Herbalife Review Ervaringen en Recepten

Er is veel kritiek op Herbalife, maar is dat wel terecht?  Heb jij een positieve of negatieve ervaringen met Herbalife? Dan wil ik je aanraden om dit artikel te lezen. 

Herbalife werd in 1980 opgericht als het eerste bedrijf in de welzijnsindustrie dat gericht was op een eenvoudige actieve en gezonde levensstijl. Het hoofdkantoor bevindt zich in Los Angeles. Inmiddels is het bedrijf beursgenoteerd en worden de producten door distributeurs in meer dan 75 landen ter wereld verkocht. Alle producten zijn wetenschappelijk getest en bevatten uitgebalanceerde kernvoeding, vitaminen en mineralen. Daarnaast is er een een lijn op het gebied van uiterlijke verzorging. Later werd HERBALIFE 24 geïntroduceerd. Dit zijn producten voor sporters of actieve mensen.

Vragen over Herbalife

Is Herbalife gezond?

De Herbalife shakes werken met verschillende programma’s. De Herbalife shakes bevatten veel eiwitten. Het is een bewezen principe dat eiwitrijke diëten kunnen leiden tot gewichtsverlies en meer spiermassa, zonder duidelijke nadelige gevolgen voor de gezondheid.

Is Herbalife mlm?

Herbalife werkt volgens de multi level marketing (mlm) formule. Het komt erop neer dat je het moet aanschaffen via een tussenpersoon. Deze tussenpersoon (consulent) krijgt voor elke verkoop een commissie. MLM is een bedrijfsmodel waar een piramide van zelfstandige verkopers inkomsten verwerft door directe verkoop van producten zoals in dit geval Juice Plus. Tevens kunnen ze nieuwe verkopers werven. MLM maakt gebruik van persoonlijke relaties tussen verkoper en klant. MLM wordt vaak bekritiseerd onder andere door vergelijking met een piramidespel.

Betere Herbalife alternatieven

TimFit is op dit moment de meest populaire en succesvolle alternatief op Herbalife shakes. De shakes worden lekkerder bevonden en zijn qua prijsstelling scherper dan Herbalife. Bijkomend voordeel: je zit niet vast aan consulenten!

Herbalife Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Herbalife zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het testpakket t.w.v. 119 euro gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 36 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Herbalife graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Multi Level Marketing

Het bedrijf werkt volgens de multi level marketing formule. Het komt erop neer dat je het moet aanschaffen via een tussenpersoon. Deze tussenpersoon (consulent) krijgt voor elke verkoop een commissie. MLM is een bedrijfsmodel waar een piramide van zelfstandige verkopers inkomsten verwerft door directe verkoop van producten zoals in dit geval Juice Plus. Tevens kunnen ze nieuwe verkopers werven. MLM maakt gebruik van persoonlijke relaties tussen verkoper en klant. MLM wordt vaak bekritiseerd onder andere door vergelijking met een piramidespel.

In principe kan iedereen Herbalife distributeur worden. De basis ligt bij het zelf gebruiken van de producten en vervolgens anderen helpen om ook succesvol af te vallen middels de producten. Herbalife biedt voortdurend trainingen aan om de aankomend distributeur te helpen in het begeleiden van andere mensen. Hoewel kennis van zaken in het verkopen van de producten geen vereiste is om de producten te gaan verkopen biedt enige kennis van voeding en wat het lichaam nodig heeft wel voordelen in het adviseren. Vraag u distributeur naar het juiste gebruik van de producten, voldoende eiwit inname en het juist gebruik van tussendoortjes en succes zal niet uitblijven.

Herbalife Nederland

Herbalife is al vele jaren actief in Nederland. Het bedrijf begon begin jaren negentig met de verkoop van producten in Nederland. Inmiddels is er een heus hoofdkantoor voor Nederland en België. Er is een distributiecentrum in Venray. Vanuit dit centrum worden meerdere Europese landen voorzien.

Herbalife is onverminderd populair in Nederland. Er zijn honderden consulenten verspreid over heel Nederland. Ook in veel kleinere plaatsen kun je een Herbalife consulent(e) vinden die jou kan helpen om af te vallen.

