bestaat hierdoor dat je je voetproblemen alleen maar erger maakt. De Hallu Forte 3 is iets aan de dure kant, maar wel van goede kwaliteit. Toch is de beste investering waarschijnlijk gewoon een bezoekje aan een huisarts of podoloog.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelSevinal Opti
Volgend artikelBuniduo Gel Comfort
hallu-forte-3Er is nog nooit onderzoek gedaan naar de werking van mallen zoals de Hallu Forte 3. De kans bestaat hierdoor dat je je voetproblemen alleen maar erger maakt. De Hallu Forte 3 is iets aan de dure kant, maar wel van goede kwaliteit. Toch is de beste investering waarschijnlijk gewoon een bezoekje aan een huisarts of podoloog.

15 Reacties

 1. Graag zou ik de Hallu Forte mede testen. Ik heb genoeg ongemak van mijn hallux valgus om er zonder operatie graag verbetering in aan te willen brengen. Ik heb een manegebedrijf en moet bijzonder veel lopen en dat gaat zelfs met orthopedische schoenen niet meer fijn.

 2. Graag zou ik Hallu Forte willen proberen, ik loop al jaren te dubben of ik een operatie aandurf, maar tot op heden heb ik nog niets ondernomen.
  Het zou mij veel pijn besparen en meer zelfvertrouwen geven wanneer mijn hallux valgus zou verdwijnen, durf mijn voeten aan niemand te laten ien.

 3. De medicijnen die ik moet slikken om de terugkeer op de kanker die ik had te voorkomen richten ontzettend veel schade aan. Door het onderdrukken van de oestrogeen productie in mijn lijf gaat het ouder worden hard. Men zegt dat dit medicijn het ouder worden met 10 jaar vervroegd.
  Ik leef zo gezond als ik kan om dit tegen te gaan. Helaas is de grote teen van mijn linker voet het daar niet mee eens. Die is scheef gegroeid. Als ik naar mijn voeten kijk kan ik wel huilen. Ik zou zo graag weer iets van normaal zien in en aan mijn lijf. Heel graag wil ik dit proberen in de hoop dat dit een beetje terug te draaien is.

 4. De medicijnen die ik moet slikken om de terugkeer op de kanker die ik had te voorkomen richten ontzettend veel schade aan. Door het onderdrukken van de oestrogeen productie in mijn lijf gaat het ouder worden hard. Men zegt dat dit medicijn het ouder worden met 10 jaar vervroegd.
  Ik leef zo gezond als ik kan om dit tegen te gaan. Helaas is de grote teen van mijn linker voet het daar niet mee eens. Die is scheef gegroeid. Als ik naar mijn voeten kijk kan ik wel huilen. Ik zou zo graag weer iets van normaal zien in en aan mijn lijf. Heel graag wil ik dit proberen in de hoop dat dit een beetje terug te draaien is.

 5. Aan Dhr. Louis Van Amstel,

  Geachte Prof,

  Als kinesist heb ik, zoals veel van mijn vrouwelijke patiënten een hallux valgus.
  De eerste metatarsaal heeft zich deftig naar de buitenkant verplaatst, is rood en pijnlijk in het gewricht met de proximale phalanx.

  Aangezien ik opmerkte dat u nog een aantal vrijwilliger zoekt om uw methode uit te testen zodat u het (hopelijk) gunstig resultaat
  kunt publiceren, ben ik kandidaat om aan uw traile deel te nemen.

  Mogelijks kan het voor u ook een belangrijke mond-aan-mond reclame betekenen.

  Uw antwoord tegemoet ziende, groet ik u en verblijf,

  met bijzondere hoogachting,

  Gilbert Steeman

 6. De website waarop dit gepromoot wordt (asiert.com) zou simpelweg verboden moeten worden. Je zal altijd zien dat er een onbestaand expert wordt vermeld, met steeds dezelfde foto van een zogenaamde infovergadering, compleet met vervaagde presentatie. De foto van een zogenaamde klant is een stockfoto – de persoon heeft tig andere namen op andere websites. Leugens in woord en beeld dus.

 7. je mag me een testingpakket toesturen aub

  het lijkt op iets dat me in mijn jeugd al eens aanbevolen werd maar waar ik toen de discipline niet voor had om het dagelijks te gebruiken,
  volgens mij werd dat s nachts gebruikt tijdens de helende slaap

  mijn scheve tenen worden alsmaar schever en het begint ook pijn te doen !

 8. ik ben geopereerd aan mijn linkervoet wegens hallux valgus. Nu begint mijn rechtervoet te lijden onder hallux valgus. Een tweede operatie zie ik echt niet zitten.

 9. Hallo, ik ben een vrouw van 64 jaar en ga al jarenlang gebukt onder die vreselijke hallux valgus knobbels. Bij mijn linkervoet groeit de grote teen zelfs over de 2e teen heen. Het is elke keer weer een ramp om een beetje goedpassende schoenen te vinden.
  Daarom zou ik ook wel willen proberen of jullie product mij zou kunnen helpen.
  Vriendelijke groet ,
  Eva Goedhart

 10. Ik zit opnieuw met hallux valgus probleem op mijn linkervoet en mijn andere voet is al geopereerd van een hallux valgus en wil deze pijnlijke ervaringen niet meer mee maken. Daarom wil ik dit uitproberen om zo van dit probleem zien af te geraken. Mvrgr. Heidi

 11. Hai, ik zou dit product graag voor jullie testen.. Ik heb een staand beroep en heb inmiddels zooltjes in mn schoenen. Dit hielp in het begin wel maar de pijn neemt helaas weer toe.

  Met vriendelijke groet,
  Tineke

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in