Herbal Pro EZ Slim WOW Combo Review en Ervaringen

vHerbal Pro is een manier om met hulp van natuurlijke kruiden af te vallen. Althans, dat beweert de verkoper, Puck Amsterdam, op de website. Het enige dat je hoeft te doen is een pleister op je buik te plakken (of op je heup) te plakken en de kruiden doen de rest. In deze review lees je of deze claim klopt.

Dit leer je onder andere in dit artikel

Herbal Pro EZ Slim WOW Combo Review en Ervaringen Herbal pro bestellen

  • Hoe werken Herbal pro pleisters
  • Is herbs pro hetzelfde als Herbal Pro?
  • pro herbal slimming patch reviews
  • Is Herbal Pro legaal te koop in Nederland? 

Herbal Pro Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Herbal Pro zijn we op zoek naar 100 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 79 plaatsen beschikbaar

Herbal Pro EZ Slim WOW Combo Review en Ervaringen Meer informatie

Wat is Herbal Pro?

De Herbal Pro is een zogeheten slimming patch. Je plakt deze op je huid en de kruiden worden door de huid opgenomen. Deze helpen vervolgens om het vet in je lichaam te verbranden.

Bijzonder is dat je op de website van Puck Amsterdam geen overzicht ziet met de ingrediënten. Op een andere website vonden we wel een overzicht. Zo zit er een aantal plantenextracten in uit Zuidoost-Azië, zoals een bepaald soort peper en gedroogd longan fruit.

Verkooppunt Puck Amsterdam is een van origine een modezaak. Je vindt in de webwinkel een grote collectie met kleding, schoenen en accessoires. Daarnaast zijn er wat persoonlijke verzorgingsproducten, waar van Herbal Pro er dus een is. Contact opnemen met Puck Amsterdam kan via het contactformulier.

Herbal Pro EZ Slim WOW Combo Review en Ervaringen Herbal pro ervaringen

Voor wie is Herbal Pro geschikt?

Van wat wij kunnen achterhalen, zitten er geen ingrediënten in Herbal Pro die mogelijk een allergene werking hebben. Het is wel onbekend wat voor lijm er voor de pleisters is gebruikt. Sommige mensen krijgen last van irritatie door pleisters en dit wordt dan veroorzaakt door de lijm.

Hoe effectief is Herbal Pro?

Bij de vraag of een afslankpleister effectief is, spelen er altijd twee vragen. De eerste vraag is of het ingrediënt helpt om af te vallen. Dit is lang niet altijd het geval. De tweede vraag is of een bestanddeel wel door de huid kan worden opgenomen. Hier is lang niet altijd onderzoek naar gedaan. Uiteraard hebben we wel ons best gedaan om deze informatie voor je te achterhalen.

Het belangrijkste ingrediënt van de pleister is fagara, een soort boomschors. Er is een studie naar het effect van dit middel op overgewicht, maar deze is heel specifiek. Dit gaat om een onderzoek naar ratten die overgewicht kregen door een bepaalde smaakversterker (bron). Uiteraard kregen de ratten de stof in deze studie ook via de voeding toegediend en niet via de huid.

Herbal Pro EZ Slim WOW Combo Review en Ervaringen Herbal pro gratis testen

Het tweede ingrediënt, argyi, is een soort zijdeachtige stof. Hier zijn geen studies over te vinden.

Longan is een vrucht die van nature in Zuidoost-Azië voorkomt. Het enige wetenschappelijke bewijs dat we kunnen vinden gaat over een fruitsoort die wat op longan lijkt. Deze heeft bij hoge dosering en bij orale toediening een positief effect (bron).

Als laatste vonden we zowaar een onderzoek waarbij peper op de huid werd aangebracht (bron). Verrassend genoeg lijkt deze stof opgenomen te worden, maar het is onduidelijk of het dan ook helpt tegen overgewicht. Bij inname via de voeding is er wel een positief effect (bron).

Wat kost Herbal Pro?

Herbal Pro EZ Slim WOW Combo Review en Ervaringen Herbal pro review

De prijs van Herbal Pro is erg afhankelijk van hoeveel pleisters je koopt. Voor 10 pleisters betaal je €19,95, maar als je €59,95, krijg je er maar liefst 100 thuis bezorgd. Alle producten worden gratis geleverd.

Voordelen

De pleister is makkelijk in het gebruik.

Nadelen

De pleister heeft een soort grote, donkerkleurige, knop. Als iemand de pleister toevallig ziet, gaat dit geheid vragen oproepen.

Conclusie

Er is weinig reden om vertrouwen te hebben in de Herbal Pro slim patch. De ingrediënten in de pleister zijn matig onderzocht en alleen van peper is er enig bewijs dat het überhaupt via de huid kan worden opgenomen. Dit ingrediënt is nu net ook heel makkelijk aan de voeding toe te voegen. Soms moet je een gokje wagen, maar bij deze gok lijkt de kans op succes heel klein.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringNutricode Slim Extreme Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenPiperinox Review en Ervaringen
herbal-proEr is weinig reden om vertrouwen te hebben in de Herbal Pro slim patch. De ingrediënten in de pleister zijn matig onderzocht en alleen van peper is er enig bewijs dat het überhaupt via de huid kan worden opgenomen. Dit ingrediënt is nu net ook heel makkelijk aan de voeding toe te voegen. Soms moet je een gokje wagen, maar bij deze gok lijkt de kans op succes heel klein.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in