Kosten Herbalife

Vaak denken mensen dat de producten van Herbalife erg prijzig zijn. Dit komt onder andere doordat bekend is dat Herbalife een multilevel marketingmethode hanteert, waarbij ook de consulente geld verdient aan de producten. In de praktijk vallen de prijzen voor de producten best mee.

Een pot met de Formula 1 voedingsshake bijvoorbeeld kost tussen de €30 en de €45 euro. Een verpakking met 14 proteïnerepen is voor ongeveer €15 euro verkrijgbaar. Daar staat tegenover dat je kosten bespaart omdat je minder geld kwijt bent aan het maken van je maaltijden. Ook ben je natuurlijk een stuk sneller klaar met het bereiden van je maaltijd. Dit scheelt ook weer natuurlijk.

Herbalife Prijzen

 • Herbalife quickstart programma Adviesprijs: € 96,25,-
 • Formula 1 shake maaltijdvervanger (780 gram) Adviesprijs: € 56,15,-
 • Formula 2 multivitaminencomplex Adviesprijs: € 18,75,-
 • F1 Maaltijdvervanger reep (56 gram) Adviesprijs: € 3,09,-
 • Aloë Vera Max Drinksiroop Adviesprijs: € 40,-
 • Instant Theedrank met kruidenextracten (100 gram) Adviesprijs: € 50,55,-
 • Vezel en kruidentabletten Adviesprijs: € 17,30,-

Herbalife Kopen

Er zijn verschillende plekken waar je online Herbalife kunt bestellen. In tegenstelling tot vroeger ben je niet meer veroordeeld tot de Herbalife consulent(e) bij jou in de buurt. Tegenwoordig zijn er ook webwinkels die de producten van Herbalife verkopen. Bij deze webwinkels kun je eenvoudig de producten bestellen tegen aantrekkelijke tarieven.

timfit ervaringen recensie

Daarnaast bieden veel van deze webwinkels een vorm van gratis advies aan. Dit gratis advies kan helpen om de producten van Herbalife op een betere manier te gebruiken. Op deze manier voorkom je dat je bijvoorbeeld honger krijgt. Heb je daarentegen behoefte aan een meer persoonlijke begeleiding, dan kun je altijd terecht bij een Herbalife consulent bij jou in de buurt.

Herbalife Goedkoop Online Bestellen

Een veelgehoord nadeel van Herbalife is dat het duur is omdat het uitsluitend door consulentes besteld kan worden. Gelukkig kun je het sinds kort ook voordelig online bestellen. Wil je goedkoop Herbalife producten kopen? Bezoek dan de online shop en maak een keuze uit alle Herbalife Producten. Van Voedingsshakes tot de Energydrank alles is aanwezig.

De shakes zijn gebaseerd op sojaproteïne en plantaardige koolhydraten voor een langer verzadigd gevoel. Een shake bevat 220 Kcal. En heb je het geprobeerd en werkt het voor jou niet: Herbalife biedt een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Herbalife Shake Programma’s

De shakes werken met verschillende programma’s. Een belangrijk ingrediënt in deze programma’s is de formule 1 shake. Deze shake bevat veel eiwitten. Het is een bewezen principe dat eiwitrijke diëten kunnen leiden tot gewichtsverlies en meer spiermassa, zonder duidelijke nadelige gevolgen (bron).

Het Basis Welzijn Programma

 • U gebruikt hierbij 1 shake per dag, als ontbijt
 • Daarnaast de vezel en kruiden en de kruidenthee
 • Formule1
 • Vezel en kruidentabletten. Vezels spelen ook een belangrijke rol in het stimuleren van gewichtsverlies (bron).
 • Instant kruidendrank, original smaak 50 g
 • Dit eenvoudige programma is gericht op een gezonde start van de dag en helpt u bij het stabiel houden van uw gewicht.

Startprogramma gewichtsbeheersing

 • U vervangt nu 2 maaltijden per dag door een shake
 • Daarnaast gebruikt u aanvullende vitaminen en mineralen, vezel en kruidentabletten.
 • Formule 1
 • Formule 2
 • Vezel en kruidentabletten
 • Dit programma is gericht op een duurzaam resultaat op het gebied van gewichtsbeheersing.

