Home Dieet en Afvallen Weg met Buikvet met Het 5 Stappen Afslankplan

Weg met Buikvet met Het 5 Stappen Afslankplan

Review Het 5 Stappen Afslankplan + TURBO Vet Verbranden van Richard de Ridder

Richard de Ridder is de website wegmetbuikvet gestart om de bezoeker te voorzien van interessante informatie over afvallen, fitness en een gezonde levensstijl. Zodra je op de website komt, merk je direct dat de website bestaat om jou te informeren en te voorzien van alle kennis die jij nodig hebt om van het afvallen een succes te maken. Je ontvangt direct een gratis e-book en je hebt direct toegang tot de vele artikelen op de blog. De informatie die wordt gedeeld ondersteunt de gedachtegang van Het 5 Stappen Afslankplan

Afvallen moet niet volgens een strikt dieet, maar het moet een levensstijl zijn. Een levensstijl waar je nog gewoon plezier hebt met eten. Geen strikte diëten of strenge regels maar een ‘down to earth’ en een plezierige lifestyle waar jij gegarandeerd kilo’s mee afvalt


Waarom dit boek?

Het 5 Stappen Afslankplan #1 is een lifestyle waarmee jij binnen 14 dagen gegarandeerd 5 tot 17 kilo vet zal verliezen.

Het 5 Stappen Afslankplan #1 is geen strikt dieet. Hier onderscheid het 5 Stappen Afslankplan zich van andere diëten of afslankprogramma’s.

Dit is ook handig voor het gehele gezin omdat iedereen gewoon mee kan doen zonder dat ze het gevoel hebben dat ze een dieetmaaltijd aan het eten zijn

Het is eigenlijk geen dieet omdat je gewoon alles mag eten. Je gaat leren wanneer je best wat eet en in welke volgorde en dit zal natuurlijk aanvoelen omdat je dagelijks evenwichtige maaltijden zal bereiden zoals je dit reeds gewend bent.

De coaching en ondersteuning zorgt ervoor dat je de nieuwe aangeleerde eetgewoonten automatisch gaat blijven toepassen en zij worden een onderdeel van je dagelijks leven zonder dat je erbij hoeft stil te staan. Wil jij dus een blijvend resultaat zonder JoJo-effect?

Dan is Het 5 Stappen Afslankplan #1 voor jou gemaakt!


Inhoud en Pakketten

Je hebt de keuze uit twee pakketten.

Het basispakket bestaat uit Het 5 Stappen Afslankplan #1, daarnaast ontvang je twee gratis e-books als bonus.

 • Bonus #1: ’10 redenen waarom jij op dit moment geen vet verliest’ e-book
 • Bonus #2: ‘Voedingsgeheimen’ e-book

Wil je graag snelle resultaten behalen zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het lijnen bent? Kies dan voor het complete pakket en behaal het maximale resultaat! Bij het complete pakket ontvang je nog veel meer bonussen!

Naast Het 5 Stappen Afslankplan #1 ontvang je ook:

 • Bonus #1: ‘TURBO Vet Verbranden’ e-book
 • Bonus #2: ‘10 Superfood Recepten’ e-book
 • Bonus #3: ‘21 Gezonde Recepten’ e-book
 • Bonus #4: ’10 redenen waarom jij op dit moment geen vet verliest’ e-book
 • Bonus #5: ‘Voedingsgeheimen’ e-book
 • Bonus #6 Thuisfitness voor €1,- ipv €177 


Bonussen

TURBO Vet Verbranden

Het TURBO Vet Verbranden is een uitzonderlijk Dieet Plan dat enkele unieke geheimen en trucjes aanbiedt om extra snel af te slanken, en het is het perfecte SUPPLEMENT bij Het 5 Stappen Afslankplan #1. Het bezorgt je een BOOST omdat je ONMIDDELLIJK (gegarandeerd binnen 5 dagen) resultaat ziet.

