Healy Reviews en Ervaringen

De laatste tijd is er veel publiciteit rondom de Healy. Dit is een apparaatje dat kleine stroompjes in een bepaalde frequentie door je lichaam stuurt. Op deze manier kun je allerlei klachten verhelpen. Volgens de fabrikant helpt de Healy onder meer bij fibromyalgie, pijn aan de botten en bij migraine.

Healy gold

De Healy Gold is het instapmodel van de Healy. Dit apparaat kost iets meer dan €500. De Healy Gold is een kastje van 5.5 bij 5.5 cm en je kunt het kastje opladen via een USB-kabeltje. Je krijgt er een aantal elektroden bij. Je hebt toegang tot een beperkt aantal programma’s. Deze kun je instellen via een app.

Healy Healy Reviews en Ervaringen Healy resonance
healy resonance

Healy Resonance

De Healy Resonance is het meest luxe model uit de Healy lijn. Je betaalt hier op het moment van schrijven €2538.97 voor. Met de Healy Resonance krijg je toegang tot alle mogelijke programma’s. Dit apparaat slaat ook gegevens over jouw lichaam op, die door artsen kunnen worden gebruikt om je gezondheid te analyseren.

Overigens heeft de Healy Resonance niet alleen programma’s die helpen bij pijnklachten. Je kunt het apparaat ook zo instellen dat het je helpt bij het verbeteren van je gezondheid. Zo zijn er programma’s voor het verbeteren van je slaap, voor de chakras en voor de schoonheid.

Healy World

Healy World is de naam van de website van het bedrijf Healy. Het bedrijf achter het apparaat heet ook Healy World. Dit bedrijf is geregistreerd op een adres aan de Potsdamer Platz in Berlijn. Het bedrijf heeft dochterondernemingen over de gehele wereld, maar de Nederlandse markt wordt vanuit Duitsland bediend.

Healy Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Healy zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Healy graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Healy Healy Reviews en Ervaringen Meer informatie

Healy programma’s

Er zijn een groot aantal programma’s beschikbaar voor de Healy. Het verschilt per type apparaat hoeveel programma’s je kunt gebruiken. De programma’s vallen uiteen in allerlei categorieën, waarvan de belangrijkste zijn:

 • Pijn en de geest
 • Geestelijk evenwicht
 • Slaap
 • Beauty
 • Beroep
 • Beschermingsprogramma’s

Je stelt de programma’s voor de Healy in met de speciale Healy App. Deze is beschikbaar voor Android en iOS (Apple). Belangrijk is welk type apparaat je hebt gekocht. Dit bepaalt welke programma’s je allemaal kunt gebruiken. Binnen deze groepen zijn nog weer meerder programma’s, waardoor je in totaal op meer dan 120 programma’s uit komt.

Healy shop

Als je producten van Healy wilt komen, dan kan dat via de officiële website. In de officiële Healy winkel kun je ook upgrades kopen, losse programma’s en andere accessoires.  De producten worden ook verkocht via feestjes en tussenpersonen. Om een product te kunnen kopen, heb je zelfs een link nodig van een bestaande gebruiker.

Healy korting

Op het afrekenscherm van Healy staat de mogelijkheid om een korting te verkrijgen. Op dit moment zijn er geen kortingscodes bij ons bekend.

Healy Review

Op verschillende plekken op internet kom je ronkende reviews tegen van mensen die erg enthousiast zijn over de Healy. Een van de redenen is dat Healy werkt met een programma waarbij mensen geld verdienen door nieuwe klanten aan te leveren. Dit werkt op dezelfde manier als met Tupperware of Herbalife.

In een uitzending van Radar vertelt professor Wouter Serdijn dat de werking van de Healy niet gebaseerd is op wetenschappelijke feiten. Vermoedelijk stuurt het apparaat wat willekeurige elektrische schokjes om je het gevoel te geven dat er iets gebeurt. Het apparaat kan volgens Serdijn ook niets meten in je lichaam.

Healy negatieve ervaringen

Er zijn meer mensen met negatieve ervaringen met de Healy. In het TV-programma Radar van de AVROTROS is ook gewaarschuwd voor dit apparaatje. Volgens het programma maakt de fabrikant van de Healy allerlei valse medische claims die niet waargemaakt kunnen worden.

De fabrikant beweert dat het een apparaat een CE-keurmerk heeft voor medische apparaten, maar dit keurmerk houdt in dit geval alleen maar in dat het apparaat technisch veilig is. Dit zegt niets over de medische effectiviteit van het apparaat.

 

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringKeto Plus Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenIdealica Review en Ervaringen
healyEr zijn meer mensen met negatieve ervaringen met de Healy. In het TV-programma Radar van de AVROTROS is ook gewaarschuwd voor dit apparaatje. Volgens het programma maakt de fabrikant van de Healy allerlei valse medische claims die niet waargemaakt kunnen worden. De fabrikant beweert dat het een apparaat een CE-keurmerk heeft voor medische apparaten, maar dit keurmerk houdt in dit geval alleen maar in dat het apparaat technisch veilig is. Dit zegt niets over de medische effectiviteit van het apparaat.

234 Reacties

 1. Ik wil het product graag testen voor de claims dat er meer energie beschikbaar gemaakt wordt in de cel om gezondheidsproblemen zoals pijn, infecties, metabole problemen, laag energieniveau.. op te lossen

 2. Ik zou graag de healy uittesten omdat ik veel lichamelijke klachten heb. Mijn hormonen zijn uit balans en ik heb spier en gewrichtsklachten. In de reguliere medische wereld kan ik niet echt de hulp vinden die ik zoek, dus daarom zoek ik juist in het alternatieve circuit oplossingen. Ik vind het wel logisch klinken dat je met stroomsignalen het lichaam kan helpen de balans terug te vinden. Met voeding doe ik al een hele hoop, dus wellicht kan dit apparaatje mijn lijf vinden beter in balans te komen zodat ik mijn klachten kwijt raak.

