Herbalife Review Ervaringen en Recepten

Er is veel kritiek op Herbalife, maar is dat wel terecht?  Heb jij een positieve of negatieve ervaringen met Herbalife? Dan wil ik je aanraden om dit artikel te lezen. 

Herbalife werd in 1980 opgericht als het eerste bedrijf in de welzijnsindustrie dat gericht was op een eenvoudige actieve en gezonde levensstijl. Het hoofdkantoor bevindt zich in Los Angeles. Inmiddels is het bedrijf beursgenoteerd en worden de producten door distributeurs in meer dan 75 landen ter wereld verkocht. Alle producten zijn wetenschappelijk getest en bevatten uitgebalanceerde kernvoeding, vitaminen en mineralen. Daarnaast is er een een lijn op het gebied van uiterlijke verzorging. Later werd HERBALIFE 24 geïntroduceerd. Dit zijn producten voor sporters of actieve mensen.

Vragen over Herbalife

Is Herbalife gezond?

De Herbalife shakes werken met verschillende programma’s. De Herbalife shakes bevatten veel eiwitten. Het is een bewezen principe dat eiwitrijke diëten kunnen leiden tot gewichtsverlies en meer spiermassa, zonder duidelijke nadelige gevolgen voor de gezondheid.

Is Herbalife mlm?

Herbalife werkt volgens de multi level marketing (mlm) formule. Het komt erop neer dat je het moet aanschaffen via een tussenpersoon. Deze tussenpersoon (consulent) krijgt voor elke verkoop een commissie. MLM is een bedrijfsmodel waar een piramide van zelfstandige verkopers inkomsten verwerft door directe verkoop van producten zoals in dit geval Juice Plus. Tevens kunnen ze nieuwe verkopers werven. MLM maakt gebruik van persoonlijke relaties tussen verkoper en klant. MLM wordt vaak bekritiseerd onder andere door vergelijking met een piramidespel.

Betere Herbalife alternatieven

TimFit is op dit moment de meest populaire en succesvolle alternatief op Herbalife shakes. De shakes worden lekkerder bevonden en zijn qua prijsstelling scherper dan Herbalife. Bijkomend voordeel: je zit niet vast aan consulenten!

Multi Level Marketing

Het bedrijf werkt volgens de multi level marketing formule. Het komt erop neer dat je het moet aanschaffen via een tussenpersoon. Deze tussenpersoon (consulent) krijgt voor elke verkoop een commissie. MLM is een bedrijfsmodel waar een piramide van zelfstandige verkopers inkomsten verwerft door directe verkoop van producten zoals in dit geval Juice Plus. Tevens kunnen ze nieuwe verkopers werven. MLM maakt gebruik van persoonlijke relaties tussen verkoper en klant. MLM wordt vaak bekritiseerd onder andere door vergelijking met een piramidespel.

In principe kan iedereen Herbalife distributeur worden. De basis ligt bij het zelf gebruiken van de producten en vervolgens anderen helpen om ook succesvol af te vallen middels de producten. Herbalife biedt voortdurend trainingen aan om de aankomend distributeur te helpen in het begeleiden van andere mensen. Hoewel kennis van zaken in het verkopen van de producten geen vereiste is om de producten te gaan verkopen biedt enige kennis van voeding en wat het lichaam nodig heeft wel voordelen in het adviseren. Vraag u distributeur naar het juiste gebruik van de producten, voldoende eiwit inname en het juist gebruik van tussendoortjes en succes zal niet uitblijven.

Herbalife Nederland

Herbalife is al vele jaren actief in Nederland. Het bedrijf begon begin jaren negentig met de verkoop van producten in Nederland. Inmiddels is er een heus hoofdkantoor voor Nederland en België. Er is een distributiecentrum in Venray. Vanuit dit centrum worden meerdere Europese landen voorzien.

Herbalife is onverminderd populair in Nederland. Er zijn honderden consulenten verspreid over heel Nederland. Ook in veel kleinere plaatsen kun je een Herbalife consulent(e) vinden die jou kan helpen om af te vallen.

Kosten Herbalife

Vaak denken mensen dat de producten van Herbalife erg prijzig zijn. Dit komt onder andere doordat bekend is dat Herbalife een multilevel marketingmethode hanteert, waarbij ook de consulente geld verdient aan de producten. In de praktijk vallen de prijzen voor de producten best mee.

