Het geheim van het Proteïnedieet

Je kent misschien wel het boek met de titel ‘Het geheim van het Eiwitdieet’ Dit is mede door ‘dieet en sport koningin’ Erica Terpstra een enorm succes. Veel Nederlanders hebben het afgelopen jaar kennis gemaakt met het eiwit of proteinedieet. Een vervolg op ‘Het geheim van het Eiwitdieet’ kon dus ook niet uitblijven. Dit vervolg is nu verschenen en heeft de titel: ‘Het geheim van het Proteïnedieet’ De vernieuwde uitgave van ‘Het geheim van het Proteïnedieet’ Heeft als titel ‘Afvallen met het Eiwitdieet’

Bestel ‘Afvallen met het Eiwitdieet’ bij bol·com

Afvallen met het eiwitdieet
Afvallen met het eiwitdieet
Jose van Amstel-Reurekas

Voor 17.00 besteld, morgen in huis

Schrijfster José van Amstel-Reurekas bracht 7 jaar geleden het proteinedieet als eerste, onder de naam SanaSlank, op grote schaal in Nederland op de markt. Zij is als geen ander op de hoogte van de ontwikkelingen van het dieet.
Het proteinedieet is een verantwoord en medisch onderbouwd dieet. De resultaten zijn geweldig of het nu gaat om 3 of 60 kilo gewichtsverlies! Om het dieet verantwoord te kunnen volgen is het boek:

‘Het geheim van het proteinedieet’ onmisbaar! Het boek ‘Het geheim van het proteinedieet’ is een herziene uitgave van het boek ‘Het geheim van het proteinedieet’ bevat:

– Informatie over de werking van het dieet, de voordelen en hoe het dieet te volgen
– Informatie over eiwitten, koolhydraten en vetten
– Informatie over voedingssupplementen
– Informatie over gezond eten en gezond op gewicht blijven
– Informatie over meer bewegen
– 12 complete weekmenu’s
– 28 recepten met proteineproducten, 14 rauwkost recepten, 28 recepten met vlees, vis en vegetarisch product
– Tips om het dieet nog gemakkelijker te maken

‘Het geheim van het proteinedieet’ is gebonden en zeer luxe uitgevoerd met een harde gelamineerde kaft en bevat 144 pagina’s met mooie kleurenfoto’s.

– Van elk boek wordt € 1,00 afgestaan aan Van Kunst Voor Kids, een non-profit organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen.

Meer boeken over het Eiwit of Proteïnedieet

 

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in