Het Diva Dieet

Regelmatig krijgen we dieetboeken binnen bij onze reactie, vorige week vonden we een exemplaar van ‘Het Diva Dieet’ in ons postvakje. Dieetdiva’s zijn ons niet onbekend, zo kent zowel Nederland als Vlaanderen een bekende Dieetdiva’s. Dit zijn niet echter niet de Diva’s die Dorien Goertzen en Melanie Wisse bedoelen. ‘Het Diva Dieet’ is niet door maar juist voor Diva’s bedoeld! Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe slanke Divas uit vroegere tijden zoals Joan Collins,  Marlene Dietrich en Mae West hun strakke figuur konden behouden? Dit boek verteld je alle geheimen.

Geen Lightproducten *

Diëten zijn er in allerlei soorten en maten, maar ze hebben een aantal dingen met elkaar gemeen: ze zijn saai, ongezellig en ook nog eens weinig charmant. Kortom, het eerste wat je door diëten verliest is je gevoel voor humor en de glamour in je doorgaans zo leuke leventje. Het Diva Dieet toont dat het ook anders kan. Het is geen crashdieet,je hoeft je niet te beperken tot maar één voedingsstof en je hoeft zeker niet je kostelijke voedsel te vervangen door lightvarianten.  Dorien Goertzen is juriste en werkzaam in de filmbranche. Melanie Wisse is een gepassioneerde amateurkok en moeder van drie kinderen. Beide dames zijn levensgenieters pur sang en ervaren dieetamateurs een combinatie die elkaar niet hoeft te bijten zoals zij bewijzen.

Diva Recepten

Dat de recepten zich onderscheiden van traditionele dieetrecepten bewijst het Diva Dieet. Wat dacht je bijvoorbeeld van Dronken kip a la Jacky Kennedy of de onderstaande heerlijke Diva Dieet Shake.

Voorbereiding Diva Shake

  • Neem de Diva Dieet Shaker
  • Vul hem met Crushed Ice

Ingredienten

  • 1 glas crushed ice
  • 1 shot wodka (voor het goede humeur)
  • 1scheutje cocosmelk (voor de snelle stoelgang)
  • 1 sheutje rosa’s lime (voor de strakke kaak)
  • 1 flute champagne (voor het Diva gevoel)

Sluit de shaker en shaken maar!

Franse Eetcultuur

Dat Dukan niet het alleenrecht heeft op de Franse Dieetkeuken bewijst Het Diva Dieet.  Het Diva Dieet is geïnspireerd op de Franse eetcultuur en heeft als filosofie dat je ook slank kunt zijn en vooral kunt blijven met behoud van een beetje gevoel van eigenwaarde en plezier in eten en drinken. Een rijk geïllustreerde boek met smakelijke recepten en een compleet plan voor vier weken laat zien dat een glamourous lady alles kan eten en drinken én daarbij ook nog eens afvalt.

bron*: scriptum

Geen reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987