Hans Halveert Prijsvraag

Hans van der Beek ken je misschien wel van zijn columns in het Parool. Op 6 mei verschijnt het boek “Hans Halveert” dat Hans samen met gezondheidscoach Ralph Moorman (Hormoonfactor) heeft geschreven.

hans-halveert

Hans van der Beek is journalist, kettingroker en in het bezit van een gezellige dikke buik. Hans heeft een hekel aan bewegen en regelmatig grote dorst. Met hulp van gezondheidscoach Ralph Moorman gaat deze mid-veertiger op de gezonde toer. Gezondheidscoach Ralph Moorman begeleid Hans met als doel een gezonder en langer leven.

Hans Halveert ligt in het verlengde van de columns van Hans die te lezen zijn in Het Parool. Dit ‘dieetboek-light’ gaat verder waar de columns stoppen. Recepten en tis voor de luide man en achtergrondinformatie over bewuster leven en blijvende gedragsverandering. Geen streng regime of onmogelijke opdrachten maar in de vorm van inzichten. Afslanken is niet het doel maar het gevolg van iets kritischer kijken naar wat je in je mond stopt en welke lichaamsbeweging je hebt op een dag.

hans-halveert-prijsvraag2

Hans van der Beek

Hans van der Beek (1966) is journalist van Het Parool en schrijver. In 2008 verscheen zijn romandebuut Mijn vrouw heet Petra, over een geschiedenisdocent met een obsessie voor Chantal Janzen. Zijn tweede roman verscheen in 2010: Wees gegroet. Samen met Kluun maakte hij het kroegenboek Aan de Amsterdamse nachten.

Ralph Moorman

Ralph Moorman (1976) is gezondheidscoach. Eerder schreef hij De hormoonfactor (CPNB top-60) en Het hormoonbalansdieet. Ook zijn meest recente boek, De boodschappencoach – dat een verhelderend beeld geeft over de producten in de supermarkt. Van deze drie boeken zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Bewustwording

Afvallen is niet het doel van dit boek, het leert je om kritisch te kijken naar wat je in je mond stopt en welke lichaamsbeweging je hebt op een dag. En belangrijk is ook: het weten waarom je wilt veranderen en dat alleen realistische langetermijnstappen voor blijvend resultaat kunnen zorgen. Geen dieet maar een bewustwording!

Dit boek is een aanrader voor iedereen die net als Hans niet gelooft in diëten.

natascha

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in