Het Meer Energie Programma door Judith Rolf

Vandaag neem ik het Meer Energie programma van de Puur&Fit Academie onder de loep. Het Meer Energie programma is een compleet voedingsprogramma wat je in 7 weken coacht naar een energieker leven. Het wordt aangeboden door Puur&Fit, een aanbieder van pure gezondheidsproducten. Naast de mooie webshop van Puur&Fit hebben zij ook een uitgebreide Academie waar digitale kennisproducten worden verkocht.

Dit Meer Energie programma valt dus onder de Puur&Fit Academie en wordt verzorgd door Judith Rolf. Wij kennen haar ook van het e-Book ‘’Vitaal en Gezond Zwanger’’. Judith is een afgestudeerd natuur diëtiste en heeft met haar bedrijf Peer voedingsadvies een eigen praktijk waarbij zij mensen begeleidt in het maken van de juiste keuze bij voeding.

Enkele andere succesvolle programma’s van Puur&Fit zijn:

Het Meer Energie Programma

Het 7-weekse Meer Energie Programma is bedoelt om meer uit je leven te halen door meer energie. Het is een voedingsprogramma wat als handleiding dient voor de rest van je gezonde leven. Dus geen eenmalig crash dieet. Het leert je de echte waarheid over gezonde voeding.

Inhoud van het Meer Energie Programma

 • 7 weken lang online coaching d.m.v. video’s
 • Uitgebreid voedingsprogramma
 • Online coaching modules
 • Meer dan 2 uur aan videomateriaal
 • Wekelijkse coaching video per e-mail
 • Complete boodschappenlijstjes
 • Unieke recepten als Bonus!

Na aanschaf van het programma krijg je toegang tot het Meer Energie programma via een speciale ledenpagina van de Puur&Fit Academie. In dit gedeelte vind je de verschillende onderdelen van het programma.

Het volgen van het programma duurt meer-energie-programma-grafiek in totaal 7 weken. In de online video modules word je stap voor stap meegenomen in de wereld van de natuurlijke voeding. Onderwerpen die aan bod komen zijn: de juiste suppletie, bloedsuikerspiegel, geheimen van het ontbijt, uitputtende voeding, superfoods, beter slapen en hoe om te gaan met moeilijke momenten.

Het totaal aan video’s bedraagt meer dan 2 uur aan gedetailleerde informatie.

Ook ontvang je iedere week een online coaching video per e-mail. In deze e-mail lees je welke video modules je voor die week moet bekijken. Dit geeft een extra stimulans om het hele programma op de juiste wijze te doorlopen en af te ronden voor het beste resultaat.

Het is zelfs mogelijk om persoonlijk contact op te nemen met de coach (Judith) voor een persoonlijke vraag over het programma.

Als bonus ontvang je complete boodschappenlijstjes die je tijdens het volgen van het programma direct kan toepassen. Deze gerechten zijn erg lekker, praktisch en zeer gezond.

Wat kost het?

Langsgaan bij een natuur diëtist is vaak kostbaar. Dit Meer Energie programma kost slechts 67 euro. Dit lijkt mij een prima prijs voor dit unieke, digitale coaching- en natuurlijk voedingsprogramma. Het programma oogt zeer professioneel en er is aandacht is besteed aan de details. De video’s zijn van zeer hoge kwaliteit. Judith legt op een duidelijke en persoonlijke wijze de verschillende aspecten van natuurlijke voeding uit. Erg leerzaam en praktisch. Meer informatie en bestellen kan via deze pagina.

100% geld terug garantie meer-energie-programma-moe

Judith is overtuigd van het programma en geeft een 60 dagen geld terug garantie. Dit betekent dat je het Meer Energie programma risicoloos kunt proberen. Ben je uiteindelijk niet tevreden met het resultaat dan krijg je gewoon je geld terug. Geen reden dus om niet de stap te zetten naar meer energie in je leven.

Mijn eindoordeel

Nadat ik het Meer Energie programma heb bestudeerd kan ik concluderen dat het waardevolle informatie bevat voor iedereen die meer energie wil ervaren door gezonde natuurlijke voeding. Het programma is goed onderbouwd met de juiste professionele kennis.

Zeer positief dus. De kwaliteit van het Meer Energie Programma is uitstekend. Zeer duidelijk wordt alles met betrekking tot voeding en meer energie uitgelegd. De bonus met heerlijke recepten zijn ook met zorg en aandacht gemaakt. De persoonlijke aanpak van Judith is erg plezierig waardoor het een echte aanrader is voor iedereen die bewust wil omgaan met zijn gezondheid.

Gezonde Groeten,

sanne

[thrive_leads id=’45629′]
RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelBuikvet Verbranden doe je zo (3 tips)
Volgend artikelVitadis Slanker Leven Plan Review
het-meer-energie-programmaHet Meer Energie programma is een waardevolle informatie bevat voor iedereen die meer energie wil ervaren door gezonde natuurlijke voeding. Het programma is goed onderbouwd met de juiste professionele kennis. Zeer positief dus. De persoonlijke aanpak van Judith is erg plezierig waardoor het een echte aanrader is voor iedereen die bewust wil omgaan met zijn gezondheid.

3 Reacties

 1. De sportschool vind ik niet fijn, heb het wel eens geprobeerd maar de drukte en vaak harde muziek hebben gemaakt dat ik de sportschool heb afgezworen. Ik ben 66 jaar en heb fibromyalgie, de microbewegingen passen goed bij mij en samen met het suikervrij eten voel ik me al een stuk fitter en ben blij dit te zijn gaan doen. Ik kan het meer energie programma iedereen aanraden.

  Evelien

 2. Mijn energie is de laatste tijd minder. Ik weeg nu 90kg en heb erg last van mijn gewrichten en hoge bloeddruk. Ik moet wat gaan doen!!! Gemiddeld slaap ik 6 uur per nacht.
  Het liefste wil ik 15 kg afvallen maar ben heel blij met 10 kg. Ik verwacht dat deze cursus te combineren is met mijn gezin die niet hoeven af te vallen.

  Met vriendelijke groet
  Ingrid

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in