Uitgebreid programma

U neemt het startprogramma gewichtsbeheersing, uitgebreid met de kruidenthee, cellnutrition en celluloss. Dit is een intensiever programma, voor mensen die snel hun kg’s kwijt willen. Daarnaast zul je ook zien dat de centimeters er af vliegen. Uitermate geschikt voor mensen met een zeer actief leven en veel stress. Herbalife biedt uitgebalanceerd voeding aangevuld met de juiste vitaminen en mineralen. U zult versteld staan van de uitwerking die het op uw lichaam heeft. Naast het behalen van uw gewichstdoelen zult u zich fitter en energieker gevoelen. En ook veel minder last hebben van snacktrack. Voor meer informatie over de producten en het voor uw geschikte programma kunt u het contact formulier invullen. Voor het uitwisselen van ervaringen ga je naar Het Forum of Het Blog. Het is een commercieel product. Aan de verkoop van producten wordt geld verdiend. Het goede nieuws is dat U dat ook kan. Vraag middels het contact formulier naar de zakelijke mogelijkheid.

Weightloss Challenge (WLC)

In veel plaatsen in Nederland en Belgie wordt gewerkt met een cursus over afvallen. De zogenaamde WLC. U komt wekelijks bijeen om te wegen en te meten in een groep. Daarnaast wordt er elke week een presentatie gegeven over gezonde voeding en worden de producten gepromoot. U bent echter niet verplicht om de producten te gebruiken. U mag op uw eigen manier afvallen. Echter wie het meest is afgevallen wint de pot. Een leuke een leerzame methode om af te vallen, gesponsord door Herbalife. Informeer bij u in de buurt.

Herbalife (negatieve) ervaringen

In de loop der jaren hebben veel mensen hun ervaringen met Herbalife met ons gedeeld. Verreweg de meeste mensen zijn erg positief over Herbalife. Een van de deelnemers geeft bijvoorbeeld aan dat zij dertig kilo verloren had nadat zij met Herbalife was gestart. Andere mensen geven aan dat zij binnen een paar weken meer dan vijf centimeter zijn verloren. Sommige mensen waren eerst sceptisch over het gebruik van de middelen, maar zijn later zelf coach geworden omdat zij overtuigd zijn van de werking van Herbalife.

Dit enthousiaste komt waarschijnlijk door de wetenschappelijk bewezen werking van eiwitrijke diëten. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat je met eiwitrijke diëten duurzaam kunt afvallen (bron). Tweederde van de bevolking beschikt volgens dit onderzoek over genen die ervoor zorgen dat diëten rijk in eiwitten erg effectief voor hen zijn. Bovendien bevat Herbalife ook nog allerlei andere voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen. Deze zorgen voor een voller gevoel. Het is een van de redenen dat veel mensen het dieet lang vol kunnen houden.

Er zijn ook negatieve ervaringen met Herbalife. Zo geeft een van onze bezoekers aan dat zij moeite heeft om van de consulente van Herbalife af te komen. Zij is niet tevreden en niet meer geïnteresseerd in het product, maar wordt nog wel steeds benaderd door de consulent. Sommige mensen geven aan dat zij een goede begeleiding ontvangen van hun Herbalife coach, terwijl anderen minder begeleiding krijgen.

Herbalife Ervaringen

De Ervaring me Herbalife van Marieke

Ben je op zoek naar een deskundig voedingsadvies? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Marieke, 43 jaar. Naast mijn werk als verpleegkundige heb ik mijn eigen bedrijf als voedingscoach. Ik werk onder andere met de producten van Herbalife. Toen ik een aantal jaar geleden een burn-out kreeg, begon ik ook aan te komen in gewicht. Deels door de stresshormonen, maar deels ook door te veel ongezonde dingen te eten. Ik kreeg steeds meer trek in zoete dingen en was eigenlijk niet te verzadigen. Op een gegeven moment paste ik niet meer in mijn kleding, maar ik kreeg de knop niet om. Ik had gewoon iets nodig wat me zou helpen.

voedingswaarde herbalife
voedingswaarde herbalife

Normaal Eetpatroon

Ik ben toen begonnen met de producten van Herbalife en dit hielp mij enorm om weer in een normaal eetpatroon te komen. In korte tijd kon ik mijn kleding weer aan, maar ik merkte ook dat ik me veel beter ging voelen en weer energieker werd. Dat heeft mij doen besluiten om verder te gaan als voedingscoach. Ik doe dit met ontzettend veel plezier. Het is telkens weer leuk om de resultaten te zien bij mijn cliënten. Samen met de cliënt maak ik een plan wat past in zijn of haar leefstijl. We kijken eerst naar de huidige gewoonte van iemand en daar zetten we een nieuwe menulijst naast. In principe vervang je om af te vallen twee maaltijden door een voedzame shake.

