Oral HCG Lean 2000 Druppels, Tabletten, Ampullen

Algemeen

De HCG-kuur (Simeons therapie) is een behandeling waarbij beoogd wordt door middel van gecontroleerde toediening van kleine doses HCG in 4-6 weken 10-15 kilo af te vallen. Hierbij verdwijnen vetophopingen vooral op de ongewenste plaatsen, zoals heupen, billen, buik of dijen. De methode is voor mannen even geschikt als voor vrouwen en het HCG heeft bij deze lage dosering geen blijvende bijwerkingen. Verwar een HCG kuur niet met Bio HCG.

BioHCG_Mardanti

Wat is HCG

Een HCG Kuur was alleen te volgen via een doorverwijzing van je huisarts naar een diëtiste. HCG is de afkorting van Human Choriongonadotropic Hormone, een lichaamseigen stof die bij mannen en vrouwen in het bloed kan worden gevonden. Bij de man heeft het onder andere een functie bij het indalen van de zaadbal op jeugdige leeftijd en bij de vrouw heeft het waarschijnlijk een functie in de zwangerschap. De voornaamste bron van HCG is de placenta en het wordt gewonnen uit de urine van zwangeren. Het HCG heeft een terugkoppel functie naar de hypothalamus, het regelcentrum in de hersenen, dat allerlei functies in het lichaam bestuurt, zoals de bijnierfunctie, de schildklierfunctie, de stofwisseling, de eetlust en de vetverbranding.

Bio HCG

De echte HCG is sinds december 2010 verboden. Klinieken en ook artsen mogen het middel niet meer voorschrijven om af te vallen. Het is oorspronkelijk een middel uit urine van zwangere vrouwen om andere vrouwen zwanger te maken. HCG mag sinds die tijd, ondanks de afslankende werking niet meer worden verkocht voor een ander doel als waarvoor het bedoeld is. Alles wat er nu wordt verkocht is Bio HCG. Dit is een kunstmatige HCG variant waarbij gebruik gemaakt van planten die een hongerstillende werking hebben.

Bio HCG+ Dagboek

We adviseren je om een Bio HCG+ Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Bio HCG+ Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Bio HCG+ Dagboekje.

Drie HCG varianten

Zoals je eerder kon lezen bestaan er meerdere varianten van HCG. De drie meest voorkomende HCG producten zijn HCG Tabletten, HCG Oral en HCG Spray+

HCG Tabletten

HCG Tabletten of HCG Tablets is een natuurlijke HCG variant. Door de tabletvorm is het eenvoudig te gebruiken door middel van het dagelijks in nemen van een tablet. De tabletten bestaan naast HCG voor een groot gedeelte uit planten extracten met een afslankende werking. Een HCG tabletten kuur kost ongeveer 50 euro en is een bewezen effectief voedingssupplement voor het HCG dieet. Lees hier meer over de HCG Tabletten.

HCG Oral Ampullen

De tweede variant heet HCG Oral. Dit is het oorspronkelijke  HCG product. HCG Oral bestaat uit ampullen met pure HCG druppels die je dagelijks oraal moet innemen. De prijs van HCG Oral Ampullen varieert, de prijs varieert van ongeveer 50 euro tot 200 euro per kuur. Dit is afhankelijk van de begeleiding die je bij het gebruik van de ampullen krijgt, en de samenstelling van de Ampullen. Dit wil overigens niet zeggen dat de duurste ampullen de beste zijn. Ervaring leert dat iedereen verschillend reageert op de verschillende ampullen.  Naast de ampullen ontvang je HCG Oral Vitamine B12 tabletten. Lees hier meer over de HCG Oral Ampullen.

HCG Spray+

Naast de tabletten en ampullen is HCG Spray+ de meest eenvoudige oplossing. De HCG Spray+ bestaat zoals de naam al doet vermoeden uit een spray die gevuld is met HCG vloeistof die nagenoeg gelijk is aan de HCG vloeistof uit de ampullen. Zelfs vitamine B12 zijn verwerkt in de spray zodat de bij HCG Oral eerder besproken tabletten niet nodig zijn. De spray is makkelijk in het gebruik eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen. De spray is met name bedoel voor iedereen die altijd een afslankkuur bij de hand wil hebben. Lees hier meer over HCG Spray+

Starten met Het HCG Afslankprogramma

Wil je aan de slag met het HCG afslankprogramma van Dr. Simeons, dan heb je de volgende mogelijkheden:

Veel basisinformatie over het HCG programma kun je vinden op het HCG Forum. Ondersteuning kun je krijgen van een HCG consulente of via het HCG Forum of HCG Blog.

HCG Lean 2000

Een andere HCG variant die erg populair is heet ‘HCG Lean 2000’ Deze HCG kuur is oorspronkelijk afkomstig uit Amerika en heeft een krachtigere uitwerking dat de HCG kuur die op dit moment in Europa te koop is. HCG Lean 2000 bestaat uit flesjes van 30ml voor een kuur van 23 dagen of 60ml voor een kuur van 46 dagen. De HCG Lean 2000 druppels stimuleren net als de Nederlandse druppels de vetverbranding van overtollig vet op onder meer de heupen, billen en en buik. Een HCG Lean 2000 kuur bestaat uit twee afslankfases. Tijdens de eerste fase neemt je de eerste 2 dagen, 3 keer per dag 30 minuten voor elke maaltijd de voorgeschreven dosis HCG Lean 2000 druppels. Tijdens de eerste twee dagen eet je overigens normaal. Vanaf dag drie stap je over op een caloriearm eetpatroon in combinatie met de druppels. Een nadeel van HCG Lean 2000 is dat het niet officieel in Nederland te koop is en op dit moment ook niet is goedgekeurd voor de Nederlandse markt.

