Help je kind anorexia te overwinnen

Kinderen en overgewicht zijn een groot probleem, maar het tegenovergesteld komen we ook steeds vaker tegen, kinderen met Anorexia. Dr. Yves Simon is psychiater en psychotherapeut. Hij richtte een centrum op voor de behandeling van eetstoornissen bij jongeren en volwassenen. Dit is zijn derde boek over eetstoornissen. Onlangs heeft Dr. Yves een boek uitgebracht om ouders van kinderen met anorexia te helpen om deze eetziekte te overwinnen.

Bestel dit boek bij bol·com

Help je kind anorexia te overwinnen
Help je kind anorexia te overwinnen
Yves Simon & Simon-Baïssas, I.

vandaag besteld, morgen in huis

Is jouw kind dwangmatig bezig met zijn gewicht, vermagert het te snel? Maak je je zorgen over zijn eetgewoontes en houding tegenover eten? Lijdt je kind aan anorexia?

Als ouder word je ongerust en voel je je schuldig. Je weet niet welke houding je moet aannemen. Je kind weigert elke raadgeving en hulp van jouw kant. Nochtans is bij anorexia de rol van de ouders van levensbelang. In hun boek Help je kind anorexia te overwinnen geeft het echtpaar Simon adviezen en duidelijke richtlijnen die ouders de kans geven om beter met hun kind te communiceren over zijn aandoening en het te helpen opnieuw zin te krijgen in het leven. Het boek geeft ouders opnieuw vertrouwen en hoop: het is mogelijk anorexia te overwinnen. Ouders kunnen belangrijke bondgenoten worden van hun kind op de weg naar genezing.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in