HCG Elegance Oral 30

We kennen de druppels, tabletten en spray van Bio HCG. Elegance Oral 30 is de extra krachtige, verlengde HCG Oral afslankkuur met een duur van 30 dagen. Wil je meer dan 10% van uw huidige gewicht kwijt maar niet direct 2 HCG kuren achter elkaar volgen? Dan is deze HCG Elegance Oral 30 misschien wel iets voor jou.

egance

Vragen en Ervaringen met Bio HCG

Heb je vragen of wil je ervaringen uitwisselen over HCG Elegance Oral 30 of andere Bio HCG producten? Laat dan een reactie achter, lees de reacties van andere bezoekers of bezoek het officiële Bio HCG forum.

Dr Simeons

Elegance Oral 30 is gebaseerd op het dieet van de Britse Dr. Simeons dat al ruim 50 jaar gezien wordt als één van de beste manieren om in korte tijd verantwoord af te slanken zonder jojo-effect.. Elegance Oral 30 werkt net als de originele HCG Oral met het speciale dieet van Dr Simeons en de unieke dagelijks in te nemen vloeistof die u helpen om in korte tijd verantwoord af te slanken. Elegance Oral 30 is echter een luxe 30 daagse variant die zorgt voor een nog krachtiger afslankresultaat en zo dé optimale afslankkuur vormt.

Bio HCG Vloeistof

De Elegance Oral 30 afslankkuur bestaat uit een dagelijks in te nemen vloeistof die helpt het hongergevoel te verminderen en stimuleert verbranding van het mobiele vet, het vet dat opgeslagen is rond heupen, dijen, buik, billen en bovenarmen, maar laat het structurele vet, het vet dat in de spieren zit en bescherming biedt aan de organen, onaangetast. Het overtollige vet kan zo verdwijnen en de voor veel mensen typische probleemgebieden worden efficiënter aangepakt.

Dieethandleiding

Daarnaast ontvang je bij de Elegance Oral 30 kuur een 60 pagina’s tellende dieethandleiding met dieetadvies, vele smakelijke recepten en tips voor tijdens en na de kuur.

Voor iedereen die al vanalles heeft geprobeerd om zijn of haar ideale gewicht te bereiken en te behouden is dit de ideale oplossing. De uitgebalanceerde afslankbehandeling zorgt ervoor dat u niet alleen in korte tijd afvalt maar dat u uw nieuwe gewicht ook behoudt.

EcomMedics

Wil je juist maar een paar kilo kwijt? Dan is een halve Elegance Oral 30 kuur ideaal. Deel de kuur met een vriend(in) of familielid en bespaar! Elegance Oral 30 is een product van EcomMedics, leverancier van hoogwaardige voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Wil je meer dan 10% van uw huidige gewicht kwijt maar niet direct 2 HCG kuren achter elkaar volgen? Dan raden wij deze verlengde kuur aan.

Vragen en Ervaringen

Heb je vragen of wil je ervaringen uitwisselen over HCG Elegance Oral 30 of andere Bio HCG producten? Laat dan een reactie achter, lees de reacties van andere bezoekers of bezoek het officiële Bio HCG forum. Wil je meer weten over Bio HCG? Bekijk dan de BioHCG ervaringen en reviews over de veschillende biohcg afslankkuren in Nederland.

3 Reacties

  1. Het extra krachtige Elegance Oral dieet helpt om op een verantwoorde manier af te slanken. Voor iedereen die meer dan 10% van zijn huidige gewicht wil afvallen en liever niet direct een dubbele HCG Afslankkuur wil volgen raden wij de Elegance Oral 30 aan: in 30 dagen effectief afslanken!

    Geleverd met het beproefde Dr. Simeons dieet. De Elegance Oral oplossing helpt het hongergevoel te verminderen en stimuleert verbranding van het mobiele vet, het vet dat opgeslagen is rond heupen, dijen, buik, billen en bovenarmen, maar laat het structurele vet, het vet dat in de spieren zit en bescherming biedt aan de organen, onaangetast. Het overtollige vet kan zo verdwijnen en de voor veel mensen typische probleemgebieden worden efficiënter aangepakt.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in