Maar ik heb ook cliënten die dolgraag tussen de middag een boterham willen eten. Dan maken we dus een menulijst waarbij ze alleen het ontbijt vervangen. Als men zich daar goed aan houdt valt men ook af, al gaat het wel iets langzamer. Als mensen bij mij thuis langskomen voor een advies maak ik altijd een complete bodyscan. We meten het vetgehalte, het orgaanvet, het vocht gehalte, de spiermassa en de botten. Daarnaast meten we bepaalde punten van het lichaam om zo de voortgang in de gaten te kunnen houden.

Niet Crachen

Ik vind het erg belangrijk dat mijn cliënten niet crashen. Dat wil zeggen dat zij spiermassa gaan verliezen en daardoor hun metabolisme naar beneden bijstellen, zodat ze eerder aan gaan komen na hun afval periode. Ik maak dus voor iedereen een persoonlijk plan op maat om dit te voorkomen. Dat is ook meteen mijn advies voor iedereen die met shakes aan de slag gaat. Doe het niet op eigen houtje! Vraag een deskundig advies en neem geen genoegen met alleen de voorschriften op de verpakking. Dit voorkomt namelijk dat je gaat jo jo en. Iemand die90 kg weegt en naar de 80 wil geef je niet hetzelfde als iemand die 70 kg weegt en op 60 uit wil komen.

Herbalife heeft daarnaast nog veel aanvullende producten. Mijn favorieten zijn de speciale groene thee en de proteïne reepjes, als lekker tussendoortje. Je voelt je daarna weer verkwikt en verzadigd. Ik ben echter geen Pottenverkoper, zoals ik wel eens lees, bij mij staat de cliënt voorop! Ik help hem of haar slechts om het doel te bereiken wat men voor ogen heeft op een coachende manier. Ik geef adviezen over een blijvende verandering in iemands eet en denkpatroon, zodat het resultaat een blijvend resultaat wordt.

Kosten Herbalife

Voor veel mensen zijn de kosten een belangrijke overweging bij het kiezen voor een bepaald dieet. We hebben daarom even snel voor jou op een rijtje gezet wat het Herbalife dieet jou ongeveer zal gaan kosten. In een standaardprogramma met Herbalife worden twee maaltijden vervangen door shakes. Daarnaast neem je nog een tussendoortje en wellicht een kruidentablet of een kruidenthee.

Een maaltijd met eiwitshake kost iets meer dan een euro per dag (daar komen nog de kosten bij van melk). Als je echter thuis een broodmaaltijd maakt, ben je ongeveer hetzelfde kwijt. Een eiwitreep kost iets meer dan een euro. Dit is wellicht iets duurder dan je gebruikelijke tussendoortje.

Al met al zijn de kosten van een Herbalife programma dus vrij verwaarloosbaar. Je betaalt hoogstens ietsje meer dan wanneer je je normale eetpatroon volgt. Daar komt dan nog bij dat je gratis begeleiding krijgt.

Ervaringen met Herbalife

Heb je een vraag over Herbalife? Of wil je ervaringen uitwisselen? Bezoek dan Het Forum en Het Blog voor vragen en ervaringen met Herbalife.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelSlaapmiddel zonder Bijwerkingen
Volgend artikelProdimed Eiwitdieet Review en Ervaringen

410 Reacties

 1. Goedeavond,

  Ik heb een hoop geprobeerd maar er maar weinig wat me echt heeft geholpen. Ik zou heel graag Herbalife willen proberen want hoor er super goede dingen over. Het zou geweldig zijn als ik dit product mag testen

  Mvg Jerney Beenen

 2. Ik wil graag testpersoon zijn.
  Ben 2 jaar geleden gestopt met roken.daardoor aangekomen. En nu tijd om dat weer aan te pakken????

