Herbalife Review Ervaringen en Recepten

Er is veel kritiek op Herbalife, maar is dat wel terecht?  Heb jij een positieve of negatieve ervaringen met Herbalife? Dan wil ik je aanraden om dit artikel te lezen. 

Herbalife werd in 1980 opgericht als het eerste bedrijf in de welzijnsindustrie dat gericht was op een eenvoudige actieve en gezonde levensstijl. Het hoofdkantoor bevindt zich in Los Angeles. Inmiddels is het bedrijf beursgenoteerd en worden de producten door distributeurs in meer dan 75 landen ter wereld verkocht. Alle producten zijn wetenschappelijk getest en bevatten uitgebalanceerde kernvoeding, vitaminen en mineralen. Daarnaast is er een een lijn op het gebied van uiterlijke verzorging. Later werd HERBALIFE 24 geïntroduceerd. Dit zijn producten voor sporters of actieve mensen.

Vragen over Herbalife

Is Herbalife gezond?

De Herbalife shakes werken met verschillende programma’s. De Herbalife shakes bevatten veel eiwitten. Het is een bewezen principe dat eiwitrijke diëten kunnen leiden tot gewichtsverlies en meer spiermassa, zonder duidelijke nadelige gevolgen voor de gezondheid.

Is Herbalife mlm?

Herbalife werkt volgens de multi level marketing (mlm) formule. Het komt erop neer dat je het moet aanschaffen via een tussenpersoon. Deze tussenpersoon (consulent) krijgt voor elke verkoop een commissie. MLM is een bedrijfsmodel waar een piramide van zelfstandige verkopers inkomsten verwerft door directe verkoop van producten zoals in dit geval Juice Plus. Tevens kunnen ze nieuwe verkopers werven. MLM maakt gebruik van persoonlijke relaties tussen verkoper en klant. MLM wordt vaak bekritiseerd onder andere door vergelijking met een piramidespel.

Betere Herbalife alternatieven

TimFit is op dit moment de meest populaire en succesvolle alternatief op Herbalife shakes. De shakes worden lekkerder bevonden en zijn qua prijsstelling scherper dan Herbalife. Bijkomend voordeel: je zit niet vast aan consulenten!

Herbalife Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Herbalife zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het testpakket t.w.v. 119 euro gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 36 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Herbalife graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Multi Level Marketing

Het bedrijf werkt volgens de multi level marketing formule. Het komt erop neer dat je het moet aanschaffen via een tussenpersoon. Deze tussenpersoon (consulent) krijgt voor elke verkoop een commissie. MLM is een bedrijfsmodel waar een piramide van zelfstandige verkopers inkomsten verwerft door directe verkoop van producten zoals in dit geval Juice Plus. Tevens kunnen ze nieuwe verkopers werven. MLM maakt gebruik van persoonlijke relaties tussen verkoper en klant. MLM wordt vaak bekritiseerd onder andere door vergelijking met een piramidespel.

In principe kan iedereen Herbalife distributeur worden. De basis ligt bij het zelf gebruiken van de producten en vervolgens anderen helpen om ook succesvol af te vallen middels de producten. Herbalife biedt voortdurend trainingen aan om de aankomend distributeur te helpen in het begeleiden van andere mensen. Hoewel kennis van zaken in het verkopen van de producten geen vereiste is om de producten te gaan verkopen biedt enige kennis van voeding en wat het lichaam nodig heeft wel voordelen in het adviseren. Vraag u distributeur naar het juiste gebruik van de producten, voldoende eiwit inname en het juist gebruik van tussendoortjes en succes zal niet uitblijven.

Herbalife Nederland

Herbalife is al vele jaren actief in Nederland. Het bedrijf begon begin jaren negentig met de verkoop van producten in Nederland. Inmiddels is er een heus hoofdkantoor voor Nederland en België. Er is een distributiecentrum in Venray. Vanuit dit centrum worden meerdere Europese landen voorzien.

