Het geheim van slanke mensen


Als je slanke mensen vraagt hoe ze zo slank blijven, krijg je meestal als antwoord: Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan. En dat is ook waar: slanke mensen eten gewoon toastjes met brie op een feestje, houden ook van chocola, nemen zonder schuldgevoel een taartje op een verjaardag en lopen echt niet allemaal de marathon! Hoe kan dat? Waarom werkt dat bij hen zo? Ben jij (nog) geen slanke geluksvogel? Dan is er nu goed nieuws: Het geheim van slanke mensen is ontrafeld…

Eten wat je wilt… mieke, het geheim van slanke mensen

In het nieuwe boek Het geheim van slanke mensen legt Mieke Kosters uit hoe je ‘ik eet wat ik wil’ toepast in je eigen situatie. Ze laat zien dat afvallen echt leuk is! Het gaat niet over ‘niet mogen’, moeten en afzien. Alles mag. Je eet en drinkt wat jij lekker vindt; er staat niets op de verboden middelen lijst.

…en afvallen!

Het motto in het boek is: je eet wat je wilt, maar je wilt niet langer te veel eten. Je ontdekt hoe afvallen en te veel eten eigenlijk werkt in je hoofd. Waarom eet je elke keer opnieuw te veel en hoe verander je dat? Je leert hoe je zonder frustratie nee zegt tegen te veel eten, net als slanke mensen.

Chocoladedag, zonnige zomerdag, drankdag of compensatiedag?

Terwijl je oefent met de nieuwe mindset, ontwikkel je in deze methode een goed basis eetpatroon. In het boek staan 28 dagmenu’s: van de Lekker-veel-brooddag tot de Hollandsedag of koekjesdag om je daarmee op weg te helpen.

Meer dan 200 kilo afgevallen in 2 maanden

Inmiddels hebben heel veel personen Het geheim van slanke mensen al ontdekt. In de 2 maanden voordat het boek uitkwam , vielen 25 testpersonen meer dan 200 kilo af!

Slank-in-1-dag en facebook

Naast het boek heeft Mieke Kosters de training Slank-in-1-dag ontwikkeld. In een groep breng je de theorie uit het boek in-1-dag in de praktijk. Bovendien kun je speciale workshops via Facebook.com/afvallen volgen.

Mieke Kosters

Na haar studie economie aan de Rijksuniversiteit Groningen werkte Mieke 13 jaar in de marketingcommunicatie, de laatste jaren had ze een eigen marketingcommunicatiebureau. Het geheim van slanke mensen is ontstaan uit eigen ervaring en aangescherpt met experts op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Speciaal voor Het geheim van slanke mensen, volgde Mieke de opleiding tot gewichtsconsulent.

Meer informatie

9 Reacties

 1. Boek pas gelezen. Leest leuk en vlot.
  Heb het in 2 dagen uitgelezen. En het werkt ook super goed. Je wordt erdoor gemotiveerd om terug te letten op je eten.
  Ik ben er onmiddellijk aan begonnen en jaja de kilo’s gaan eraf :-). Ik wacht op het moment dat ik kan zeggen als ze vragen waarom ik slank blijf en alles kan eten: dan zeg ik: Ik eet alles wat ik wil en kom niet bij :-).
  Uiteraard zal je in het begin je porties moeten afwegen en caloriën moeten bijhouden maar alleen zo weet je terug hoeveel je kan eten van al het lekkers :-). Kan alleen maar zeggen dat ik heel enthousiast ben over dit boek en raad iedereen het aan te lezen !
  Chapeau voor de schrijfster !

 2. Na ontelbare diëten en evenzovele keren falen was ik de wanhoop nabij. Tot ik bij toeval op het boek stuitte op internet. Ik las alles wat ik erover vinden kon, en nog voordat ik het boek in huis had wist ik: dit is het. En dat bleek zo te zijn. Het is een prettig boek met een hoog “o ja gehalte”. Want wees eerlijk, veel dingen weten we diep van binnen wel. Toch is het zo opgebouwd dat het je inzichten over (willen) eten verandert, waardoor het makkelijker wordt om niet te eten om de verkeerde redenen.
  Ik kan alleen voor mezelf spreken, maar ik heb er veel baat bij. Met name de Facebookworkshop, waarbij je ingedeeld wordt in een groep lotgenoten, werkt motiverend in lastige tijden. Want die zijn er in het begin heus ook wel. Maar ik ben er van overtuigd dat het op lange termijn werkt, en dat ik voortaan slank blijf.
  Succes!

 3. Ja ik hoor ook veel positieve dingen over dit boek en de schrijfster hiervan is ook een paar keer op tv geweest dacht ik schijnt goed te werken

 4. Het schijnt echt een geweldig boek te zijn heel erg veel positieve reacties van mensen die dit boek hebben gelezen en ook slank zijn geworden daarmee.

 5. Geweldig leuk boek! Eindelijk iemand die het door heeft. Ik dacht dat ik het kon, echt kon. Maar ik ben een, van de waarschijnlijk vele, dieet-denkers. En hoewel ik daarin veel discipline kan opbrengen en dus, als de knop eenmaal om is, veel en ogenschijnlijk makkelijk afval ben ik stiekem de hele dag met eten bezig totdat ik er bijna bang voor ben. Dankzij het Geheim van Slanke mensen zie ik dat dat, ondanks het resultaat, niet dé oplossing is. Positief denken en zelf de regie nemen zij hierbij de sleutel tot succes. Iedereen kan het. Ik weet zeker dat de kilo’s er nu ook afblijven en als ik toch stiekem ga dieet-denken pak ik gewoon het boek er weer even bij.

  Have happy thoughts!

 6. Dit is het gewoon,zij beschrijft echt goed hoe slanke mensen zo slank blijven,6 jaar geleden vertelde mij een slanke belgische mevr hetzelfde ze aten dagelijks uit,maar ze nam dan als hoofdgerecht een voorgerecht en dan met lekkere wijn erbij en ze was hartstikke slank !!
  ik ben om ik ga met hgvsm echt naar mijn streefgewicht van 67 kg wat ik 6 jaar geleden nog woog

  en het boek voor 19,95 heb je het .

 7. @Kelly, Het boek leest lekker weg en het is een verademing dat het niet bol staat van de ge- en verboden. Kosters tackelt het gewichtsprobleem vanuit een andere invalshoek: ze laat op een hele logische manier zien dat het je eigen wil is die ervoor gaat zorgen dat je je einddoel – gewichtsverlies – gaat bereiken: in plaats van wel willen eten maar niet mogen (dieet denken) brengt ze je naar alles mogen maar niet alles willen (slank kiezen). Jij bent degene die aan de knoppen zit, jij bepaalt wat je eet, en niet de situatie waarin je je bevindt. En dus kan ik gewoon mijn wijntjes blijven drinken en val ik door slank te kiezen toch af. Voor mij is dit boek een verademing en ik merk nu al dat mijn houding t.a.v. eten en drinken releaxter, minder prominent aan het worden is. En ja, natuurlijk moet je in het begin calorieën tellen, daar ontkom je niet aan als je af wilt vallen. Maar dat is niet de kern van dit boek. De kern is: hoe breng je dikke mensen naar een zelfstandige keuze voor óf/óf in plaats van en/en. En dan ziet het boek er ook nog eens smakelijk uit!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in