 3. Goedemorgen,

  Ik zou graag het pakket van Herbalife uitproberen en mijn ervaringen hierna delen.
  Ik leid een sportief leven en sport minimaal 5x per week. Mijn voeding is op dit moment oke maar het de laatste percentage vet is moeilijk te verliezen. Ik ben benieuwd of Herbalife programma hier verandering in kan brengen.

 4. I heard that your product works. I am getting older and it’s getting harder to stay fit and keep fat from building up in my body. My friend encouraged me to give it a try.

 5. Goedendag. Ik ben 62 jaar jong en ben taxichauffeur. Dus ik zit heel de dag achter het stuur. Dus de hondjes komen heel makkelijk aan. Ik probeer naast mijn werk te bewegen met lopen en fitness om toch wat beweging te krijgen. Maar dat is niet genoeg merk ik. Dus heb wat hulp erbij nodig. Dus ik zou jullie producten graag uit proberen

 6. Ik wil het wel eens proberen, ik heb heel vaak dingen gedaan om af te vallen maar ben juist meer aangekomen wil wel eens zien en merken waarom herbalife anders is dan anders

 7. Beste, sinds 2jaar is de endometriose in mijn lichaam aan het woekeren. Ikzelf herken mijn lichaam hierdoor niet, ik ben vermoeid, de kilo’s komen erbij en gaan niet meer vanzelf weg, de nodige stress van lichaams verandering, kortom… Ik herken me niet meer, ik zou het zo leuk vinden om de producten te testen en deze dan ook te blijven gebruiken.
  Als vrouw wil ik terug mezelf kunnen zijn, hopelijk kan Herbalife hierbij helpen.
  Mvg

 8. Ik zou het graag uit willen testen.

  Ik ben een echte jojo dame..
  Ik hoop dat ik met deze methode nu eindelijk eens voor altijd en vast van mijn kilo’s afkom..
  En dat het ook blijvend is! Want dat is voor mij het moeilijkst.
  Help help om me van m’n kilo’s te verlossen., zodat ik weer stralend en lichter naar de zomermaanden kan uitkijken

 9. Ik zou graag Herbalife willen testen. Ik ben er momenteel wat sceptisch over, maar heb ook al verschillende getuigenissen gelezen die er echt goed mee zijn. Ik ben een slechte ontbijter, waardoor ik vaak dipjes heb doorheen de dag en zin heb in zoetigheden. Ik wil testen of ik daardoor meer energie krijg.

 10. Ik zou dit product graag willen testen omdat ik het zou willen gebruiken bij mijn coaching programma’s. Het lijkt me en super goed product, maar moet het wel eerst zelf proberen.

 11. Ik wil het graag testen. De lockdown doet me geen goed. Ik ben aangekomen en ook niet meer fit. Ik voel me daardoor vaak moe en down. Ik wil dat doorbreken! Heb klein beetje ervaring met Herbalife en denk dat dit en goede methode voor mij is!

 12. Ik wil dit graag uitproberen maar ben nogal sceptisch over Shakes. Ik heb een keer een dieet gevolgd met shakes (vp3) deze was vrij goed te doen maar ontzettend duur. Mijn ervaring is als ik van iemand een Shake mag proeven dat ik de smaak vaak echt niet lekker vind.

 13. Sinds het begin van de lockdown begon ik me steeds slechter in mijn vel te voelen. Zowel fysiek als mentaal ging ik achteruit, mijn gezondheid ging achteruit. Enkele weken terug realiseerde ik mij dat ik niet bij de pakken kon blijven zitten. Ik moet een weg terug vinden uit die negatieve spiraal. Ik wil me opnieuw één voelen met mijn lichaam en geest. Ik heb behoefte aan meer energie doorheen de dag. Ik wil me fit voelen en ben op zoek naar een oplossing. Na verschillende zaken uit te proberen wil ik deze stap zetten.