Herbalife is onverminderd populair in Nederland. Er zijn honderden consulenten verspreid over heel Nederland. Ook in veel kleinere plaatsen kun je een Herbalife consulent(e) vinden die jou kan helpen om af te vallen.

Kosten Herbalife

Vaak denken mensen dat de producten van Herbalife erg prijzig zijn. Dit komt onder andere doordat bekend is dat Herbalife een multilevel marketingmethode hanteert, waarbij ook de consulente geld verdient aan de producten. In de praktijk vallen de prijzen voor de producten best mee.

Een pot met de Formula 1 voedingsshake bijvoorbeeld kost tussen de €30 en de €45 euro. Een verpakking met 14 proteïnerepen is voor ongeveer €15 euro verkrijgbaar. Daar staat tegenover dat je kosten bespaart omdat je minder geld kwijt bent aan het maken van je maaltijden. Ook ben je natuurlijk een stuk sneller klaar met het bereiden van je maaltijd. Dit scheelt ook weer natuurlijk.

Herbalife Prijzen

 • Herbalife quickstart programma Adviesprijs: € 96,25,-
 • Formula 1 shake maaltijdvervanger (780 gram) Adviesprijs: € 56,15,-
 • Formula 2 multivitaminencomplex Adviesprijs: € 18,75,-
 • F1 Maaltijdvervanger reep (56 gram) Adviesprijs: € 3,09,-
 • Aloë Vera Max Drinksiroop Adviesprijs: € 40,-
 • Instant Theedrank met kruidenextracten (100 gram) Adviesprijs: € 50,55,-
 • Vezel en kruidentabletten Adviesprijs: € 17,30,-

Herbalife Kopen

Er zijn verschillende plekken waar je online Herbalife kunt bestellen. In tegenstelling tot vroeger ben je niet meer veroordeeld tot de Herbalife consulent(e) bij jou in de buurt. Tegenwoordig zijn er ook webwinkels die de producten van Herbalife verkopen. Bij deze webwinkels kun je eenvoudig de producten bestellen tegen aantrekkelijke tarieven.

timfit ervaringen recensie

Daarnaast bieden veel van deze webwinkels een vorm van gratis advies aan. Dit gratis advies kan helpen om de producten van Herbalife op een betere manier te gebruiken. Op deze manier voorkom je dat je bijvoorbeeld honger krijgt. Heb je daarentegen behoefte aan een meer persoonlijke begeleiding, dan kun je altijd terecht bij een Herbalife consulent bij jou in de buurt.

Herbalife Goedkoop Online Bestellen

Een veelgehoord nadeel van Herbalife is dat het duur is omdat het uitsluitend door consulentes besteld kan worden. Gelukkig kun je het sinds kort ook voordelig online bestellen. Wil je goedkoop Herbalife producten kopen? Bezoek dan de online shop en maak een keuze uit alle Herbalife Producten. Van Voedingsshakes tot de Energydrank alles is aanwezig.

De shakes zijn gebaseerd op sojaproteïne en plantaardige koolhydraten voor een langer verzadigd gevoel. Een shake bevat 220 Kcal. En heb je het geprobeerd en werkt het voor jou niet: Herbalife biedt een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Herbalife Shake Programma’s

De shakes werken met verschillende programma’s. Een belangrijk ingrediënt in deze programma’s is de formule 1 shake. Deze shake bevat veel eiwitten. Het is een bewezen principe dat eiwitrijke diëten kunnen leiden tot gewichtsverlies en meer spiermassa, zonder duidelijke nadelige gevolgen (bron).

Het Basis Welzijn Programma

 • U gebruikt hierbij 1 shake per dag, als ontbijt
 • Daarnaast de vezel en kruiden en de kruidenthee
 • Formule1
 • Vezel en kruidentabletten. Vezels spelen ook een belangrijke rol in het stimuleren van gewichtsverlies (bron).
 • Instant kruidendrank, original smaak 50 g
 • Dit eenvoudige programma is gericht op een gezonde start van de dag en helpt u bij het stabiel houden van uw gewicht.

