Healy Reviews en Ervaringen

De laatste tijd is er veel publiciteit rondom de Healy. Dit is een apparaatje dat kleine stroompjes in een bepaalde frequentie door je lichaam stuurt. Op deze manier kun je allerlei klachten verhelpen. Volgens de fabrikant helpt de Healy onder meer bij fibromyalgie, pijn aan de botten en bij migraine.

Healy gold

De Healy Gold is het instapmodel van de Healy. Dit apparaat kost iets meer dan €500. De Healy Gold is een kastje van 5.5 bij 5.5 cm en je kunt het kastje opladen via een USB-kabeltje. Je krijgt er een aantal elektroden bij. Je hebt toegang tot een beperkt aantal programma’s. Deze kun je instellen via een app.

healy resonance

Healy Resonance

De Healy Resonance is het meest luxe model uit de Healy lijn. Je betaalt hier op het moment van schrijven €2538.97 voor. Met de Healy Resonance krijg je toegang tot alle mogelijke programma’s. Dit apparaat slaat ook gegevens over jouw lichaam op, die door artsen kunnen worden gebruikt om je gezondheid te analyseren.

Overigens heeft de Healy Resonance niet alleen programma’s die helpen bij pijnklachten. Je kunt het apparaat ook zo instellen dat het je helpt bij het verbeteren van je gezondheid. Zo zijn er programma’s voor het verbeteren van je slaap, voor de chakras en voor de schoonheid.

Healy World

Healy World is de naam van de website van het bedrijf Healy. Het bedrijf achter het apparaat heet ook Healy World. Dit bedrijf is geregistreerd op een adres aan de Potsdamer Platz in Berlijn. Het bedrijf heeft dochterondernemingen over de gehele wereld, maar de Nederlandse markt wordt vanuit Duitsland bediend.

Healy Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Healy zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Healy graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Healy programma’s

Er zijn een groot aantal programma’s beschikbaar voor de Healy. Het verschilt per type apparaat hoeveel programma’s je kunt gebruiken. De programma’s vallen uiteen in allerlei categorieën, waarvan de belangrijkste zijn:

 • Pijn en de geest
 • Geestelijk evenwicht
 • Slaap
 • Beauty
 • Beroep
 • Beschermingsprogramma’s

Je stelt de programma’s voor de Healy in met de speciale Healy App. Deze is beschikbaar voor Android en iOS (Apple). Belangrijk is welk type apparaat je hebt gekocht. Dit bepaalt welke programma’s je allemaal kunt gebruiken. Binnen deze groepen zijn nog weer meerder programma’s, waardoor je in totaal op meer dan 120 programma’s uit komt.

Healy shop

Als je producten van Healy wilt komen, dan kan dat via de officiële website. In de officiële Healy winkel kun je ook upgrades kopen, losse programma’s en andere accessoires.  De producten worden ook verkocht via feestjes en tussenpersonen. Om een product te kunnen kopen, heb je zelfs een link nodig van een bestaande gebruiker.

Healy korting

Op het afrekenscherm van Healy staat de mogelijkheid om een korting te verkrijgen. Op dit moment zijn er geen kortingscodes bij ons bekend.

Healy Review

Op verschillende plekken op internet kom je ronkende reviews tegen van mensen die erg enthousiast zijn over de Healy. Een van de redenen is dat Healy werkt met een programma waarbij mensen geld verdienen door nieuwe klanten aan te leveren. Dit werkt op dezelfde manier als met Tupperware of Herbalife.

In een uitzending van Radar vertelt professor Wouter Serdijn dat de werking van de Healy niet gebaseerd is op wetenschappelijke feiten. Vermoedelijk stuurt het apparaat wat willekeurige elektrische schokjes om je het gevoel te geven dat er iets gebeurt. Het apparaat kan volgens Serdijn ook niets meten in je lichaam.

Healy negatieve ervaringen

Er zijn meer mensen met negatieve ervaringen met de Healy. In het TV-programma Radar van de AVROTROS is ook gewaarschuwd voor dit apparaatje. Volgens het programma maakt de fabrikant van de Healy allerlei valse medische claims die niet waargemaakt kunnen worden.

De fabrikant beweert dat het een apparaat een CE-keurmerk heeft voor medische apparaten, maar dit keurmerk houdt in dit geval alleen maar in dat het apparaat technisch veilig is. Dit zegt niets over de medische effectiviteit van het apparaat.

 

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelKeto Plus Review en Ervaringen
Volgend artikelIdealica Review en Ervaringen
healyEr zijn meer mensen met negatieve ervaringen met de Healy. In het TV-programma Radar van de AVROTROS is ook gewaarschuwd voor dit apparaatje. Volgens het programma maakt de fabrikant van de Healy allerlei valse medische claims die niet waargemaakt kunnen worden. De fabrikant beweert dat het een apparaat een CE-keurmerk heeft voor medische apparaten, maar dit keurmerk houdt in dit geval alleen maar in dat het apparaat technisch veilig is. Dit zegt niets over de medische effectiviteit van het apparaat.

