Het geheim van het Eiwitdieet

Proteine en eiwitdieet is mede door het dieetsucces van Erica Terpstra erg populair. Het eiwitdieet is een van de snelst groeiende diëten in Nederland. Tot voor kort was dit dieet alleen te volgen onder begeleiding van een arts of een gewichtsconsulent(e), maar daar is verandering in gekomen. De vernieuwde uitgave van ‘Het geheim van het Proteïnedieet’ Heeft als titel ‘Afvallen met het Eiwitdieet’

Bestel deze Eiwit / Koolhydraat dieetboeken bij bol·com

Afvallen met het eiwitdieet
Afvallen met het eiwitdieet
Jose van Amstel-Reurekas

Op dit moment zijn eiwitproducten ook verkrijgbaar via internet en kan het eiwitdieet door iedereen zelfstandig gevolgd worden. Om inzicht te krijgen in het eiwitdieet en om optimaal resultaat te hebben van dit dieet heeft José van Amstel dit boek geschreven. Enkele jaren geleden introduceerde zij, via SanaSlank Nederland, als een van de eersten het eiwitdieet in Nederland. Door jarenlang te werken met dit dieet heeft José veel ervaring met en kennis van dit dieet. Diëtiste Janneke Koeman werkt sinds enkele jaren ook met het eiwitdieet. Zij verleende haar medewerking aan dit zeer complete en informatieve boek.

‘Het geheim na het eiwitdieet’ bevat naast een uitgebreide beschrijving van het dieet, ook 12 complete weekmenu’s met 50 eenvoudige recepten voor het bereiden van heerlijke gerechten met eiwitproducten, inclusief wekelijkse boodschappenlijstjes. Op deze manier is het eiwitdieet nog gemakkelijker te volgen.

Inkijkexemplaar

9079324019_1

9079324019_2

1 reactie

 1. Hallo Sanne,

  Wij hebben vandaag het boek `Het geheim van het eiwitdieet` in huis gekregen.
  Het spreekt ons ontzettend aan en willen hier graag fanatiek mee beginnen.
  Nu is er wel wat enige verwarring ontstaan over de pasta recepten namelijk:
  Bij de pasta gerechten staat dat je 1 zakje pasta naturel/carbonara/bolognese moet gebruiken. Wat word hieronder verstaan? Is er van een bepaald merk deze zakjes te koop? Of bedoelen ze gewoon je eigen pasta maar dan afgemeten in een bepaalde hoeveelheid?

  Graag hoor ik je reactie,

  Groetjes Jennie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in