Healy Reviews en Ervaringen

De laatste tijd is er veel publiciteit rondom de Healy. Dit is een apparaatje dat kleine stroompjes in een bepaalde frequentie door je lichaam stuurt. Op deze manier kun je allerlei klachten verhelpen. Volgens de fabrikant helpt de Healy onder meer bij fibromyalgie, pijn aan de botten en bij migraine.

Healy gold

De Healy Gold is het instapmodel van de Healy. Dit apparaat kost iets meer dan €500. De Healy Gold is een kastje van 5.5 bij 5.5 cm en je kunt het kastje opladen via een USB-kabeltje. Je krijgt er een aantal elektroden bij. Je hebt toegang tot een beperkt aantal programma’s. Deze kun je instellen via een app.

healy resonance

Healy Resonance

De Healy Resonance is het meest luxe model uit de Healy lijn. Je betaalt hier op het moment van schrijven €2538.97 voor. Met de Healy Resonance krijg je toegang tot alle mogelijke programma’s. Dit apparaat slaat ook gegevens over jouw lichaam op, die door artsen kunnen worden gebruikt om je gezondheid te analyseren.

Overigens heeft de Healy Resonance niet alleen programma’s die helpen bij pijnklachten. Je kunt het apparaat ook zo instellen dat het je helpt bij het verbeteren van je gezondheid. Zo zijn er programma’s voor het verbeteren van je slaap, voor de chakras en voor de schoonheid.

Healy World

Healy World is de naam van de website van het bedrijf Healy. Het bedrijf achter het apparaat heet ook Healy World. Dit bedrijf is geregistreerd op een adres aan de Potsdamer Platz in Berlijn. Het bedrijf heeft dochterondernemingen over de gehele wereld, maar de Nederlandse markt wordt vanuit Duitsland bediend.

Healy Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Healy zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Healy graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Healy programma’s

Er zijn een groot aantal programma’s beschikbaar voor de Healy. Het verschilt per type apparaat hoeveel programma’s je kunt gebruiken. De programma’s vallen uiteen in allerlei categorieën, waarvan de belangrijkste zijn:

 • Pijn en de geest
 • Geestelijk evenwicht
 • Slaap
 • Beauty
 • Beroep
 • Beschermingsprogramma’s

Je stelt de programma’s voor de Healy in met de speciale Healy App. Deze is beschikbaar voor Android en iOS (Apple). Belangrijk is welk type apparaat je hebt gekocht. Dit bepaalt welke programma’s je allemaal kunt gebruiken. Binnen deze groepen zijn nog weer meerder programma’s, waardoor je in totaal op meer dan 120 programma’s uit komt.

Healy shop

Als je producten van Healy wilt komen, dan kan dat via de officiële website. In de officiële Healy winkel kun je ook upgrades kopen, losse programma’s en andere accessoires.  De producten worden ook verkocht via feestjes en tussenpersonen. Om een product te kunnen kopen, heb je zelfs een link nodig van een bestaande gebruiker.

Healy korting

Op het afrekenscherm van Healy staat de mogelijkheid om een korting te verkrijgen. Op dit moment zijn er geen kortingscodes bij ons bekend.

Healy Review

Op verschillende plekken op internet kom je ronkende reviews tegen van mensen die erg enthousiast zijn over de Healy. Een van de redenen is dat Healy werkt met een programma waarbij mensen geld verdienen door nieuwe klanten aan te leveren. Dit werkt op dezelfde manier als met Tupperware of Herbalife.

In een uitzending van Radar vertelt professor Wouter Serdijn dat de werking van de Healy niet gebaseerd is op wetenschappelijke feiten. Vermoedelijk stuurt het apparaat wat willekeurige elektrische schokjes om je het gevoel te geven dat er iets gebeurt. Het apparaat kan volgens Serdijn ook niets meten in je lichaam.

Healy negatieve ervaringen

Er zijn meer mensen met negatieve ervaringen met de Healy. In het TV-programma Radar van de AVROTROS is ook gewaarschuwd voor dit apparaatje. Volgens het programma maakt de fabrikant van de Healy allerlei valse medische claims die niet waargemaakt kunnen worden.

De fabrikant beweert dat het een apparaat een CE-keurmerk heeft voor medische apparaten, maar dit keurmerk houdt in dit geval alleen maar in dat het apparaat technisch veilig is. Dit zegt niets over de medische effectiviteit van het apparaat.

 

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelSupp24 Fatburner Review en Ervaringen
Volgend artikelSlimdropico Review en Ervaringen

21 Reacties

 1. Één ik kreeg een ijzeren kast vanop hoogte op m’n voet en herstel gaat moeizaam. Omdat de lymfevaten beschadigd zijn blijf ik last hebben van oedeem zodat ik haast in geen enkele schoen kan
  Ik wil detoxen en resetten met de healy.
  Dank voor de geboden kans.

 2. Graag zou ik de healy willen testen om te kijken of ik effect merk mbt een paniekstoornis waar ik al meer dan 20 jaar last van heb. Daarnaast staan mijn spieren altijd aangespannen (mijn lijf staat standaard in de ‘fight-or-flight stand’ zeg maar). Ik meld me dus graag aan voor het testpanel.

