Healy Reviews en Ervaringen

De laatste tijd is er veel publiciteit rondom de Healy. Dit is een apparaatje dat kleine stroompjes in een bepaalde frequentie door je lichaam stuurt. Op deze manier kun je allerlei klachten verhelpen. Volgens de fabrikant helpt de Healy onder meer bij fibromyalgie, pijn aan de botten en bij migraine.

Healy gold

De Healy Gold is het instapmodel van de Healy. Dit apparaat kost iets meer dan €500. De Healy Gold is een kastje van 5.5 bij 5.5 cm en je kunt het kastje opladen via een USB-kabeltje. Je krijgt er een aantal elektroden bij. Je hebt toegang tot een beperkt aantal programma’s. Deze kun je instellen via een app.

healy resonance

Healy Resonance

De Healy Resonance is het meest luxe model uit de Healy lijn. Je betaalt hier op het moment van schrijven €2538.97 voor. Met de Healy Resonance krijg je toegang tot alle mogelijke programma’s. Dit apparaat slaat ook gegevens over jouw lichaam op, die door artsen kunnen worden gebruikt om je gezondheid te analyseren.

Overigens heeft de Healy Resonance niet alleen programma’s die helpen bij pijnklachten. Je kunt het apparaat ook zo instellen dat het je helpt bij het verbeteren van je gezondheid. Zo zijn er programma’s voor het verbeteren van je slaap, voor de chakras en voor de schoonheid.

Healy World

Healy World is de naam van de website van het bedrijf Healy. Het bedrijf achter het apparaat heet ook Healy World. Dit bedrijf is geregistreerd op een adres aan de Potsdamer Platz in Berlijn. Het bedrijf heeft dochterondernemingen over de gehele wereld, maar de Nederlandse markt wordt vanuit Duitsland bediend.

Healy Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Healy zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Healy graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Healy programma’s

Er zijn een groot aantal programma’s beschikbaar voor de Healy. Het verschilt per type apparaat hoeveel programma’s je kunt gebruiken. De programma’s vallen uiteen in allerlei categorieën, waarvan de belangrijkste zijn:

 • Pijn en de geest
 • Geestelijk evenwicht
 • Slaap
 • Beauty
 • Beroep
 • Beschermingsprogramma’s

Je stelt de programma’s voor de Healy in met de speciale Healy App. Deze is beschikbaar voor Android en iOS (Apple). Belangrijk is welk type apparaat je hebt gekocht. Dit bepaalt welke programma’s je allemaal kunt gebruiken. Binnen deze groepen zijn nog weer meerder programma’s, waardoor je in totaal op meer dan 120 programma’s uit komt.

Healy shop

Als je producten van Healy wilt komen, dan kan dat via de officiële website. In de officiële Healy winkel kun je ook upgrades kopen, losse programma’s en andere accessoires.  De producten worden ook verkocht via feestjes en tussenpersonen. Om een product te kunnen kopen, heb je zelfs een link nodig van een bestaande gebruiker.

Healy korting

Op het afrekenscherm van Healy staat de mogelijkheid om een korting te verkrijgen. Op dit moment zijn er geen kortingscodes bij ons bekend.

Healy Review

Op verschillende plekken op internet kom je ronkende reviews tegen van mensen die erg enthousiast zijn over de Healy. Een van de redenen is dat Healy werkt met een programma waarbij mensen geld verdienen door nieuwe klanten aan te leveren. Dit werkt op dezelfde manier als met Tupperware of Herbalife.

In een uitzending van Radar vertelt professor Wouter Serdijn dat de werking van de Healy niet gebaseerd is op wetenschappelijke feiten. Vermoedelijk stuurt het apparaat wat willekeurige elektrische schokjes om je het gevoel te geven dat er iets gebeurt. Het apparaat kan volgens Serdijn ook niets meten in je lichaam.

Healy negatieve ervaringen

Er zijn meer mensen met negatieve ervaringen met de Healy. In het TV-programma Radar van de AVROTROS is ook gewaarschuwd voor dit apparaatje. Volgens het programma maakt de fabrikant van de Healy allerlei valse medische claims die niet waargemaakt kunnen worden.

De fabrikant beweert dat het een apparaat een CE-keurmerk heeft voor medische apparaten, maar dit keurmerk houdt in dit geval alleen maar in dat het apparaat technisch veilig is. Dit zegt niets over de medische effectiviteit van het apparaat.

 

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelKeto Plus Review en Ervaringen
Volgend artikelSlimdropico Review en Ervaringen

81 Reacties

 1. Wil m super graag testen vooral voor afvallen en pijn/ slaap ben zo benieuwd als t werkt koop ik m zeker en wellicht kunnen mijn gezinsleden etc hem gebruiken

 2. Ik zou dit graag willen testen, heb al meer dan 10 jaar last van mijn onderbeen en slaap de lastste tijd erg slecht, kort

 3. Ik ben al jaren chronisch vermoeid na 2 keer doormaken kanker.
  Hopelijk kan de healy iets beteken mbt vermoeidheid en pijn na kanker.

 4. Goedendag,

  Als leefstijl coach zou ik graag de Healy willen testen om zo te onderzoeken of dit ook iets voor mijn klanten zou kunnen zijn.

 5. Ik zou graag het apparaat proberen voor mijn zoon. Hij staat altijd ‘aan’ waardoor hij herl gespannen is, hij heeft altijd een ‘vol hoofd’ en problemen met in slaap komen. Rust in zijn lijf en hoofd is meer dan welkom.

 6. Ik wil de healy heel graag proberen omdat ik fybromyalgie heb , altijd pijn heb en moe ben, ook mentaal zit ik niet goed in mijn vel en nog vele andere klachten. Ik geloof heel erg in alternatieve geneeswijzen en zou superblij zijn om deze kans te krijgen.!

 7. Hallo,
  Ik ben erg geïnteresseerd in de healy omdat ik last heb van slapeloosheid , angst en depressie. Ik zou zo graag weer normaal wil leven !
  Mvg edith

 8. Beste heer/mevrouw,
  Ik ben super geïnteresseerd in de healy. Met mijn achtergrond als holistisch therapeut zie ik met dit apparaatje een mooie basis voor een bedrijfje. Ik ben benieuwd of mijn ervaringen echt zo zijn als het apparaatje beloofd.
  Vriendelijke groeten,
  Mieke

 9. Ik wil heel graag de healy testen.
  Een vriendin wees me erop en ik was erg nieuwsgierig. Dit is voor mij als single mama (met ADHD, en 2 ukkies met ADHD) de uitgelezen kans om de healy zelf te testen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in