 14. Ik wil graag Herbalife testen. Ik ben iemand die veel interesse heeft in leefstijl en vitaliteit. Ik wil hier wat in doen. Ik kwam op #dutchpowerteam terecht. Zij hebben als doel mensen fitter maken en doen dit aan de hand van de producten van Herbalife. Ik vind hun concept heel mooi maar twijfel over dit product. Ik ben zelf altijd gericht op voedingsstoffen halen uit onbewerkt voedsel, dus ben totaal geen voorstander van shakes oid dergelijks. Omdat veel mensen fan zijn van Herbalife ben ik heel benieuwd of deze producten een goed alternatief zijn voor een deel van je voeding. En vooral vergeleken met “gewone” voeding. Dus ik zou graag een pakket willen uitproberen op jullie voorwaarden! Maar wil hier dan we graag mijn eerlijke mening over geven. Ik hoop dat ik in aanmerking kom!

 15. Ik ben in de overgang en worstelt met mijn gewicht. De lockdown helpt niet mee ,zeker nu de sportschool dicht is. Na mijn zwangerschap ben ik ooit 9 kilo afgevallen mbv Herballife ik ben benieuwd of het in deze nieuwe hormonale fase ook zo goed werkt.

 16. I have been looking for a nutricion package to follownfor a few months. Herbalife is within my top 5 but im scared that i will invest a lot of money for nothing. I trial test will be a good solution to hooked me for a longer term

 17. Ik kamp al langer met overgewicht. Ik meet 178 cm en weeg momenteel 107 kilo. Met een trouwdatum voor de deur ( 22 mei ) wil ik er echter maar al te graag wat aan doen. Mijn doel is 95 kilo. Uiteraard ben ik ondertussen ook meer gaan bewegen. In mijn zoektocht naar een aangepast eetpatroon, kom ik hier terecht en dus zeer geïnteresseerd.

 18. Ik ben 11 kilo aangekomen sinds de 1ste lockdown.
  Puur uit verveling heb ik constant trek waardoor ik ben aangekomen. Ik zou heel graag Herbalife willen proberen om mijn gewicht en trek weer onder controle willen hebben.

 19. Ik zou graag gebruik willen maken om als testpersoon mee te doen. Ik heb een jaar geleden een maagverkleining gehad. Ben 20 kilo afgevallen maar meer wil er niet af. Ik ben benieuwd of dit vanwege eiwit inname (wat lastig is) mij zal helpen om mog meer af te vallen. Graag hoor ik of ik mee mag doen.

 20. Door corona zit ik ondertussen al van maart thuis en ben zo’n 4kg verdikt! Al verschillende dieeten geprobeert, zonder succes…. nu probeer ik van begin deze maand gezond te eten, geen of weinig alcohol en 4x per week sporten, met als resultaat slechts 500gr afgevallen in 20 dagen. Ik ken iemand die met Herbalife fantastische resultaten heeft geboekt en zou dit graag ook eens proberen. Zou helemaal super zijn als dit gratis kon, want door mn economische werkloosheid is het budget nog eventjes beperkt! ????

 21. Ik zou herballife graag testen omdat ik meer vetmassa wil omzetten in spiermassa.

  Misschien helpen de Shakes me ook bij het ontbijt. Nu eet ik niet omdat er geen tijd voor is

 22. Ik zou graag een willen uittesten of dit inderdaad werkt.
  Ben nu zo’n 5 jaar bezig met pogingen om af te vallen, maar steeds mislukt dit, het bekende jojo effect.

  • Ik zou Herbalife graag willen proberen om gewicht te verliezen. Ik ben op zoek naar iets wat goed vol te houden is en makkelijk. En ben uiteraard bereid om mijn ervaring te delen.

 23. Ik ben de afgelopen jaren erg aangekomen en wil graag afvallen.
  Ik heb van alles geprobeerd maat niks helpt.
  Daarom zou ik graag jullie producten willen testen.

 24. Ik wil graag herbalife proberen omdat ik een gezondere levensstijl wil voor mezelf en omdat ik 18 kg moet vermageren.

 25. Ik wil graag Herbalife uitproberen, omdat ik een gezonde levensstijl voor mijzelf wil ontwikkelen en kijken of dat deze shakes daarin toegevoegde waarden hebben. Ik ben naar een voorlichting geweest van Herbalife ik vond bepaalde dingen wel onduidelijk maar toen ik op internet dingen had gelezen werd ik wel weer geïnteresseerd en nieuwsgierig.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in