Het TURBO Vet Verbranden wordt dagelijks door zoveel mensen besteld dat het heel hard op weg is om mijn bestverkopende product aller tijden te worden

Het TURBO Vet Verbranden heeft het over een totaal verschillende manier van afslanken dmv. Training in combinatie met het Vet Verbrandende Voeding — en nog enkele andere Dieet Trucjes en Geheimen.

Het TURBO Vet Verbranden toont je ook hoe het aantal maaltijden te verhogen terwijl je het afslanken stimuleert (dus zul je MEER VET VERBRANDEN). Je kan misschien denken dat dit onmogelijk is maar wanneer je eenmaal inziet hoe het in elkaar steekt dan ga je begrijpen hoe het werkt.

Het TURBO Vet Verbranden bevat ook andere Dieet Geheimen en Tips, maar we kunnen die hier niet allemaal tonen… Je gaat oa. leren welke etenswaren het snelste VET doen verbranden in je lichaam. Wij noemen dit Het Turbo Voedsel…Enkel door dit voedsel te eten zie je als het ware je lichaamsvet wegsmelten ;-)

10 Superfood Recepten

10 super gemakkelijke recepten waarmee jij in een handomdraai de lekkerste en gezondste smoothies maakt.


21 Gezonde Recepten

Een duidelijk overzich met 21 zeer gezonde recepten die makkelijk en snel te maken zijn.

10 Redenen Waarom Jij Op Dit Moment Geen Vet Verliest

In dit gratis e-book ga je dit ontdekken:

 • De echte reden waarom mensen niet slagen om af te slanken
 • Waarom een vet/calorie-arm dieet niet kan werken
 • Wanneer je wat dient te eten (HINT: het is niet hetgeen wat je denkt!) om blijvend vet te verbranden
 • De drie zogenaamde “Gezonde Voedingsbronnen” die iedereen eet maar waar je eigenlijk vet van gaat opslaan!

Voedingsgeheimen e-book

In het Voedingsgeheimen e-book lees je de 5 ‘regels’ omtrent voeding en welke voeding je het beste kunt eten en wat je beter niet kunt eten.

Voorbeelden van recepten

Spirulina smoothie go green

Ingrediënten:

 • 80gr bevroren bessen
 • 60 ml sinaasappelsap
 • 250ml magere yoghurt
 • 2 tl spriulina

Bereiden

Stop alle ingrediënten in de blender en maal tot alles glad is. Voeg naar behoefte sinaasappelsap toe als je de smoothie dunner wilt.

Kokos kip

Ingrediënten:

 • 2 kipfilets
 • 50g kokosrasp
 • 2 el kerrie
 • 1 ei, losgeklopt
 • 3 el kokosolie

Bereiding:

 • Leg de kipfilets op een snijplank en leg er een laag plastic folie overheen.
 • Sla de kipfilets met een zware (koeken) pan plat tot ze nog ca. 1 cm dik zijn.
 • Meng op een groot bord de kokosrasp met de kerrie en schenk het losgeklopte ei in een ander groot bord.
 • Wentel de kipfilets eerst door het kokosmengsel en vervolgens door het ei. Haal ze daarna nogmaals door het kokosmengsel tot ze aan alle kanten goed bedekt zijn.
 • Verhit de kokosolie in een koekenpan en bak hierin de kipfilets op middelhoog vuur in ca. 4 minuten aan een kant goudbruin.
 • Keer de filets vervolgens om en zet het vuur iets lager. Bak ze aan deze kant in ca. 6 minuten ook goudbruin en gaar.

Kokosroom met fruit & noten

Ingrediënten:

 • 200ml kokosroom (toko)
 • 2 el rauwe pompoenpitten
 • 2 el rauwe, gepelde zonnebloempitten
 • Klein handje rauwe amandelen
 • Klein handje walnoten
 • Klein handje blauwe bessen
 • Klein handje frambozen

Bereiding:

 • Meng alles door elkaar in een kom, en serveer meteen.