198 Reacties

 1. Ik had graag de healy getest omdat ik wel geloof in het feit dat frequenties en resonanties iets voor het lichaam kunnen betekenen. Toch zou ik graag de effectiviteit van healy kunnen testen voor ik het product aankoop. Alvast bedankt

 2. Ik kamp al heel mijn leven met slaapproblemen. Slaap nooit meer dan 4 uur na mekaar… Ook heb ik zenuwpijnen in mijn gezicht. Men vindt geen verklaring… Ik hoop dat Healy mij soelass kan brengen.

 3. Ik ben erg benieuwd of dit apparaatje mijn jaren lange migraine kan verhelpen.
  Als dit zo zou zijn (wat ik betwijfel) dan zal ik het bij meer van mijn vrienden aan gaan raden hoe fantastisch het apparaatje is.

 4. Ik ben erg benieuwd of dit apparaatje mijn jaren lange migraine kan verhelpen.
  Als dit zo zou zijn (wat ik betwijfel) dan zal ik het bij meer van mijn vrienden aan gaan raden hoe fantastisch het apparaatje is.

 5. Ik stel me graag kandidate als proefpersoon voor Healy. Ik heb enkele vrienden die het apparaat gebruiken en er bij zweren. Hoewel ik zelf wat skeptisch ben tegenover alle beloftes, ben ik al langer geïnteresseerd en bezig met quantum fysica. Ik heb vaak last van hoofdpijn, krampen en hormonale imbalansen. Ik zou graag uitproberen of de Healy hier iets aan kan veranderen.

 6. Ik ben zeer geïnteresseerd in Healy uit te proberen. Ik ben zelf al jaren bezig met mindfulness, mediatakken en alternatieve medicine. Ik denk dat Healy een mooie toevoeging aan mijn levensstijl zal zijn , ook misschien een kans voor extra werk vanuit huis…

 7. Ik ben zeer geïnteresseerd in Healy uit te proberen. Ik ben zelf al jaren bezig met mindfulness, mediatakken en alternatieve medicine. Ik denk dat Healy een mooie toevoeging aan mijn levensstijl zal zijn , ook misschien een kans voor extra werk vanuit huis…

 8. Ik zou dit apparaat graag willen testen. Ik heb allerlei klachten. Erg moe, pijnlijke gewrichten en ben lusteloos. Ik denk dat het hormonaal is, maar zeker weten doe ik het niet. Ik ben 48 jaar en een vrouw en werk in de gehandicaptenzorg met kinderen met een beperking.

  Groetjes Janny

 9. Ik wil het graag testen ik kamp al 13 jaar met cronische vermoeidheid.waardoor ik de meeste tijd op de bank lig

 10. Ik wil de Healy heel graag uittesten, zelf kamp ik al lang met chronische pijn en daardoor een overgevoelig zenuwstelsel. Daarnaast ben ik therapeut, benieuwd of dit ook mijn klanten zou kunnen helpen.

 11. Ik zou graag de Healy willen testen ivm bevallings pijn na de bevalling rondom het bekken (12 maanden geleden). En ik heb ook colitis ulserosa waarbij ik ook op voeding moet letten. Ik hoor graag van jullie! Of als ik dingen verder moet toelichten

 12. Hallo, ik zou graag de Healy willen testen i.v.m. nekklachten, slaapproblemen, tinnitus, pijn aan mijn gewrichten. Graag zou ik het apparaat proberen en aanschaffen als ik wat verbetering merk bij een klacht. Heel hartelijk dank!

 13. Een vriendin van mij is zeer overtuigend over de werking van de healy ze wil deze ook aan iedereen verkopen. maar ik ben niet zo overtuigd vind het een beetje een piramide verkoop spel. De prijs liegt er niet om gewoon teveel voor iets wat echt zou moeten werken!
  Ik zou deze wel willen testen aangezien ik ook chronische pijnen heb zodat ik zeker weet dat het niet gewoon kwakzalverij is en geld uit geef aan een niet werkend instrument. Als zeer nuchter persoon in deze dingen lijk ik een goede tester.

 14. Hallo

  Ik wil graag weten of dit werkt voor mijn depressie
  Ik zou het op ten duur dan zelf willen aanschaffen. Liefst wil ik niet aan de medicijnen liefs

 15. Graag zou ik de heavy willen testen om uit te proberen of jeg iets voor mij is en of ik het kan gaan gebruiken in mijn toekomstige praktijk. In combinatie met o.a. guasha therapie.