Een pot met de Formula 1 voedingsshake bijvoorbeeld kost tussen de €30 en de €45 euro. Een verpakking met 14 proteïnerepen is voor ongeveer €15 euro verkrijgbaar. Daar staat tegenover dat je kosten bespaart omdat je minder geld kwijt bent aan het maken van je maaltijden. Ook ben je natuurlijk een stuk sneller klaar met het bereiden van je maaltijd. Dit scheelt ook weer natuurlijk.

Herbalife Prijzen

 • Herbalife quickstart programma Adviesprijs: € 96,25,-
 • Formula 1 shake maaltijdvervanger (780 gram) Adviesprijs: € 56,15,-
 • Formula 2 multivitaminencomplex Adviesprijs: € 18,75,-
 • F1 Maaltijdvervanger reep (56 gram) Adviesprijs: € 3,09,-
 • Aloë Vera Max Drinksiroop Adviesprijs: € 40,-
 • Instant Theedrank met kruidenextracten (100 gram) Adviesprijs: € 50,55,-
 • Vezel en kruidentabletten Adviesprijs: € 17,30,-

Herbalife Kopen

Er zijn verschillende plekken waar je online Herbalife kunt bestellen. In tegenstelling tot vroeger ben je niet meer veroordeeld tot de Herbalife consulent(e) bij jou in de buurt. Tegenwoordig zijn er ook webwinkels die de producten van Herbalife verkopen. Bij deze webwinkels kun je eenvoudig de producten bestellen tegen aantrekkelijke tarieven.

timfit ervaringen recensie

Daarnaast bieden veel van deze webwinkels een vorm van gratis advies aan. Dit gratis advies kan helpen om de producten van Herbalife op een betere manier te gebruiken. Op deze manier voorkom je dat je bijvoorbeeld honger krijgt. Heb je daarentegen behoefte aan een meer persoonlijke begeleiding, dan kun je altijd terecht bij een Herbalife consulent bij jou in de buurt.

Herbalife Goedkoop Online Bestellen

Een veelgehoord nadeel van Herbalife is dat het duur is omdat het uitsluitend door consulentes besteld kan worden. Gelukkig kun je het sinds kort ook voordelig online bestellen. Wil je goedkoop Herbalife producten kopen? Bezoek dan de online shop en maak een keuze uit alle Herbalife Producten. Van Voedingsshakes tot de Energydrank alles is aanwezig.

De shakes zijn gebaseerd op sojaproteïne en plantaardige koolhydraten voor een langer verzadigd gevoel. Een shake bevat 220 Kcal. En heb je het geprobeerd en werkt het voor jou niet: Herbalife biedt een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Herbalife Shake Programma’s

De shakes werken met verschillende programma’s. Een belangrijk ingrediënt in deze programma’s is de formule 1 shake. Deze shake bevat veel eiwitten. Het is een bewezen principe dat eiwitrijke diëten kunnen leiden tot gewichtsverlies en meer spiermassa, zonder duidelijke nadelige gevolgen (bron).

Het Basis Welzijn Programma

 • U gebruikt hierbij 1 shake per dag, als ontbijt
 • Daarnaast de vezel en kruiden en de kruidenthee
 • Formule1
 • Vezel en kruidentabletten. Vezels spelen ook een belangrijke rol in het stimuleren van gewichtsverlies (bron).
 • Instant kruidendrank, original smaak 50 g
 • Dit eenvoudige programma is gericht op een gezonde start van de dag en helpt u bij het stabiel houden van uw gewicht.

Startprogramma gewichtsbeheersing

 • U vervangt nu 2 maaltijden per dag door een shake
 • Daarnaast gebruikt u aanvullende vitaminen en mineralen, vezel en kruidentabletten.
 • Formule 1
 • Formule 2
 • Vezel en kruidentabletten
 • Dit programma is gericht op een duurzaam resultaat op het gebied van gewichtsbeheersing.