Wil je nog meer recepten? Kies dan voor Het 5 Stappen Afslankplan #1 + TURBO Vet Verbranden pakket!


Voordelen

Je kunt kiezen uit twee pakketten. Het 5 Stappen Afslankplan #1 + TURBO Vet Verbranden geeft je het maximale resultaat. Je slankt snel af terwijl je niet het gevoel hebt dat je aan het lijnen bent. Het plan is makkelijk om te volgen en heeft al duizenden mensen geholpen om af te slanken. Je valt gegarandeerd binnen 14 dagen 5kg tot 17kg af. Nadat je jouw doel hebt bereikt, zal je geen JoJo-effect hebben maar deze nieuwe leefstijl omarmen zonder enige moeite. Naast alle geweldige bonussen die je erbij krijgt heeft WegMetBuikvet ook een blog. De artikelen worden regelmatig toegevoegd op de website en worden geschreven door een personal trainer & voedingexpert. De artikelen staan vol met nuttige informatie en tips.


Nadelen

Het 5 Stappen Afslankplan #1 is geen crash dieet en zal er niet voor zorgen dat je binnen 1 week veel kilo’s verliest. Het 5 Stappen Afslankplan zal er wel voor zorgen dat je binnen een korte periode kilo’s verliest op een gezonde manier voor een blijvend resultaat’. Daarna dan de zin ‘Het 5 Stappen Afslankplan #1 is echt een lifestyle, een gezonde lifestyle die toch makkelijk toe te passen is in je leven.

Het 5 Stappen Afslankplan #1 is een lifestyle, een gezonde lifestyle die toch makkelijk toe te passen is in je leven.

Mocht je opzoek zijn naar een snel dieet waar je snel even wat kilootjes mee afvalt? Dan is Het 5 Stappen Afslankplan #1 niks voor jou. Mocht je opzoek zijn naar een blijvende oplossing, met de juiste ondersteuning, geen JoJo-effect en een gezonde lifestyle?

Dan is Het 5 Stappen Afslankplan #1 gemaakt voor jou!


Eindconclusie

Ben jij opzoek naar een nieuwe lifestyle? Een lifestyle die gezond voor je is en waar je ook mee afvalt, zonder crash dieet? Die gemakkelijk toe te passen is op jouw leven? Een voedingspatroon die ook perfect aansluit op jouw gezin? Dan is Het 5 Stappen Afslankplan #1 geschikt voor jou! Jij mag alles nog eten wat je graag eet, zolang je het maar volgens de stappen van Het 5 Stappen Afslankplan doet. Je kunt zonder problemen uit eten gaan met je vrienden/vriendinnen, zonder je schuldig te voelen!

Kies Het 5 Stappen Afslankplan #1 + TURBO Vet Verbranden voor een maximaal resultaat en veel extra (gratis!) bonussen!

Speciaal voor de VetVrij.com lezers hebben wij een 50% korting aanbieding! Maak gebruik van korting code: 0005 3705 4001 0200

Door deze korting code te gebruiken betaal jij maar 50% van het oorspronkelijke bedrag!

 

Gezonde Groeten,

sanne

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleIs Kip Eten Ongezond?
Next articleE621 Ve-Tsin Smaakversterker Gevaarlijk?
het-5-stappen-afslankplanBen jij opzoek naar een nieuwe lifestyle? Een lifestyle die gezond voor je is en waar je ook mee afvalt, zonder crash dieet? Die gemakkelijk toe te passen is op jouw leven? Een voedingspatroon die ook perfect aansluit op jouw gezin? Dan is Het 5 Stappen Afslankplan #1 geschikt voor jou!

1 reactie

 1. Ik heb mijn ingeschreven en betaald. Ik heb ook een aantal download-producten ontvangen, maar ik kom niet verder. Hoe begin ik?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987