 16. Hallo had graag dit apparaatje getest heb al 4j fibromylagie en cvs je zou me er enorm mee kunnen helpen mvg erik

 17. Beste,

  Ik kamp al jaren met onverklaarbare pijn in gewrichten en spieren. Ik heb al veel goeie reacties gehoord over de Healy maar zou het graag eerst willen testen voor ik ga investeren in het apparaat.
  Mvg,
  Jolien De Rechter

 18. Vanwege jarenlange slaapproblemen, hoofdpijn en spierspanning zou ik heel graag de Healy willen uitproberen.
  En als mijn klachten erdoor verminderen, wil ik deze ook voor mezelf gaan kopen ?

 19. Goedemorgen,
  Gisteren hoorde ik voor het eerst over de Healy. Ik kende het helemaal niet. Maar 3 personen waren er erg enthousiast over. Dus vanmorgen ben ik er over gaan lezen en lees vooral dat het kwakzalverij is.
  Jaren geleden heb ik de diagnose fibromyalgie gekregen en heb ondanks allerlei verschillende therapie nog altijd last van de symptomen. Mijn slaap is verstoord en overdag heb ik erg weinig energie.
  Toen kwam ik op jullie site met de mogelijkheid om de Healy te testen. Ik denk dat ik een geschikte kandidaat ben, omdat áls er iets gebeurt, het merkbaar zal zijn.

 20. Ik wil graag de Healy gratis uitproberen. Heb al jaren last van slapeloosheid. Graag hoor ik van u.

 21. Ik zit nog in twijfel of ik de healy zal aanschaffen, daarom probeer ik zoveel mogelijk informatie te krijgen. Dit zou voor mij een goede oplossing zijn om in de praktijk te zien wat de Healy voor mij en een aantal mensen om mij heen zou kunnen betekenen.

 22. Ik kwam deze tegen en heb hier wel belangstelling in om het te proberen.
  Ik heb al jaren last van fibromyalgie, maar helaas heb ik niks gevonden wat werkt.
  Ik hoop dat dit apparaatje kan werken zoals het wordt voorgeschreven.

  Ik hoor graag of ik dit apparaatje kan / mag testen

 23. Hi ik zou de healy graag willen testen omdat ik veel last van rare klachten heb die niet zomaar aan iets te wyzen valt

 24. Goedemiddag, ik meld me graag aan om een Healy te testen. Ik slaap zeer slecht en ben benieuwd of de Healy daarin verandering kan brengen.

  Vriendelijke groet,
  Eelco

 25. Ik wil er nog even aan toevoegen dat ikzelf redelijk sceptisch ben over de werking ervan, maar het wel met een open geest wil proberen.

 26. Hallo, een vriend gebruikt healy en is erg tevreden en overtuigend over het nut en doeltreffendheid ervan.
  Aangezien ikzelf enkele (tijdelijke) fysische ongemakken heb en ook vaker mentale zoals slapeloosheid of gebrek aan energie, zou ik erg graag dit apparaat willen testen.

  • Hoi
   Lees over je tinitus
   Ben je al eens bij een oral facial therapeut geweest
   Zo te lezen doe je kaakklemmen
   Ik heb een oorsuis nadat ik covid heb gehad

 27. Hallo
  Het lijkt mij interessant om te onderzoeken of je met de Healy microcirculatie kunt bevorderen/verbeteren. Dit zou bij langdurige pijnklachten een verbetering kunnen geven, en kunnen helpen om ontstekingen te genezen.
  Is er meer uitleg beschikbaar over hoe het werkt? er zijn apparaten in de omloop die voor alles een frequentie paraat hebben. Mis de technische uitleg.

 28. Ik wil deze graag proberen om eens te ervaren hoe het is als je uit balans bent of snel overprikkeld raakt, hoe de healy je hierbij kan ondersteunen. En hoe het je slaap kan verbeteren.

 29. Ik zou graag Healy uit willen proberen, Ik ben al langere tijd aan chronische stress blootgesteld en nog, intussen ook nog borstkanker gekregen en zal van alles proberen om mij beterder te voelen.

 30. Ik wil graag het toestel testen om mijn algemene weerstand te verhogen. Ik ben sinds begin 2022 regelmatig ziek met verkoudheden longinfectie en verkoudheid nu ook Corona. Mijn nichtje heeft er 1 en wil het nu ook eens testen om dan aan te kopen

 31. Hi, ik ben overspannen (zit sinds een paar weken thuis) en zou de healy supergraag willen testen om te kijken of het me kan helpen me weer energieker te voelen.
  Groet, Dilara

 32. Ik zou graag de Healy wilden testen, heb zelf last van hormonale migraine en ik ben heel benieuwd wat het met een reactieve hond kan doen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in