Startprogramma gewichtsbeheersing

 • U vervangt nu 2 maaltijden per dag door een shake
 • Daarnaast gebruikt u aanvullende vitaminen en mineralen, vezel en kruidentabletten.
 • Formule 1
 • Formule 2
 • Vezel en kruidentabletten
 • Dit programma is gericht op een duurzaam resultaat op het gebied van gewichtsbeheersing.

Uitgebreid programma

U neemt het startprogramma gewichtsbeheersing, uitgebreid met de kruidenthee, cellnutrition en celluloss. Dit is een intensiever programma, voor mensen die snel hun kg’s kwijt willen. Daarnaast zul je ook zien dat de centimeters er af vliegen. Uitermate geschikt voor mensen met een zeer actief leven en veel stress. Herbalife biedt uitgebalanceerd voeding aangevuld met de juiste vitaminen en mineralen. U zult versteld staan van de uitwerking die het op uw lichaam heeft. Naast het behalen van uw gewichstdoelen zult u zich fitter en energieker gevoelen. En ook veel minder last hebben van snacktrack. Voor meer informatie over de producten en het voor uw geschikte programma kunt u het contact formulier invullen. Voor het uitwisselen van ervaringen ga je naar Het Forum of Het Blog. Het is een commercieel product. Aan de verkoop van producten wordt geld verdiend. Het goede nieuws is dat U dat ook kan. Vraag middels het contact formulier naar de zakelijke mogelijkheid.

Weightloss Challenge (WLC)

In veel plaatsen in Nederland en Belgie wordt gewerkt met een cursus over afvallen. De zogenaamde WLC. U komt wekelijks bijeen om te wegen en te meten in een groep. Daarnaast wordt er elke week een presentatie gegeven over gezonde voeding en worden de producten gepromoot. U bent echter niet verplicht om de producten te gebruiken. U mag op uw eigen manier afvallen. Echter wie het meest is afgevallen wint de pot. Een leuke een leerzame methode om af te vallen, gesponsord door Herbalife. Informeer bij u in de buurt.

Herbalife (negatieve) ervaringen

In de loop der jaren hebben veel mensen hun ervaringen met Herbalife met ons gedeeld. Verreweg de meeste mensen zijn erg positief over Herbalife. Een van de deelnemers geeft bijvoorbeeld aan dat zij dertig kilo verloren had nadat zij met Herbalife was gestart. Andere mensen geven aan dat zij binnen een paar weken meer dan vijf centimeter zijn verloren. Sommige mensen waren eerst sceptisch over het gebruik van de middelen, maar zijn later zelf coach geworden omdat zij overtuigd zijn van de werking van Herbalife.

Dit enthousiaste komt waarschijnlijk door de wetenschappelijk bewezen werking van eiwitrijke diëten. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat je met eiwitrijke diëten duurzaam kunt afvallen (bron). Tweederde van de bevolking beschikt volgens dit onderzoek over genen die ervoor zorgen dat diëten rijk in eiwitten erg effectief voor hen zijn. Bovendien bevat Herbalife ook nog allerlei andere voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen. Deze zorgen voor een voller gevoel. Het is een van de redenen dat veel mensen het dieet lang vol kunnen houden.

Er zijn ook negatieve ervaringen met Herbalife. Zo geeft een van onze bezoekers aan dat zij moeite heeft om van de consulente van Herbalife af te komen. Zij is niet tevreden en niet meer geïnteresseerd in het product, maar wordt nog wel steeds benaderd door de consulent. Sommige mensen geven aan dat zij een goede begeleiding ontvangen van hun Herbalife coach, terwijl anderen minder begeleiding krijgen.

