Herman den Blijker Moes Chraou Dieet

Herman den Blijker is een nieuwkomer in de Dieetlijst met Bekende Nederlanders.  Na Henny Huisman, Erica Terpstra en Mathijs Vrieze is ook bij Herman den Blijker de knop om gegaan. Niet alleen voor zich zelf, maar voor zijn vrouw en zijn zoon Matz heeft de TV kok besloten dat het hoog tijd werd om af te vallen. Vorig jaar woog Herman nog 150 kilo.

Personal Coach Moes Chraou

Herrie in de keukenEen paar maanden geleden heeft Herman zijn leefstijl drastisch omgegooid. Maar liefst zeven dagen per week is de sigarenrokende chef-kok tegenwoordig in een sportschool te vinden onder  begeleiding van personal coach Moes Chraou. Aan de Telegraaf vertelde Herman onlangs „Ik ben nu al 25 kilo afgevallen. Ben vorig jaar oktober zo’n beetje begonnen met het serieus aanpakken van mijn overgewicht. Ik doe het rustig aan, want je moet je lichaam ook de tijd geven om aan te passen. Alles verandert door het afvallen. Ook je spieren en je vel. Daar train je op, anders wordt alles slap.”

Nog 10 kilo te gaan

25 kilo afvallen is een enorme prestatie. Toch geeft de presentator van onder andere “Mijn Tent is Top” en “Herie in je Huiskamer” aan dat hij zijn streefgewicht nog niet heeft bereikt. “Het is de bedoeling dat ik nog 10 kilo afval” aldus Herman.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in