Uitgebreid programma

U neemt het startprogramma gewichtsbeheersing, uitgebreid met de kruidenthee, cellnutrition en celluloss. Dit is een intensiever programma, voor mensen die snel hun kg’s kwijt willen. Daarnaast zul je ook zien dat de centimeters er af vliegen. Uitermate geschikt voor mensen met een zeer actief leven en veel stress. Herbalife biedt uitgebalanceerd voeding aangevuld met de juiste vitaminen en mineralen. U zult versteld staan van de uitwerking die het op uw lichaam heeft. Naast het behalen van uw gewichstdoelen zult u zich fitter en energieker gevoelen. En ook veel minder last hebben van snacktrack. Voor meer informatie over de producten en het voor uw geschikte programma kunt u het contact formulier invullen. Voor het uitwisselen van ervaringen ga je naar Het Forum of Het Blog. Het is een commercieel product. Aan de verkoop van producten wordt geld verdiend. Het goede nieuws is dat U dat ook kan. Vraag middels het contact formulier naar de zakelijke mogelijkheid.

Weightloss Challenge (WLC)

In veel plaatsen in Nederland en Belgie wordt gewerkt met een cursus over afvallen. De zogenaamde WLC. U komt wekelijks bijeen om te wegen en te meten in een groep. Daarnaast wordt er elke week een presentatie gegeven over gezonde voeding en worden de producten gepromoot. U bent echter niet verplicht om de producten te gebruiken. U mag op uw eigen manier afvallen. Echter wie het meest is afgevallen wint de pot. Een leuke een leerzame methode om af te vallen, gesponsord door Herbalife. Informeer bij u in de buurt.

Herbalife (negatieve) ervaringen

In de loop der jaren hebben veel mensen hun ervaringen met Herbalife met ons gedeeld. Verreweg de meeste mensen zijn erg positief over Herbalife. Een van de deelnemers geeft bijvoorbeeld aan dat zij dertig kilo verloren had nadat zij met Herbalife was gestart. Andere mensen geven aan dat zij binnen een paar weken meer dan vijf centimeter zijn verloren. Sommige mensen waren eerst sceptisch over het gebruik van de middelen, maar zijn later zelf coach geworden omdat zij overtuigd zijn van de werking van Herbalife.

Dit enthousiaste komt waarschijnlijk door de wetenschappelijk bewezen werking van eiwitrijke diëten. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat je met eiwitrijke diëten duurzaam kunt afvallen (bron). Tweederde van de bevolking beschikt volgens dit onderzoek over genen die ervoor zorgen dat diëten rijk in eiwitten erg effectief voor hen zijn. Bovendien bevat Herbalife ook nog allerlei andere voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen. Deze zorgen voor een voller gevoel. Het is een van de redenen dat veel mensen het dieet lang vol kunnen houden.

Er zijn ook negatieve ervaringen met Herbalife. Zo geeft een van onze bezoekers aan dat zij moeite heeft om van de consulente van Herbalife af te komen. Zij is niet tevreden en niet meer geïnteresseerd in het product, maar wordt nog wel steeds benaderd door de consulent. Sommige mensen geven aan dat zij een goede begeleiding ontvangen van hun Herbalife coach, terwijl anderen minder begeleiding krijgen.

Herbalife Ervaringen

De Ervaring me Herbalife van Marieke

Ben je op zoek naar een deskundig voedingsadvies? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Marieke, 43 jaar. Naast mijn werk als verpleegkundige heb ik mijn eigen bedrijf als voedingscoach. Ik werk onder andere met de producten van Herbalife. Toen ik een aantal jaar geleden een burn-out kreeg, begon ik ook aan te komen in gewicht. Deels door de stresshormonen, maar deels ook door te veel ongezonde dingen te eten. Ik kreeg steeds meer trek in zoete dingen en was eigenlijk niet te verzadigen. Op een gegeven moment paste ik niet meer in mijn kleding, maar ik kreeg de knop niet om. Ik had gewoon iets nodig wat me zou helpen.

voedingswaarde herbalife
voedingswaarde herbalife

Normaal Eetpatroon

Ik ben toen begonnen met de producten van Herbalife en dit hielp mij enorm om weer in een normaal eetpatroon te komen. In korte tijd kon ik mijn kleding weer aan, maar ik merkte ook dat ik me veel beter ging voelen en weer energieker werd. Dat heeft mij doen besluiten om verder te gaan als voedingscoach. Ik doe dit met ontzettend veel plezier. Het is telkens weer leuk om de resultaten te zien bij mijn cliënten. Samen met de cliënt maak ik een plan wat past in zijn of haar leefstijl. We kijken eerst naar de huidige gewoonte van iemand en daar zetten we een nieuwe menulijst naast. In principe vervang je om af te vallen twee maaltijden door een voedzame shake.