Herbalife Ervaringen

De Ervaring me Herbalife van Marieke

Ben je op zoek naar een deskundig voedingsadvies? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Marieke, 43 jaar. Naast mijn werk als verpleegkundige heb ik mijn eigen bedrijf als voedingscoach. Ik werk onder andere met de producten van Herbalife. Toen ik een aantal jaar geleden een burn-out kreeg, begon ik ook aan te komen in gewicht. Deels door de stresshormonen, maar deels ook door te veel ongezonde dingen te eten. Ik kreeg steeds meer trek in zoete dingen en was eigenlijk niet te verzadigen. Op een gegeven moment paste ik niet meer in mijn kleding, maar ik kreeg de knop niet om. Ik had gewoon iets nodig wat me zou helpen.

voedingswaarde herbalife
voedingswaarde herbalife

Normaal Eetpatroon

Ik ben toen begonnen met de producten van Herbalife en dit hielp mij enorm om weer in een normaal eetpatroon te komen. In korte tijd kon ik mijn kleding weer aan, maar ik merkte ook dat ik me veel beter ging voelen en weer energieker werd. Dat heeft mij doen besluiten om verder te gaan als voedingscoach. Ik doe dit met ontzettend veel plezier. Het is telkens weer leuk om de resultaten te zien bij mijn cliënten. Samen met de cliënt maak ik een plan wat past in zijn of haar leefstijl. We kijken eerst naar de huidige gewoonte van iemand en daar zetten we een nieuwe menulijst naast. In principe vervang je om af te vallen twee maaltijden door een voedzame shake.

Maar ik heb ook cliënten die dolgraag tussen de middag een boterham willen eten. Dan maken we dus een menulijst waarbij ze alleen het ontbijt vervangen. Als men zich daar goed aan houdt valt men ook af, al gaat het wel iets langzamer. Als mensen bij mij thuis langskomen voor een advies maak ik altijd een complete bodyscan. We meten het vetgehalte, het orgaanvet, het vocht gehalte, de spiermassa en de botten. Daarnaast meten we bepaalde punten van het lichaam om zo de voortgang in de gaten te kunnen houden.

Niet Crachen

Ik vind het erg belangrijk dat mijn cliënten niet crashen. Dat wil zeggen dat zij spiermassa gaan verliezen en daardoor hun metabolisme naar beneden bijstellen, zodat ze eerder aan gaan komen na hun afval periode. Ik maak dus voor iedereen een persoonlijk plan op maat om dit te voorkomen. Dat is ook meteen mijn advies voor iedereen die met shakes aan de slag gaat. Doe het niet op eigen houtje! Vraag een deskundig advies en neem geen genoegen met alleen de voorschriften op de verpakking. Dit voorkomt namelijk dat je gaat jo jo en. Iemand die90 kg weegt en naar de 80 wil geef je niet hetzelfde als iemand die 70 kg weegt en op 60 uit wil komen.

Herbalife heeft daarnaast nog veel aanvullende producten. Mijn favorieten zijn de speciale groene thee en de proteïne reepjes, als lekker tussendoortje. Je voelt je daarna weer verkwikt en verzadigd. Ik ben echter geen Pottenverkoper, zoals ik wel eens lees, bij mij staat de cliënt voorop! Ik help hem of haar slechts om het doel te bereiken wat men voor ogen heeft op een coachende manier. Ik geef adviezen over een blijvende verandering in iemands eet en denkpatroon, zodat het resultaat een blijvend resultaat wordt.

Kosten Herbalife

Voor veel mensen zijn de kosten een belangrijke overweging bij het kiezen voor een bepaald dieet. We hebben daarom even snel voor jou op een rijtje gezet wat het Herbalife dieet jou ongeveer zal gaan kosten. In een standaardprogramma met Herbalife worden twee maaltijden vervangen door shakes. Daarnaast neem je nog een tussendoortje en wellicht een kruidentablet of een kruidenthee.

Een maaltijd met eiwitshake kost iets meer dan een euro per dag (daar komen nog de kosten bij van melk). Als je echter thuis een broodmaaltijd maakt, ben je ongeveer hetzelfde kwijt. Een eiwitreep kost iets meer dan een euro. Dit is wellicht iets duurder dan je gebruikelijke tussendoortje.