Ervaringen met HCG Producten

Vragen over HCG ? Voor vragen en ervaringen met alle HCG producten zoals HCG, BIO-HCG+, HCG Lean 2000, Oral HCG, Momentum, HCG tabletten en HCG Ampullen bezoek je het HCG Ervaringen Forum.

Werking van HCG

Door toediening van zeer kleine hoeveelheden HCG wordt, door beïnvloeding van de hypothalamus, de vetverbranding geactiveerd en wordt het hongergevoel onderdrukt. Dit effect van HCG werd ontdekt in India doordat jongetjes die werden behandeld met HCG voor het niet indalen van de zaadballetjes tegelijkertijd gingen afvallen. Men ziet ook in tijden van honger dat er toch gezonde kinderen worden geboren, soms ten koste van de vetreserves van de moeder. Omdat het HCG dus een rol speelt bij de voortplanting, onderdrukt het de normale reactie die er ontstaat als men op dieet gaat, namelijk calorieën vasthouden en hongergevoel. Deze natuurlijke overlevingsreactie wordt geregeld door de hypothalamus en iedereen kent dit probleem, het is namelijk de oorzaak van het jojo effect. Door het toedienen van de dagelijkse kleine hoeveelheid HCG wordt de hypothalamus als het ware gerustgesteld en er ontstaat geen overlevingsreactie, dus geen hongergevoel en de vetreserves kunnen worden aangesproken. Men kan dan dus zonder problemen een laag calorisch dieet volgen. Gebleken is dat het volgen van het HCG-dieet zonder begeleidende injecties niet hetzelfde effect heeft; men krijgt wel honger, voelt zich slap en er ontstaat wel een jojo effect!

Kosten HCG

De kosten van een HCG kuur variëren afhankelijk per product tussen de 50 en 200 euro (prijsniveau 2011), maar door onvoorziene, individuele schommelingen kunnen er bijkomende kosten zijn. Daar de kuur alleen onder medische begeleiding mag worden toegepast, wordt een deel van de kosten door ziektekostenverzekering vergoed. informeer bij je ziektekosten verzekeraar voor meer informatie.

Medische begeleiding

Bij het eerste consult wordt een uitgebreid medisch vraaggesprek (anamnese) en lichamelijk onderzoek met o.a. vetmeting verricht. Gedurende de behandeling krijgt u dagelijks een HCG-injectie in het dijbeen. Deze worden op de praktijk of door uzelf toegediend (na instructie door de verpleegkundige). Tegelijkertijd moet u zich aan een specifiek dieet en enkele leefregels houden. Tijdens de kuur wordt u elke 1-2 weken gecontroleerd door de arts, u krijgt een multi vitamine en twee extra injecties voor de hypothalamus.

Jouw Ervaring met HCG

Wat is jouw ervaring over de HCG kuur? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem! Wil je meer weten over Bio HCG? Bekijk dan de BioHCG ervaringen en reviews over de veschillende biohcg afslankkuren in Nederland.

285 Reacties

 1. De HCG kuren zijn nu met korting verkrijgbaar bij deze webshop. Gebruik de code vetvrij06 en ontvang 5 euro korting bij besteding vanaf 50 euro.

 2. hallo allemaal,

  ik heb tijd geleden begonnen met hcg spray. ik moet eerlijk zeggen dat aan het begin ik heel erg moeilijk heb gehad ( heeeeel erg) maar nu zit ik op dag 6 en ik voel bijna geen honger meer. ik ben al 4 kilo lichter en kan natuurlijk niet zeggen of het door de spray komt of dat ik het goed heb doorgezet. neem trouwens ook geen tussedoortjes alleen 2 keer per dag salade met 100 gram kipfile.
  nu heb ik een vraagje ik heb altijd vlees gewogen en daarna klaargemaakt moet dat zo of klaar maken en dan wegen want het maakt behoorlijk uit….
  wie o wie weet et
  ( staat ook niet in de gebruiksaanwijzing)

  • Ik krijg bij de diëtiste te horen dat ik bij vlees vooraf moet wegen (dus rauw gewicht)!

 3. Hi allemaal , gebruik al een aantal weken HCG lean 2000 plus druppels van de Green Coffee Store en ben nu in mijn 3 de week al bijna 6 Kilo’s lichter.
  De HCG lean druppels zorgen dat ik minder honger heb door de dag heen het is snel en makkelijk in gebruik en ik ben super tevreden
  Echt een aanrader!

  Bio HCG Ervaringen Forum

  • ik ga deze nu ook bestellen. de nederlandse versies stillen mijn hongergevoel niet meer. blij om te horen dat jij er tevreden over bent, want het is toch altijd weer iets onbekends waaraan je geld gaat uitgeven.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in