Het Gezonde Lifestyle Dieet

Mathijs Vrieze, Gezond op gewicht met lekkere seizoensgebonden weekmenu’s en recepten.

Met ‘Het gezonde lifestyle dieet‘ neemt TV kok Mathijs Vrieze je mee in zijn wereld van een gezonde lifestyle. Bij het woord dieet denken de meeste van ons afvallen, toch is dat niet het enige dat Mathijs je met die boek wil leren. In zijn boek ‘Het gezonde lifestyle dieet’ staan naast lekkere recepten, kennis en menu’s vooral de passie voor eten en koken centraal.

Lekkere Weekmenu’s

Mathijs weet precies waar behoefte aan is. Zijn nieuwe boek staat boordevol eenvoudige, verantwoorde maar vooral lekkere weekmenu’s. Op deze manier wordt afvallen wel heel eenvoudig! Wil je een indruk krijgen van de recepten die je kunt verwachten, dan hebben we alvast een voorproefje van de kookkunsten van Mathijs.

Geen Crashdieet

Deze methode is niet het zoveelste crashdieet waarvan er de afgelopen jaren al veel de revue zijn gepasseerd. Met behulp van dit boek geeft Mathijs jou inzicht in hoe bewust en verantwoord eten ervoor kan zorgen dat je lekker in je vel zit én overgewicht (blijvend) kunt verliezen. Door alle hectiek in ons dagelijks leven, nemen we vaak niet de tijd om gezond te koken. De supermarkten liggen dan ook vol met snelle snacks en kant-en-klaarmaaltijden. Het eten van ongezonde producten is niet alleen een aanslag op je portemonnee, maar ook op je lijf. Mathijs geeft je in “Het gezonde lifestyle dieet” handvatten waarmee je alle informatie, recepten en menu’s makkelijk kunt toepassen in je dagelijkse leven. Alle gerechten en weekmenu’s zijn eenvoudig en snel te maken, met (verse) ingrediënten die je overal kunt kopen. En werken met verse ingrediënten kost niet persé meer geld. Kortom: lekker, gezond eten en blijvend een gezond gewicht behouden ligt nu ook binnen jouw handbereik.

Puur Smaak

Mathijs Vrieze was jarenlang chefkok, tot hij enkele jaren geleden werd gevraagd om het biologische kookprogramma “Puur Smaak” op RTL te presenteren. Momenteel is hij wekelijks op tv te zien in het lifestyleprogramma “4me”. Door zijn toegankelijkheid is Mathijs geliefd bij een brede doelgroep. Met zijn motto ‘gezond en lekker eten’ verkocht hij al meer dan 300.000 boeken. Zijn boek “Gezond en prijsbewust koken” werd door De Telegraaf bijlage “VROUW” zelfs uitgeroepen tot beste afslankboek van 2011. Mathijs heeft jaren geleden zelf met 30 kilo overgewicht afgerekend. Sindsdien inspireert hij met plezier andere mensen om ook een gezonde lifestyle aan te meten! Zijn kernpunten zijn: Gezond, lekker, duurzaam, vers en toegankelijk koken. Bewust leven is echt niet ingewikkeld!

Het Gezonde Lifestyle Dieet van Mathijs Vrieze is binnenkort verkrijgbaar.

3 Reacties

  1. Omdat er nu ook weer,menuutjes in staan…maar? …weer geen dieet is, een soort hulpje…waar je na het lezen van het boek ,zelf aan de slag kan om menuutjes in elkaar te zetten, zodat je voor altijd gezond blijft eten.

    Vanaf nu te bestellen!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in