Al met al zijn de kosten van een Herbalife programma dus vrij verwaarloosbaar. Je betaalt hoogstens ietsje meer dan wanneer je je normale eetpatroon volgt. Daar komt dan nog bij dat je gratis begeleiding krijgt.

Ervaringen met Herbalife

Heb je een vraag over Herbalife? Of wil je ervaringen uitwisselen? Bezoek dan Het Forum en Het Blog voor vragen en ervaringen met Herbalife.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelSlaapmiddel zonder Bijwerkingen
Volgend artikelProdimed Eiwitdieet Review en Ervaringen

415 Reacties

 1. Graag wil ik het eens proberen. Ik ben nu 10kg zwaarder dan ik voor mijn zwangerschap was. Ben benieuwd of het echt werkt.

 2. Ik ben door het verlies van mijn man 6 kg aangekomen, had geen energie meer om te sporten of te bewegen.
  Ik heb geen ervaring met shakes en zou de producten heel graag testen

 3. Ik zou de producten graag testen om te kijken of de smaken en producten mij bevallen. Ik hoor veel positieve ervaringen over de producten maar zou willen achterhalen of deze levenstijl voor mij is weggelegd. Ik ben reeds 40kg vermagerd. Discipline is geen enkel probleem

 4. Ik kamp al 10 jaar met overgewicht en heb al van alles geprobeerd, behalve Herbalife. Ik zou heel graag de producten van Herbalife willen uittesten.

 5. Ik kamp al 10 jaar met overgewicht en heb al van alles geprobeerd, behalve Herbalife. Ik zou heel graag de producten van Herbalife willen uittesten.

 6. Momenteel zoekende naar een shake die te drinken is en er voor zorgt dat de eiwitten hoog zijn om geen spiermassa te verliezen. Ruim 20 kilo moet verdwijnen. Wellicht is herbalife mijn drive.

 7. Tijdens mijn zwangerschap ben ik 10 kilo aangekomen maar dat werd helaas een miskraam ????maar die extra kilo’s raak ik niet kwijt .ik zou graag willen afvallen

 8. Ik zou Herbalife graag willen proberen om wat kilo’s te verliezen. Ik heb al vaker een dieet gevolgd maar nog nooit met shakes . Dit lijkt me een unieke kans om het eens te proberen!

 9. Ik zou super graag de Herbalife Nutrition producten willen testen, omdat ik graag het beste wil voor mijn lichaam. Ik ben ervan overtuigd dat je voeding een groot deel van je gezondheid is en dat overige aspecten zoals gewichtsverlies dan vanzelf volgen.
  Ook werk ik op de afdeling in het ziekenhuis waar we dagelijks meerdere maagverkleiningen laten uitvoeren. Wat zou mooier zijn dan mijn patiënten te kunnen inspireren met met ervaring met Herbalife Nitrition?!

 10. Ik zou heel graag het pakket willen testen. Onlangs 6 kg bijgekomen door medicatie, al een tijd gestopt nu met die medicatie, maar de kg’s blijven eraan ????

 11. Hoi hoi, ik wil graag Herbalife willen proberen omdat ik positieve geluiden hoor welke mij nieuwschierig maken. Voor mij niet op de eerste plaats om af te vallen, maar meer om energie te krijgen. Naar mijn idee at ik al gezond maar heb t gevoel dat dit niet voldoende is voor mij
  Ik zie er naar uit om dit te mogen proberen.

 12. En of ik het wil uitproberen. Na mijn 40ste is het niet meer dat ik stabiel blijf in kilo’s. Eraf wordt steeds moeilijker. Van alles gepoogd maar het zet geen zoden aan de dijk. Dus ja, ik ben een goed testpersoon

 13. Hoi, ik zou het graag uit willen testen voor mijzelf omdat ik graag fitter wil worden, maar ook om een uitgebalanceerd voedingsprogramma voor mijn kinderen samen te stellen zij sporten veel. En de wedstrijden gaan binnenkort weer beginnen (triatlon en openwater zwemmen) en daarnaast naar school dus voor hun is het helemaal belangrijk dat zij fit zijn en blijven. Daarnaast hoor ik over de producten veel positieve klanken.

