Het 2 Dagendieet

Het twee dagendieet helpt je binnen notime in je bikini. De meeste mensen die diëten, houden dat maar moeilijk vol en ga jojoën. Het Het 2 dagendieet is lijnen een stuk eenvoudiger geworden. Je hoeft in ieder geval niet af te zien. Het 2 dagendieet is ook bekend als het 05:02 Horizondieet.

Test het 2 Dagendieet 2dagendieet

We zijn op zoek naar ervaringen. Wil jij dit dieet voor ons uittesten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil jij meewerken aan een kort interview over dit onderbroken dieet? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Het 2 Dagendieet Boek

De Nederlandse vertaling van het boek van Michelle Harvie telt 400 pagina’s en is in juli 2013 uitgegeven door Kosmos uitgevers. Door het mentale aspect dat je na twee dagen diëten, alweer gewoon mag eten maakt de kans dat je je opeens toch weer te buiten gaat aan slecht voedsel minimaal.

Normaal Eten

Het klopt inderdaad dat je twee dagen strikt moet diëten, maar vervolgens mag je vijf dagen (binnen de richtlijnen) eten wat je wilt. Het geheim van het 2 dagendieet is het mentale aspect. Omdat je na twee dagen intensief lijnen weer ‘normaal’ mag eten is het beter vol te houden dan de meeste diëten.

Calorieën Tellen

Tijdens het 2 Dagen Dieet tel je maar 2 dagen per week calorieën. De overige 5 dagen mag je ‘normaal’ eten. Zelfs tussendoortjes zijn toegestaan.

Richtlijnen

Tijdens de twee dieetdagen mag je het volgende eten en drinken:

 • 4 porties zuivel
 • 4 glazen water
 • 4 porties groente
 • 1 stuk fruit
 • 1 multivitaminepil

De Auteur

Het boek is in Engeland en Amerika een bestseller en oorspronkelijk geschreven door Dr. Michelle Harvie en Prof. Tony Howell.

Verantwoord en Gezond Afvallen

Een goed alternatief voor het 2 dagen dieet is de 7 x 7 afslankmethode. De 7 x 7 methode heeft dezelfde sterke eigenschappen van het het 2 dagen dieet met als voordeel dat je geen hongergevoel hebt en het een beter resultaat heeft op de langere termijn.

Met het 7×7 Afslank Receptenboek is het eenvoudig om op een lekkere en verantwoorde manier 8 kilo per maand af te vallen. De voordelen van 7×7 op een rijtje:

 • De recepten bestaan enkel uit natuurlijke producten.
 • De recepten zijn voordelig en makkelijk te maken.
 • De recepten zijn geschikt voor het hele gezin.
 • De recepten helpen je wekelijks tot wel 2 kilo lichaamsvet te verbranden (elke week weer opnieuw).

7x7 button

7×7 ten opzichte van het vetvrij dieet

Overgewicht 7x7

Door de natuurlijke eigenschappen van de recepten is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd, het is ook nog eens blijvend.

Boekrecensie Informatie

Het 2 Dagendieet
Auteur: Michelle Harvie & Tony Howell
Prijs: € 14,99
ISBN: 9789021553764
Kosmos Uitgevers

229 Reacties

 1. ik kom net van het 17 dagen dieet af, dus sta natuurlijk open voor het 2 dagen dieet. wat ik er tot nu toe van weet lijkt me dit een mooi vervolg erop.

 2. Het lukt mij maar niet om de laatste 5 kilo kwijt te raken. Misschien dat het met het 2 dagendieet wel lukt. Dus ja, ik wil het graag uit proberen.

  Groeten,
  Christa

 3. Ik wil dit dieet wel uit testen .
  Er moeten een paar kilokes terug af na het stoppen met roken .
  Groetjes van cecille.

 4. Ik herken het verhaal van Selma, ook ik val slechts ca. 2 kg af en dan stagneert het. Ik weeg nu ruim 15 maanden rond de 83 kg. Bij een lengte van 1.83 is dat iets te veel volgens mij. Als ik het hardop zeg, 1 dag strikt eten en de dag erna normaal voel ik geen weerstand opkomen, dus dit zou de oplossing voor mij kunnen zijn. Ik ga het gewoon doen. Mocht ik gekozen worden door jou,dan kan ik mijn ervaringen delen. Ik sport best veel en zal op de 2 “balansdagen” waarschijnlijk minder high intensity training kunnen doen, dus de dagen worden maandag en woensdag.

 5. Ik ben diabeet en heb hart falen gehad, en vind het moeilijk om goed dieet te volgen, vaak na een langere periode verval je terug in je oude gewoontes, ik wil het wel heel graag proberen want ik denk dat twee dagen in de week heel lang goed vol te houden is.

  Zou het heel graag voor jullie willen testen.

  Gr. Jeannette

 6. Al jaren tob ik met afvallen, soms lukt het, maar na een paar dagen krijg ik zo’n behoefte aan alles wat ik niet moet eten dat mij moeite weer voor niets is geweest! Des, JAAAAAA, ik wil het graag uittesten!

 7. Lijkt me een prima manier om die laatste kilo’s kwijt te spelen.
  Ben nog een 3 à 4 kilo af van het gewicht dat ik zou willen ( daarom nog niet zoals het zou moeten volgens de ideale maten ).
  Ik merk nu dat ik het moeilijker heb om het dieet te blijven volhouden
  Dit zou misschien een ideale oplossing kunnen zijn !

 8. Als drukwerkende man die veel onderweg is, lijkt mij dit de ideale manier om wat gewicht kwijt te raken. Ik zou het 2dagen dieet graag willen testen.

 9. het spreekt mij erg aan om maar 2 dagen echt te diëten, kan mooi in een rustig weekend. En daarna weer (bijna) normaal gaan eten. Ik wil het graag testen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in