Het Lichaam is perfect – Annemarie Postma

Sommige van ons zullen Annemarie Postma kennen van haar columns uit ‘homeopathie magazine’ of ‘revalidatie magazine’ Daarnaast heeft ze een aantal boeken geschreven. In 1995 stond ze in de Playboy, waardoor ze een veelgeziene gast werd in binnen- en buitenlandse talkshows.

Annemarie Postma (1969) studeerde rechten en werd daarna het eerste professionele Europese fotomodel met een handicap. Inmiddels heeft ze zich ontwikkeld tot succesvol publiciste en schrijfster met als specialiteit eigenwaarde en zelfrespect. Annemarie studeerde rechten en werd daarna het eerste professionele Europese fotomodel met een handicap, waardoor ze een veelgeziene gast werd in binnen- en buitenlandse talkshows. Inmiddels is ze een succesvolle life science auteur, en bereikte ze met haar boeken Ik hou van mij, Liefde maken en Het lichaam is perfect reeds honderdduizenden lezers.

Sinds februari 2005 is Annemarie goodwill-ambassadeur van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). Annemarie was elf jaar toen een partiële dwarslaesie haar leven veranderde, door een niet tijdig erkende tekenbeet. Haar ervaringen en verworven inzichten deelt ze in haar boeken, workshops en lezingen. Haar passie voor het leven, liefde voor de werkelijkheid en maatschappelijke betrokkenheid maken haar tot bron van inspiratie voor velen.

Het Lichaam is perfect

Annemarie: ‘Alles wat je in je lichaam stopt (echt alles) zegt iets over hoe je over jezelf denkt en wat je voor jezelf wenst. Mooi toch eigenlijk? Kijk wat je eet en zie wat je innerlijk nog te doen staat.’. boek_annemarie

Het lichaam is perfect is een gids om je natuurlijke gewicht te bereiken en je levenskracht op een serene wijze te hervinden, ondersteunen en versterken. Zonder jezelf, lichaam en geest geweld aan te doen. Met liefde voor jezelf zoals je bent. Met respect voor het lichaam zo als het is. Annemarie is een bekend schrijfster op het gebied van eigenwaarde. Eigenwaarde is de kracht die bepaalt of we keuzes voor of tegen onszelf maken en dus voor of tegen onze gezondheid. In dit boek reikt zij zeven verrassende principes aan om naar jezelf en je eet- en leefgewoonten te kijken. In het volgen van het praktische zeven weken eetplan met zeven nieuwe eetgewoonten gaat de verandering haast vanzelf.

We gaan in deze zeven weken geen calorieën en koolhydraten tellen, geen eten afwegen en ook niet op de weegschaal staan. Wat dacht je van het veranderen van één eetgewoonte per week?

Na zeven weken heb je dan geen kunstje uit een boek geleerd, maar heb je jezelf nieuwe gewoonten eigen gemaakt. Je zult zien dat je het hierna veel gemakkelijker zult vinden om lekkere, gezonde en simpele gerechtjes te maken. Mits je deze basisregels in acht blijft nemen, kun je zelf straks zonder risico eindeloos variëren. Gezond leven draait maar om één ding: slechte gewoonten vervangen door goede.

Bestel dit boek bij bol·com

Het lichaam is perfect
Het lichaam is perfect
Annemarie Postma

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
Het lichaam is perfect
Uitgeverij Forum/De Boekerij, 2007
210 pagina’s
ISBN 9022547564

bron en meer informatie: hetlichaamisperfect.nl

1 reactie

  1. Ik gebruik dit boek als leidraad om gezond te eten. Ik volg het ontbijt en lunch en voel me echt super fit. Het avond eten plan ik toch anders aangezien mijn man en kinderen ook wensen hebben en ik niet apart wil gaan koken. Daarbij let ik wel op dat ik dan gezond en gevarieerd kook. Ideaal boek als je volledig natuurlijk en vegetarisch wilt eten en je niet weet waar je moet beginnen. Ik wou volledig suikerloos ook eten maar bijna overal zit suiker in. Hoe begin je dan?! Dit boek heeft me echt daar doorheen geholpen. Bijna elke ochtend begin je met een smoothie. Wat ik ideaal vind aangezien eten in de ochtend niet mijn ding is en op deze manier een hoop vitamine toch binnen krijg. De recepten voor de smoothie zijn echt heerlijk. Soms lijkt het een rare combinatie bijvoorbeeld aardbeien en tofu maar het resultaat was zalig. Ik at vroeger nooit avocado’s en nu eet ik dit regelmatig op brood met de nodige aanvulling voor de smaak natuurlijk. Ik kan blijven tikken want ik ben gewoon heel enthousiast over dit boek. Alleen enigste nadeel is dat dit boek niet meer gedrukt word en alleen tweedehands te krijgen is. Aangezien er nog steeds aardig belangstelling is voor dit boek weten ze ook wel de prijs te vragen en heb ik 32,95 euro betaalt voor dit boek. Ik vind het wel dubbel en dwars waard!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in