 14. Ik zou graag Herbalife willen uitproberen om mezelf fitter te voelen. Ik heb zelf best een drukke leven waar ik ook al slaap ik voldoende en goed ik in de middag voel dat mijn energie daalt

 15. Hey hey! Ik ben best wel kritisch over zulke dingens. Zal het wel helpen ? Is het wel gezond ? Dus ik zou graag het pakket willen uittesten om te zien of het allemaal wel echt waar is. Ik ben zelf niet zo groot, 1m55. Door het Corona gebeuren, studeer ik vanuit huis en beweeg ik niet veel. Ik heb ook veel liggen snoepen. Ik ben 7kg bijgekomen, terwijl ik normaal niet zo snel bijkom. Ik wil naar mijn normaal gewicht en dit is een ideaal moment om dit uit te testen voor jullie. Of Herbalife nu echt helpt of niet ?

 16. Ik zou graag willen beginnen omdat ik als ambulancier bij het leger wil gaan. Maar dan moet ik nog 15 kilo eraf hebben voordat ik mag beginnen. Dus zou het heel graag willen proberen, fingers crossed

 17. Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie producten. Al veel over gehoord, en gelezen, maar altijd een beetje sceptisch geweest. Want hoe past dit in een gezond eetpatroon. Kan je zomaar een gezonde maaltijd vervangen? Maar de nieuwsgierigheid wint, en hoe kan je over iets oordelen als je het nooit geprobeerd hebt ;) Ik zou de producten graag willen testen/ gebruiken om in spiermassa en gewicht aan te komen, in tegenstelling tot veel mensen die het gebruiken om af te vallen. Ieder mens is anders en heeft ook een ander doel. Het lijkt me erg leuk van jullie te horen. En nog leuker om de producten te mogen testen. Verras me!

 18. Ik zou graag Herbal life willen testen. Ik ben al uit mijzelf 10 kilo afgevallen, maar ik vind het lastig om soms een gebalanceerd eetpatroon te creeëren waar de juiste vitamines etc. in zitten.
  Ik denk dat herbal life mij hierbij kan helpen.

 19. Ik zou HerbalLife graag willen uittesten, ik moet rond de 10-15kg afvallen maar dat wil mij zo niet lukken. Dus als HerbalLife mij hierbij kan helpen..

 20. Hallo,
  Ik ben 2 jaar geleden gestart met dit en slank, ben toen 6 kg afgevallen en daar was ik erg blij mee.
  Ik heb daarnaast ook gesport, helaas kan ik dat vanwege lichamelijke klachten niet meer doen.
  Toen kwam Corona erbij en ben ik weer een aantal kilo’s aangekomen….
  Helaas lukt het niet meer met dit en slank en zou ik nu Herbalife willen proberen.

 21. Hallo,
  Ik ben 2 jaar geleden gestart met dit en slank, ben toen 6 kg afgevallen en daar was ik erg blij mee.
  Ik heb daarnaast ook gesport, helaas kan ik dat vanwege lichamelijke klachten niet meer doen.
  Toen kwam Corona erbij en ben ik weer een aantal kilo’s aangekomen….
  Helaas lukt het niet meer met dit en slank en zou ik nu Herbalife willen proberen.

 22. Ik zou graag de Voedingsshake, instant thee en de Aloë drank willen uitproberen omdat ik graag wat kilo’s kwijt wil. Heb namelijk een groot netwerk die zich al bezig houden met dieet/sport, dan kan ik hun ook de Herbalife producten aanraden!

 23. Graag wil ik herbalife testen omdat ik er veel positiefs over heb gehoord, ik wil zelf 10 kilo afvallen liefst met een gezonde shake als herbalife.

 24. Ik wil graag herbalife testen omdat ik er veel positiefs heb gehoord, ik wil zelf 10 kilo afvallen liefst met een gezonde shake als herbalife.