Maar ik heb ook cliënten die dolgraag tussen de middag een boterham willen eten. Dan maken we dus een menulijst waarbij ze alleen het ontbijt vervangen. Als men zich daar goed aan houdt valt men ook af, al gaat het wel iets langzamer. Als mensen bij mij thuis langskomen voor een advies maak ik altijd een complete bodyscan. We meten het vetgehalte, het orgaanvet, het vocht gehalte, de spiermassa en de botten. Daarnaast meten we bepaalde punten van het lichaam om zo de voortgang in de gaten te kunnen houden.

Niet Crachen

Ik vind het erg belangrijk dat mijn cliënten niet crashen. Dat wil zeggen dat zij spiermassa gaan verliezen en daardoor hun metabolisme naar beneden bijstellen, zodat ze eerder aan gaan komen na hun afval periode. Ik maak dus voor iedereen een persoonlijk plan op maat om dit te voorkomen. Dat is ook meteen mijn advies voor iedereen die met shakes aan de slag gaat. Doe het niet op eigen houtje! Vraag een deskundig advies en neem geen genoegen met alleen de voorschriften op de verpakking. Dit voorkomt namelijk dat je gaat jo jo en. Iemand die90 kg weegt en naar de 80 wil geef je niet hetzelfde als iemand die 70 kg weegt en op 60 uit wil komen.

Herbalife heeft daarnaast nog veel aanvullende producten. Mijn favorieten zijn de speciale groene thee en de proteïne reepjes, als lekker tussendoortje. Je voelt je daarna weer verkwikt en verzadigd. Ik ben echter geen Pottenverkoper, zoals ik wel eens lees, bij mij staat de cliënt voorop! Ik help hem of haar slechts om het doel te bereiken wat men voor ogen heeft op een coachende manier. Ik geef adviezen over een blijvende verandering in iemands eet en denkpatroon, zodat het resultaat een blijvend resultaat wordt.

Kosten Herbalife

Voor veel mensen zijn de kosten een belangrijke overweging bij het kiezen voor een bepaald dieet. We hebben daarom even snel voor jou op een rijtje gezet wat het Herbalife dieet jou ongeveer zal gaan kosten. In een standaardprogramma met Herbalife worden twee maaltijden vervangen door shakes. Daarnaast neem je nog een tussendoortje en wellicht een kruidentablet of een kruidenthee.

Een maaltijd met eiwitshake kost iets meer dan een euro per dag (daar komen nog de kosten bij van melk). Als je echter thuis een broodmaaltijd maakt, ben je ongeveer hetzelfde kwijt. Een eiwitreep kost iets meer dan een euro. Dit is wellicht iets duurder dan je gebruikelijke tussendoortje.

Al met al zijn de kosten van een Herbalife programma dus vrij verwaarloosbaar. Je betaalt hoogstens ietsje meer dan wanneer je je normale eetpatroon volgt. Daar komt dan nog bij dat je gratis begeleiding krijgt.

Ervaringen met Herbalife

Heb je een vraag over Herbalife? Of wil je ervaringen uitwisselen? Bezoek dan Het Forum en Het Blog voor vragen en ervaringen met Herbalife.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelSlaapmiddel zonder Bijwerkingen
Volgend artikelProdimed Eiwitdieet Review en Ervaringen
herbalifeVoor veel mensen zijn de kosten een belangrijke overweging bij het kiezen voor een bepaald dieet. We hebben daarom even snel voor jou op een rijtje gezet wat het Herbalife dieet jou ongeveer zal gaan kosten. In een standaardprogramma met Herbalife worden twee maaltijden vervangen door shakes. Daarnaast neem je nog een tussendoortje en wellicht een kruidentablet of een kruidenthee.