 3. Heel graag zou ik de Healy Resonance gratis willen testen om te kijken of het iets is voor mijn dochter van 16 die met stress, vermoeidheid en slaapproblemen kampt.

 4. Hallo, ik sta toch wat sceptisch hier tegenover, het lijkt te simpel om waar te zijn. Ik zou wel eens zelf willen ervaren of dit effectief iets doet of als het puur reclame is. Ben benieuwd want als het echt doet wat de tekst zegt zou ik dus mij man misschien van zijn jarenlange depressie afhelpen en mij wat rust geven. Super toch! Groeten
  Myriam

 5. Ik zou graag dit apparaatje eens testen. Als alle beweringen kloppen zou dit echt een uitkomst zijn voor mijn migraine en fibromyalgie. Ik heb echt al wel eens op het punt gestaan om het aan te schaffen, maar door de hele organisatorische constructie blijf ik toch twijfelen.
  Er zijn weinig echt eerlijke reacties en ervaringen te vinden; ze verwijzen je voor ervaringen naar een Facebook-pagina, maar zodra je enigzins kritisch bent wordt je daar uit gegooid 😇…
  Dus ik zou graag een bijdrage leveren aan een eerlijk onafhankelijk beeld.

 6. Oeh, ik zou ook heel graag willen testen of dit iets voor mij en mijn gezin kan zijn. Vooral bij betere slaap (lig nu ook alweer een uur wakker, terwijl iedereen slaapt) en minder stress en onrust kan ik wel wat hulp gebruiken.

 7. Oeh, ik zou ook heel graag willen testen of dit iets voor mij en mijn gezin kan zijn. Vooral bij betere slaap en minder stress en onrust kan ik wel wat hulp gebruiken.

 8. Ik ben heel benieuwd of ik effect merk. Heb last van migraine, dus benieuwd of de health hierbij helpt. Tegelijkertijd vind ik het spannend, werkt het? Ik doe dus graag mee met het testpanel.

 9. Beste,

  Ik zou graag de healy willen testen ! Het lijkt mij interessant om te onderzoeken wat er gebeurd. Ik ben heel erg benieuwd !

  Vriendelijke groeten,

  Cariem

 10. Zijn er nog testplekjes beschikbaar? Ik zou ‘m graag gebruiken bij chronische vermoeidheid. Ik ben heel benieuwd of daar effect bij te merken is.

 11. Würde gerne mitmachen…..wohne in Deutschland.

  Höre positives……und würde auch das teuerste gerät kaufen….

 12. Ik ben erg nieuwschierig naar de Healy en zou hem dan ook heel graag willen testen. Heb kortgeleden zelf een bioresonantie behandeling ondergaan en ben daar erg positief over. Ik zou graag uittesten of dat gewoon thuis kan met zo’n klein apparaatje. Heb al lange tijd vage klachten en zou het ook graag voor mijn gezin willen gebruiken.

 13. Ik zou graag de healy willen uitproberen. Ik zit eraan te denken om er een aan te schaffen maar het is een nogal duur apparaat, denkend aan de healy resonance. Ik heb verschillende lichamelijke en geestelijke klachten. Zit in therapie voor een zware ptss. EMDR geeft weinig resultaat.

 14. Hai,
  Heel erg graag zou ik de Healy willen testen. Ik ben ten einde raad: ik kan niets meer op mijn ogen en gezicht smeren (niet eens poeder): ik krijg dan enorme vochtwallen onder mijn ogen. Heb al allerlei artsen gezien (dermaroloog, KNO arts, internist, zelfs 2 allergologen). Ik blijk geen allergie te hebben. Inmiddels heb ik ook dikke ogen als ik niks opsmeer. Geen arts kan me helpen. Ik moet ermee leren leven volgens hen. Maar ben zo verdrietig. Ben een vrouw van 44 en zie er graag ook zo uit. Nu denkt iedereen dat ik moe ben of me niet lekker voel. Heb al zoveel geld uitgegeven in de hoop dat m’n klachten zouden verdwijnen, dat ik nu het liefst eerst iets zou willen uitproberen.
  Hoop van harte dat ik de Healy mag proberen om te kijken of mijn klachten verminderen 🙏🏼

 15. Hallo,
  Ik wil de Healy echt eerst grondig testen voor mij zelf voordat ik hem aanschaf. Ik zit echt te twijfelen tussen Healy en de Spooky 2 Rife.
  Mvgr Adrian

 16. Ik wil de Healy echt eerst grondig testen voor mij zelf voordat ik hem aanschaf. Ik zit echt te twijfelen tussen Healy en de Spooky 2 Rife.

 17. Zou de healy dolgraag willen testen omdat ik al een paar jaar aan het tobben ben en er onlangs fibromyalgie gediagnosticeerd is. Medicijnen werken amper en hebben zoveel nare bijwerkingen. Als de healy doet wat er gezegd wordt dan teken ik ervoor.

 18. Hallo,
  Ik zou graag de healy testen. Hoor er regelmatig over en ben erg benieuwd of dat we werkt…
  Mvg
  Katrijn

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in