 25. Ik zou graag herbalife willen proberen. Ik zit in de overgang en heb vanalles geprobeerd. Ik moet 15 kilo Afvallen. Ik kan het zelf niet betalen ivm financiële situatie

 26. Ik ben de laatste jaar 10kg bijgekomen wat zorgt voor kortsluiting in mijn hoofd. Ondanks zelf gezonder te leven en mijn ding uit te proberen zoals spirulina en dergelijke , merk ik geen verschil, in tegendeel. Ik heb nooit gelooft in shakes en dergelijke, door collega’s die gebruik maken van Herballife en waarbij ik resultaten zie begin ik te twijfelen en mij af te vragen of Herballife ook voor mij de oplossing zou kunnen zijn.

 27. Ik wil graag Herbalife uitproberen, omdat ik een gezonde levensstijl wil ontwikkelen en ik wil graag afvallen. Ik heb verschillende producten uitgeprobeerd maar ben nog het juiste tegen gekomen. Gezien de goede verhalen wil ik dit heel graag uitproberen.

 28. Ik heb al veel dingen geprobeerd, maar zonder succes. Nu ben ik vastberaden en wil ik die 15 kilo afvallen! Ik heb alleen maar positieve dingen gehoord over herbalife en zou deze dan ook heel graag willen testen.

 29. Hi… ik ben erg geïnteresseerd in Herbalife! Energie, afvallen kortom veel beter in mijn vel zitten is waar ik naar toe werk! Wil graag dit pakket uitproberen om te weten of dit wat voor mij kan zijn!

 30. Hallo
  Ik zou graag ook willen testen.
  Heb hiervoor cambridge gedaan.
  Dat was 4jr geleden.
  Veel afgevallen. Maar nu weer terug bij af. Graag wil ik dus iets anders proberen.
  Begeleiding vind ik wel goed. Een keer wegen. Dat houd je scherp. Heb je dt ook bij herba life. Wat zijn de smaakjes is t goed vol te houden.? Daarom zou kk t graag willen testen
  Groetjes danielle

 31. Hoi hoi,

  Ik wil graag een test pakket uitproberen. Ik heb het nog nooit eerder gedaan en ben benieuwd of dit effect heeft bij mij. Daarnaast ben ik ook benieuwd of dit vol te houden is met de shakes ipv voedingen bereiden.

 32. Ik zou herbalife graag met mijn man willen proberen, omdat ik 28 december 2019 ben bevallen van ons draagkindje en sindsdien nog steeds op hetzelfde gewicht zit als bij 9 maanden zwangerschap. Er gaat 5kilo af en komt er vervolgens weer bij. Inmiddels zitten zowel mijn man als ik aan de antidepressiva door oa corona en beide groeien dicht wat ons nog ongelukkiger maakt. We weten niet hoe we ons patroon om moeten gooien en vallen niet af ondanks dat we niet veel eten overdag en echt wel ons best doen veel te wandelen etc. Een beter gewicht zou ons helpen weer een stukje gelukkiger te worden.

 33. Ik zou graag herbalife uitproberen omdat ik zoek naar een nieuw, lekker en gezonder levensstijl. Ook heb ik al super veel dingen uitgeprobeerd (Sinds een maand terug ook begonnen met krachtoefeningen 4x in de week) maar nog geen positief effect. Ik zou graag wat vermageren aan mijn buikvet. Ik ben al altijd erg geïnteresseerd geweest in herbalife maar had het budget er niet voor omdat ik nog studeer. Als ik nu zeker zou kunnen zijn dat herbalife voor mijn lichaam werkt, zou ik dit zeker aankopen en toevoegen aan mijn levensstijl. Daarom zou dit een ideale kans zijn voor mij, om het eens te mogen uit te proberen.

  • Ik zou graag herbalife willen testen om een levenstijl te vinden die bij mij past!
   Ik wil graag 20 kilo afvallen, en weer lekker in mijn vel zitten.
   Zou fijn zijn als hetbalife mij daarbij het steuntje in de rug kan geven!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in