 3. Ik heb al heeeeel lang ernstige slaapproblemen, ben snel overprikkeld. Voel me uitgeput. Ik hoop dat een Healy mee kan helpen een zou het graag eens uitproberen.

 4. ik lap die negatieve reacties allemaal aan mijn laars want ik gebruik het zelf en weet wat het bij mij doet. Ik had last van knie en enkel en ik loop zonder pijn. Ik detox en dat is wonderbaarlijk goed. Al het gif eruit. Ik slaap goed. Ook heb ik een tremor en dat heb ik nog niet gevonden om met de healy te behandelen. Ik denk echter, de belanghebbenden bij verkoop medicijnen, te bang zijn en het daarom afkeuren. Want wat met de medicijnen als iedereen zo’n healy heeft?
  Wilt u proberen? kom maar, niet goed ,geld terug.

 5. Ik wil de healy graag testen bij de fybromyalgie ( pijn vermindering en stijfheid) en botdichtheid. Tevens vooe slaapverbetering en hormoonbalans.

 6. Ik zou graag willen uitproberen of het verlichting kan brengen voor aanhoudende zenuwpijnen in mijn rug en hooikoortsklachten.

 7. Aangezien ik nog steeds last heb van burnout, gewrichtspijnen, angsten en slaapstoornissen lijkt het me de moeite op de Healy te proberen. Benieuwd of die me kan helpen meer in balans te komen.

 8. Goeiedag
  Ik zou heel graag in aanmerking willen komen .
  Ik heb neuropathie door chemotherapie in het verleden.
  Met vriendelijke groet
  Francien

 9. Ik volg momenteel een opleiding tot gezondheidsconsulent en ben zeer geïnteresseerd in de werking van Healy. Mss zelfs interessant om mijn eindwerk hierover te maken.

 10. Hi, ik ben Kyra 28 jaar en woon sinds 2 jaar in Spanje. Ik heb sinds mijn 22e chronische pijn aan mijn spieren. Er is na heel wat onderzoeken fibromyalgie geconstateerd. Ik heb door de vele pijn een hele moeilijke periode achter te rug, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Na mijn revalidatie van 16 weken ging het een stuk beter. Sinds ik in Spanje woon voel en ben ik nog meer opgeknapt. Ik doe aan yoga en ben tijdens deze periode veel spiritueler geworden. Ik zou de Healy graag willen testen om te kijken of ik echt helemaal van mijn klachten af kan komen. Groetjes, Kyra

 11. Ik heb al ruime tijd een paniek en angststoornis en zou daar graag verlichting in willen voelen.
  Zou daarom graag de Healy willen testen
  Groet,Claudia

 12. Mooie kans om de Healy uit te proberen! Ik heb pijnklachten in mijn knie, een gebroken rib, een vertraagde schildklier en zou mijn tekorten willen aanvullen… Ik heb gehoord dat dit met de Healy kan. Ik ben benieuwd!

 13. Ik heb een Healy (2e hands op marktplaats) gekocht. En ik merk wel echt verschil. Ik word er echt rustiger door. En ook al zou het maar een placebo-effect zijn (ik geloof het niet, want ik kijk naar de programma’s en het zijn echt specifieke klachten die het oplost; maar stel dat…) dan was het nog zijn geld waard! (Ook met slapen heb ik echt het idee dat ik met een programma van slaap, beter en dieper slaap. Ook moeite met diepe slaap bereiken ;)) Ik ga binnenkort overstappen op een andere versie die nog meer kan :)

 14. Hallo!
  Ik had healy graag eens getest om te voelen of het een effect zou hebben op mijn chronische kniepijnen. Daarnaast heb ik last van een stijve rug en heb ik veel stijve spieren en pezen. Ik ben 26 en al even op zoek naar verlichting voor deze klachten. Ben dus heel benieuwd of deze vorm van bioresonantie iets zou opleveren.
  Hartelijke groetjes!

 15. Ik zou het fantastisch vinden als ik de Gealy kan testen. Ik heb mijn eigen holistische praktijk aan huis en ik denk dat het een super aanvulling-toevoeging kan zijn voor hé behandelingen die ik aanbied. Ik hoop dan ook dat ik in aanmerking kom? Ik wacht jullie bericht af.
  Kim van Lier
  Heart-to-Heal
  Almere

 16. Hi, graag zou ik de Healy uitproberen door klachten aan mijn knieën en rug waar ik vooral in het koude seizoen veel last van heb. Verder ben ik erg benieuwd of er een manier is om concentratie mee te verbeteren. Mooie dag gewenst!

 17. Ik kom heel graag in aanmerking om een Healy uit te proberen. Mijn gezondheid is slecht, oa diabetes en obesitas. Ik heb veel pijn o.a. als gevolg van verminderde spierkracht in mijn schouders en armen (overblijfsel aanval spierziekte). Daarnaast slaap ik altijd slecht – geen diepe slaap – als gevolg van veel trauma in mijn systeem en de pijn, en ben ik (dus?) chronisch moe. Ik eet heel gezond, zorg voor voldoende ontspanning en beweeg binnen mijn beperkingen. Maar ik takel steeds meer af. Ik overweeg een healy aan te schaffen omdat dat wellicht mijn klachten (vooral pijn en moe) kan verlichten. Als ik alleen al beter slaap kom ik wellicht uit de negatieve spiraal! Maar wel veel geld voor iets waarvan ik niet zeker weet of het gaat helpen. Dit onderzoek komt als geroepen. Ik hoop dat ik mee mag doen!

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in