458 Reacties

 1. Vandaag via de sportschool een consulente van Strong impact/ Herbalife op bezoek gehad. Ik ben de afgelopen jaren 30 kilo afgevallen(door intermitterend fasting) en heb mezelf een actievere levensstijl aangemeten. Nu sta ik al geruime tijd stil….ik ben sceptisch of Herbalife mij naar het strakkere lichaam toewerkt waar ik 4 x per week hard voor werk in de gym.

  • Hoi Linda,
   Dat is haalbaar. Met de juiste begeleiding en de sportvoeding van Herbalife moet er zeker nog iets te verbeteren zijn.

 2. Ik ben nogal sceptisch over dieten met shakes, toch lukt het mij niet om 5 a 10 kg kwijt te raken op andere manieren dus ben ik benieuwd of dit mij wel helpt.

  • Hoi Romy,
   Het is zeker mogelijk met de juiste begeleiding. Het Fitt-ontbijt van Herbalife zou een goede start kunnen zijn. We hebben proefpakketjes van 7 dagen of je start eerst met een volle maand om te kijken of dit echt iets voor je is. Het is een beetje, eet het en je weet het… zo ben ik ook gestart.

 3. Ik zou graag 10 kilo kwijt willen. Heb al in het verleden ervaring met andere maaltijd vervangers echter nog nooit met Herbalife. Ben benieuwd ze hebben wel een goed imago

 4. Ik zou me willen opgeven als testen van Herbalife. Ben geïnteresseerd naar meer informatie.

  Met vriendelijke groet,
  Nanda van den Pol

 5. Ik zou graag als testpersoon willen zien of Herbalife echt werkt zoals het omschreven is. Ik wil behoorlijk snel 7 kilo kwijt maar heb niet de mogelijkheid om de producten te kopen die toch wel duur zijn (voor mij althans).

  • Hoi Alinda,
   Misschien is een proefpakketje van 7 dagen iets voor jou? Dit om te kijken of het iets voor je is.
   Geloof me, snel afvallen is niet altijd een goed idee. ☺️

 6. Nog nooit meegedaan als testpersoon, maar wel nieuwsgierig en enthousiast. Ik ben 49 jaar, werk als verpleegkundige, dus ook onregelmatig.
  Al jaren overgewicht, maar de laatste twee jaar ( hormonen?) verder in gewicht toegenomen.
  Graag rond de 20-25 kilo eraf.

  • Hoi Paula,
   Misschien is het proefpakketje is voor jou? Eerst 7 dagen proberen om te bekijken of het iets voor je is?

 7. Graag zou ik herbalife uittesten. Jk ben een vrouw van 43 met een redelijk bewegingspatroon. Ik wil voldoende eiwit binnenkrijgen, en niet zwaar lijnen, maar elke keer weer kom ik aan. Het is zo frustrerend.. en ik ben het lijnen zo zat.
  Ik zou graag testen of herbalife voor mij werkt.

 8. Goedendag
  Graag wil ik deelnemen als test persoon. Eind 2020 kreeg ik covid en heb nog veel klachten. Aanhoudende spierpijnen, moeheid. Gewichtstoename. Zelf al veel potjes met veel belovende pilletjes gebruikt maar helaas zonder positief resultaat. Nu ik mij verdiept hebt in Jullie producten heb ik hoop dat het iets voor mij kan betekenen. Graag hoor ik van jullie terug. Gr Xandra

  • Hoi Xandra, ik weet niet of er al iemand gereageerd heeft.
   De voeding van Herbalife kan zeker een goede ondersteuning geven. Het Fittontbijt zou voor jou al veel goed kunnen doen.
   Groetjes, Linda

 9. Goedendag, Graag wil ik deelnemen om ervaring op te doen met herbalife.
  Helaas na covid eind 2020 nog veel ongemakken ,aanhoudende spierpijnen, erg moe en slechte concentratie. Al veel vitamines geprobeerd maar zonder verbetering op mijn klachten. Na het lezen van jullie producten heb ik hoop dat dit iets voor mij zou kunnen betekenen.
  Hopelijk hoor ik iets van jullie terug. Mvg Xandra

 10. Ik wil graag testen of ik me beter ga voelen met herbalife. Ik ben momenteel zeer uitgeput en het wordt maar niet beter. Ik zou me zo graag fitter en energieker willen voelen. Ik hoop dat ik mag testen. .

