Home Dieet en Afvallen 17 Dagendieet Het 17 Dagenplan om jong te blijven

Het 17 Dagenplan om jong te blijven

Het 17 Dagen Plan is het langverwachte vervolg op de bestseller van de Amerikaanse Arts Mike Moreno. Het 17 Dagendieet is een groot succes. Met meer dan 50.000 verkochte exemplaren in Nederland en duizenden positieve ervaringen is het dieet van Dr. Mike een bewezen formule voor blijvend gewichtsverlies.

17dagenplan

Gezond 100 jaar oud worden

Stel je toch eens voor dat je niet alleen 100 wordt, maar ook nog in goede gezondheid kan genieten van al deze jaren. Miki Moreno helpt je met een stappenplan om dit droombeeld te verwezenlijken. In Het 17 Dagenplan om jong te blijven, geschreven door de auteur van de bestseller ‘Het 17 Dagendieet’ heb je alles in handen om zelf je levensduur te verlengen en je gezondheid te verhogen via vier cycli. Deze vier afzonderlijke delen zijn allemaal gericht op een ander deel van je lichaam. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Voeding
  • Sporten
  • Genieten
  • Geheugentraining

Fit en Jong Blijven

Elke minuut en elk jaar dat je leeft, word je ouder. En daar horen zo de nodige lichaamsveranderingen bij, van de eerste rimpels en minder energie tot geheugenverlies en pijnlijke gewrichten. Wat als dat verouderingsproces en je kalenderleeftijd niet een op een blijken samen te vallen? En wat als je het hele verouderingsproces zou kunnen afremmen, zodat je niet alleen 100 kunt worden, maar ook nog eens volop kunt genieten van je leven?

Het 17 Dagendieet 17dagenplan-cover2

Het 17 dagendieet is een programma met vier cycli, dat is opgezet om op een snelle manier af te vallen. En is dat niet precies wat je wilt? Bijna niemand houdt ervan om op een depressief makende manier langzaam af te vallen. We willen snel slank zijn! Je wil er graag goed uitzien, en jezelf goed voelen. He t17 Dagendieet zorgt ervoor dat je snel op het punt komt waar je graag wilt zijn, zonder er veel offers voor te brengen. Geen hongergevoel of knagende trek dankzij Dr. Mike. Het dieet zit wat voedingswaarden betreft goed in elkaar, het is eenvoudig vol te houden en het werkt! Tijdens de eerste periode is het mogelijk om tot 6 kilo af te vallen. De ervaringen op het 17 dagendieet forum onderschrijven dit.  Het mooie van dit programma is dat je snel overtollig vet kwijtraakt en daardoor gemotiveerd wordt om door te gaan.

Het 17 Dagenplan om jong te blijven

Het 17 Dagenplan gaat verder waar het 17 Dagendieet stopt. Heb je de vier cycli van Dr. Mike doorlopen en vraag je jezelf af hoe je no verder moet? Start dan met Het 17 Dagenplan om jong te blijven! Ook als je een ander dieet hebt gevolgd, of gewoon wil werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam, dan is Het 17 Dagenplan uitermate geschikt om je doel te bereiken. Je kunt Het 17 Dagenplan vanaf januari kopen bij de boekwinkel of online bij bol.

Vragen en Ervaringen

Heb je vragen over Het 17 Dagenplan? Of wil je ervaringen delen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers. Je kun ook de 17 dagendieet website of het forum bezoeken om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Boekrecensie Informatie

Het 17 Dagen Plan
Auteur: Dr. Mike Moreno
Prijs: € 17,99
ISBN: 9789021553757
Kosmos Uitgevers

1 reactie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987