 11. HALLO HEB INTERESSE IN DAT TESTPAKKET MAAR KAN DAT OOK VIA EEN CONSULENTE WANT IK KEN ER EEN HIER IN DE BUURT MVG VAN HOOMISSEN RENATE

 12. Hoi,
  Ik ben vooral op zoek naar een manier om een goede routine te ontwikkelen ivm gezond eten en me beter in mijn vel voelen.
  Deze producten lijken me super om daarbij te helpen, hopelijk kan ik ze uitproberen!
  groetjes Laura

 13. Ik wil herbalife wel uitproberen omdat ik de afgelopen jaren te veel ben aangekomen. Ik moet ongeveer 15-20 kilo kwijt om terug te komen op mijn gewicht van 8 jaar geleden.

  Ik lees wisselende ervaringen over herbalife. Dus ben benieuwd wat het nu werkelijk voor mij kan betekenen.

 14. Goedendag,

  Ik wil graag deelnemen om gratis het proefpakket van Herbalife uit te proberen.

  Dit omdat ik graag wil afvallen maar sceptisch ben tav de hoge kosten.

 15. Ik wil mij opgeven als testpersoon voor Herbalife. Ik wil ca. 10 kg kwijt. Ik ben benieuwd of het verzadigend genoeg is om 2 maaltijden met 2 shakes te vervangen, of ik er meer energie van krijg en hoe hou ik de kilo’s eraf na de afvalperiode.

 16. Ik wil het graag proberen, omdat ik wil afvallen. Aangezien het best prijzig is en verschillende reacties er over zijn. Durf ik het niet aan te kopen.

 17. Ik sport wekelijks heel veel en ik zou graag wat meer energie krijgen om zoveel te kunnen blijven sporten. Daarom zou ik de producten van herbalife graag eens willen uitproberen om te kijken wat voor effect dat heeft.

 18. Al veel gehoord over jullie en aangezien ik al veel probeerde lukt het niet echt. Mede door antidepressiva zou dit de oorzaak zijn. Misschien helpt het nu wel?

 19. Hallo,

  Ik ben Eve en opzoek naar een oplossing voor mijn eet probleem. Ik heb moeite met genoeg eten en ben benieuwd of de shakes e.d hierin iets zouden kunnen helpen. Ik lees heel veel wisselvallige recensies en wil het daarom graag zelf proberen.

  Groet

 20. Graag wil ik het Herbalife dieet testen. Ik heb een te traag werkende schildklier en vet rond mijn middel (buik). Ik ben 56. Normaal gezond eten zorgt niet meer voor gewichtsafname hoe zeer ik mijn best ook doe en ondanks dat ik elke ochtend een uurtje wandel. Ik weet niet meer wat ik er nu nog aan kon doen.

 21. Beste,
  Ik heb al van alles uitgetest om te vermageren en blijvend resultaat te hebben….op dit moment terug naar 74 kg, ik word hier niet echt blij van en een vriendin van mij raadde herbalife aan. Ik ben echter heel wantrouwig toz van al die vermageringsshakes, maar zou het wel een kans willen geven. Als het inderdaad zo goed blijkt als jullie beweren, zullen jullie een trouwe en gelukkige klant erbij hebben…
  Mvg,
  Shirley Coppens

 22. Ik zou graag meedoen aan deze test. Ik heb de afgelopen jaren veel gewicht erbij gekregen wat ik eerder juist kwijt was. Hierdoor voel ik me niet goed in mijn vel. Graag zou ik wel eerst meer informatie krijgen voordat ik zomaar meedoe.

 23. Hallo
  Graag zou ik dit een kans willen geven. Ondertussen ben ik geïnspireerd geraakt door andere gebruikers en hoor ik heel wat positieve verhalen. Zelf ben ik al een tijdje op zoek naar iets wat bij mij past en waar ik me goed door in mijn vel ga voelen. Ik ben dus heel benieuwd of het ook iets voor mij is.

 24. Ik zou graag wat af willen vallen zonder dat ik daar een dieet voor moet gebruiken dat het eten van mijn dochter van 5 in de weg staat. Zij eet haar avondeten slecht en als zij iets anders zou eten dan wij dan eet ze helemaal niet meer.

  Dit lijkt me dus perfect!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in